Kloakservice København

Mangler du hjælp til kloakservice i København?

Så står vi klar til at hjælpe dig døgnet rundt. 

Kims Kloakservice tilbyder

Professionel Kloakservice i København

Vi har 20 års erfaring indenfor professionel kloakservice i København. Vi tilbyder den bedste kundeservice og sætter altid kvalitet og perfektion først. Vi har kun 5 stjernet anmeldelser på Trustpilot, fordi vi gør det bedste for vores kunder. Vi går aldrig før arbejdet er udført til perfektion og kunderne får den bedste service.

Vi har ikke blot fokus på kvalitet, men også på sikkerhed og bruger miljøvenlige metoder og materialer. Vores grundige og professionelle tilgang til vores arbejde sikrer, at du får de bedste resultater hver gang.

Kloakservice til alle dine krav i København

Vi har det bedste uddannede hold af specialister, der er klar til at tackle enhver udfordring.

Uanset om du har brug for en langsigtet løsning eller hurtig hjælp, kan du stole på, at vi leverer. Ingen opgave er for stor eller for lille til at tage dig – vores team er klar til at hjælpe dig med det, du har brug for.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Vi er først tilfredse når vores kunder er det

  Som nævnt udfører vi kvalitetsarbejde og vi gør arbejdet ordentligt. Det afspejler sig i vores kundetilfredshed, og vi er stolte af gang på gang at køre fra tilfredse kunder. Du behøver selvfølgelig ikke tage vores ord for gode. Nedenfor kan i læse et udsnit af alle de gode anmeldelse vi har fået på trustpilot.

  ★★★★★

  En indsats udover det sædvanlige

  Vores toilet ville pludselig ikke trække ordentlig ud. Vandet sank langsomt. Det var nytårsaften, og vi skulle have gæster, så vi var på den. Vi ringede og fik besøg nogle timer senere, og det var en større opgave, da det var svært at lokalisere blokeringen, men der blev ikke givet op. Der blev talt med forsyningen, og flere naboers brønde blev undersøgt og vejdæksler løftet, før problemet blev fundet og løst. En indsats og ihærdighed udover det sædvanlige. Jeg kan varmt anbefale dem!

  ★★★★★

  Tak for jer!

  Vi har kæmpet med til tilstoppet afløb i årevis og haft svært ved at få et firma til at gøre noget ved det, formentlig fordi opgaven er så lille. Men så ringede jeg til Kims Kloakservice og fik Tobias i røret: “Er du hjemme? Så er vi der inden for en halv time”. Kort efter dukkede han og en makker op, og mindre end en time efter, at jeg havde ringet, var problemet løst af to unge mænd, der på forbilledlig vis formåede at være superfaglige, effektive OG serviceorienterede på samme tid. Tak fordi der lige findes sådan nogle folk som jer. I er en kæmpe gave for både jeres firma og jeres fag.

  ★★★★★

  Mine bedste anbefalinger

  Havde besøg af Kims Kloakservice i dag. Jeg ringede til dem i går, da min køkkenvask har været mere eller mindre stoppet et stykke tid... Kloakmesteren ringede som aftalt før ankomst, i det tidsrum, som var aftalt, og prisen blev præcis som oplyst, inkl. moms. Bare i orden. Venlig og kompetent betjening og efter mindre end en halv time, var køkkenvasken igen som den skulle være 🙂 Helt igennem en god oplevelse og jeg anbefaler helt klart Kims Kloakservice.
  Helle
  via Trustpilot

  Der er prisgaranti på at kloakarbejde i Kbh.

  Vi har alle de nødvendige værktøjer, erfaring og kompetencer for at håndtere alle former for kloakservice.

  Vi har et mål om at tilbyde vores kunder den bedste pris, når det kommer til kloakrensning eller andre former for kloakservice. Derfor tilbyder vi en prisgaranti på alle vores opgaver.

  Vi matcher alle priser fra andre kloakfirmaer i København, så du kan være sikker på, at du altid får den bedste pris, når du vælger os. Du kan få os ud til private, erhverv og foreninger, når I fx har et stoppet toilet, brønd eller jeres kloakker har brug for en højtryksspuling og industrispuling.

  kloak udenfor med sten

  Kloakservice i København med akut døgnvagt

  Er du i knibe med en kloakproblematik, og er det midt om natten? Hos Kim’s Kloakservice har vi et team af faglærte eksperter, som altid står klar til at hjælpe dig med professionel kloakservice i København 24/7. Vi stræber efter at yde den bedste service for at opfylde kundernes forventninger, og det beviser vores 5 stjerner på Google.

  Vi har gennem årtier succesfuldt løst kloaksager for mange glade kunder – så frygt ej, Kim’s Kloakservice er her for at give dig den bedste assistance! Tag kontakt til os i dag for at få løst dit problem!

  Ring og bestil kloakservice i København

  Vi ved godt, at det kan være svært at vente, hvis toilettet løber over, eller hvis der opstår andre problemer med din kloak. Derfor tilbyder vi døgnservice, så du altid kan få fat i os, hvis det brænder på.

  Du kan kontakte os 24/7, hvis du ringer på telefon : 49 40 49 40! Du kan også sende os en e-mail  eller du kan gøre brug af vores kontaktformular. Så vender vi hurtigt tilbage til dig med et tilbud eller med svar på dine spørgsmål.

  Vi ser frem til at høre fra dig med kloakservice i København – ring i dag.

  Vi står altid
  klar til at
  hjælpe
  dig.

  Kloakservice døgnvagt