Kloakservice København

Mangler du hjælp til kloakservice i København? Så står vi klar til at hjælpe dig døgnet rundt. 

Vi er et passioneret og kompetent team, der står klar til at rykke akut ud, når problemet opstår.

Faglighed og ærlighed er vores varemærke. Du er som kunde altid tryk hos os, når du står og skal bruge Kloakservice i København.

Hos os er du altid garanteret:

Kloakservice i København i alle afskygninger

Er dit toilet stoppet til? Eller trænger din kloak til at blive renset?

Vi udfører alle former for kloakservice i København – både til private og erhverv., Vi  er din garanti for et professionelt og færdigt stykke arbejde.

Vi udfører mange forskellige kloakopgaver

Selvom vi er erfarne, er vi heldigvis ikke stoppet med at lære – vores personale får hele tiden uddannelse, så vi hele tiden kan levere markedets bedste kvalitet.

Høj kvalitet og prisgaranti ved Kloakservice København. Ring døgnet rundt

Vi har været inden for branchen i mere end 20 år, og der er ikke den form for kloakservice i København, vi ikke udfører. Det er os, du skal kalde på, hvis dit toilet er stoppet til, eller hvis din kloak skal renses.

Vores medarbejdere rykker hurtigt ud, så du ikke længere skal døje med problemer med din kloak eller dit toilet.

Kontakt os i dag for et personligt og uforpligtende tilbud!

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Kloakservice i København til lave priser

  Når du hyrer os til kloakservice i København, kan du med ro i maven vide dig sikker på, at du får en fair og god pris på det arbejde, vi udfører for dig. Vi giver dig kvalitetshåndværk til en attraktiv pris, og netop derfor er vi det foretrukne kloakfirma for mange af vores eksisterende kunder.

  Vores veluddannede og erfarne medarbejdere er altid klar til at udføre en professionel kloakservice. Vi ved, hvor vigtigt et hurtigt og effektivt udført arbejde er – derfor rykker vi hurtigt ud og udbedrer problemet.

  Vi hjælper også gerne dig med kloakrensning eller andre former for kloakservice. Giv os et kald allerede i dag – så finder vi en tid, der passer godt ind i din kalender.

  Ring og bestil kloakservice i København

  Vi ved godt, at det kan være svært at vente, hvis toilettet løber over, eller hvis der opstår andre problemer med din kloak. Derfor tilbyder vi døgnservice, så du altid kan få fat i os, hvis det brænder på.

  Du kan kontakte os 24/7, hvis du ringer på telefon : 49 40 49 40! Du kan også sende os en e-mail  eller du kan gøre brug af vores kontaktformular. Så vender vi hurtigt tilbage til dig med et tilbud eller med svar på dine spørgsmål.

  Vi ser frem til at høre fra dig med kloakservice i København – ring i dag.

  Vi står altid
  klar til at
  hjælpe
  dig.

  Kloakservice døgnvagt

  Hvad koster det at få en kloakmester ud?

  Vores priser starter på 990kr pr time inklusive moms. Vi regner prisen ud fra det tidspunkt vi kører ud til dig og indtil vi er færdige med opgaven. Vi hører til i Hvidovre og vi kan derfor hurtigt rykke ud til næsten alle steder i København. Hjemturen betaler vi selv. Du kan på siden her, få det helt store overblik over vores priser og ydelser. Vores priser er 100% gennemsigtige og der er ingen skjulte gebyrer.

  Vi er først tilfredse når vores kunder er det

  Som nævnt udfører vi kvalitetsarbejde og vi gør arbejdet ordentligt. Det afspejler sig i vores kundetilfredshed, og vi er stolte af gang på gang at køre fra tilfredse kunder. Du behøver selvfølgelig ikke tage vores ord for gode. Nedenfor kan i læse et udsnit af alle de gode anmeldelse vi har fået på trustpilot.

  ★★★★★

  En indsats udover det sædvanlige

  Vores toilet ville pludselig ikke trække ordentlig ud. Vandet sank langsomt. Det var nytårsaften, og vi skulle have gæster, så vi var på den. Vi ringede og fik besøg nogle timer senere, og det var en større opgave, da det var svært at lokalisere blokeringen, men der blev ikke givet op. Der blev talt med forsyningen, og flere naboers brønde blev undersøgt og vejdæksler løftet, før problemet blev fundet og løst. En indsats og ihærdighed udover det sædvanlige. Jeg kan varmt anbefale dem!

  ★★★★★

  Tak for jer!

  Vi har kæmpet med til tilstoppet afløb i årevis og haft svært ved at få et firma til at gøre noget ved det, formentlig fordi opgaven er så lille. Men så ringede jeg til Kims Kloakservice og fik Tobias i røret: “Er du hjemme? Så er vi der inden for en halv time”. Kort efter dukkede han og en makker op, og mindre end en time efter, at jeg havde ringet, var problemet løst af to unge mænd, der på forbilledlig vis formåede at være superfaglige, effektive OG serviceorienterede på samme tid. Tak fordi der lige findes sådan nogle folk som jer. I er en kæmpe gave for både jeres firma og jeres fag.

  ★★★★★

  Mine bedste anbefalinger

  Havde besøg af Kims Kloakservice i dag. Jeg ringede til dem i går, da min køkkenvask har været mere eller mindre stoppet et stykke tid... Kloakmesteren ringede som aftalt før ankomst, i det tidsrum, som var aftalt, og prisen blev præcis som oplyst, inkl. moms. Bare i orden. Venlig og kompetent betjening og efter mindre end en halv time, var køkkenvasken igen som den skulle være 🙂 Helt igennem en god oplevelse og jeg anbefaler helt klart Kims Kloakservice.
  Helle
  via Trustpilot

  Få hjælp til kloakservice i Købehavn og omegn

  Uanset om du har behov for kloakservice i Købehavn eller i de omkringliggende byer, så garantere vi hos Kim’s Kloakservice en professionel løsning hver gang.

  Skal vi også hjælpe dig med