Stoppet kloak

Her får du vejledning til, hvad du skal gøre, hvis du har en stoppet kloak. Du kan selvfølgelig også få professionel hjælp, hvis du ikke lige synes, at det er det fedeste, at fikse kloakken.

Hvad er en stoppet kloak

Det er de færreste, der kan gå gennem livet uden at opleve en tilstoppet kloak. En stoppet kloak kan både ske i hjemmet og på arbejdet. Normalvis har vi et godt kloaksystem i Danmark, vores toilet skyller ud, når vi trykker på knappen og vandet forsvinder i afløbet, når vi står ved håndvasken. Så når der pludselig er en tilstopning, så skal det løses hurtigt. Det kan nogle gange være svært, at lokalisere hvor problemet er opstået – er det afløbet, eller kloakken der er stoppet.

3 typiske kendetegn i forbindelse med en stoppet kloak

Hvis du oplever problemer med nogle af de ovenstående, så har du mulighed for selv at løsne proppen, der skaber tilstopningen i første omgang. Om din kloak er stoppet eller sidder proppen længere oppe i selve afløbet, vil være afgørende for, om du kan løse problemet selv. Har du forvisning om, at din kloak er stoppet grundet et stoppet toilet eller vask, så har vi guiden til, hvordan du får bugt med problemet. Du kan finde vores guides ved at klikke på en af nedenstående emner.

Hvorfor er min kloak tilstoppet

Det varierer meget fra situation til situation, om der er tale om en lille tilstopning, du selv kan klare, eller om der er tale om et større problem. Det er derfor heller ikke et endegyldigt svar på, hvorfor din kloak bliver stoppet til. Når tilstopningen er værre end vores guides kan hjælpe dig med, kan det være en god ide at få fagfolk indover.

Hvad kan gøres, når en kloak er stoppet

Den nemmeste og billigste måde at få renset din kloak på er ved en kloakspuling. Her får du hurtigt og effektivt spulet dine stoppet kloak afløb igennem, og fjernet skidt og snavs, som lå til grund for tilstopningen.

Er din kloak derimod forstoppet, og har ophobet sig gevaldigt skidt og snavs, så vil der være behov for en slamsugning. Det er også en god måde at undgå, at din kloak begynder at lugte. En gang i mellem vil det være godt, at få renset din kloak godt og grundigt igennem ved brug af en slamsuger.

Har du derimod et tilbagevendende problem med din kloak. Så kan en TV-inspektion give dig svar på, hvor problemet i din kloak sidder. Her bruges et lille kamera til at tage billeder og video af din kloak, for dermed at kunne påpege, hvor problemet befinder sig. Som regel dækker forsikring en stoppet kloak ved større kloakproblemer, og når du har fået foretaget en TV-inspektion.

Hvad koster det at få ordnet et stoppet kloak

Der er flere omstændigheder på påvirker, hvad en stoppet kloak har af pris. Men du kan altid kigge på vores kloakservice priser ved at klikke her.

Lad os komme din tilstoppet kloak til livs

Står du med en stoppet kloak, og har du brug for en professionel løsning? Så står vi hos Kim’s Kloakservice klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder hjælp indenfor alle typer af kloakservice. Vi har nemlig været i branchen i mere end 20 år, og har set det hele. Dog uden at gå på kompromis med nye løsninger og metoder til at komme stoppede kloakker eller afløb til livs.

Uanset hvad tid på dagen eller på året, så kan vi hjælpe dig. Vores døgnservice gør det muligt for os at rykke ud, når du har mest brug for det.
Ring og hør hvordan vi kan løse dit problem.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle typer af kloakrensninger, så kontakt os endelig.