Stoppet afløb

Har du brug for hjælp til dit stoppet afløb? Så står vi klar til at hjælpe dig og dit afløb.

Hvorfor bliver ens afløb stoppet?

Dine afløb sørger for, at alt det vand du bruger i dit hjem, kan komme hen til rensningsanlægget. Det er derfor vigtigt, at dine afløb fungerer, som de skal. Du kan nemlig risikere grimme lugte, eller i værste fald, skader fra det overskydende vand. Du kan opleve at din vask, toilet eller kloak har et tilstoppet afløb.

Dit afløb kan blive stoppet af flere forskellige ting, men fælles er, at det for det meste er grundet noget menneskeskabt. Du vil ofte opleve, at fedt fra madlavning, tabt hår, overskydende sæbe fra din vaskemaskine og opvaskemaskine, samt madrester, bind, tamponer og bleer, alle er syndige i, at stoppe dit afløb til.

Den bedste måde du kan undgå stoppede afløb på, er ved at skylle dine afløb jævnligt med kogende vand, samt holde dine afløb fri for hår, fedt- og madrester og sæbe.

Men er uheldet alligevel ude, så har vi samlet nogle råd til, hvordan du kan hjælpe dit tilstoppet afløb.

Tilstoppet afløb i køkkenvasken

Hvis du har et tilstoppet afløb i din køkkenvask, er det ofte grundet madrester eller fedtstoffer fra stegning af mad. Har du en opvaskemaskine, så kan overskydende sæberester også tilføje til tilstopningen.

Ring til os, hvis du gerne vil have professionel hjælp, hurtigst muligt.

Tilstoppet afløb i håndvasken

Det er ikke kun gulvafløbet, som kan stoppes til på badeværelset. Håndvasken er også i fare for tilstopning. Her kan det både være vandlåsen eller afløbsventilen, som gør, vandet ikke vil løbe ud.

Tilstoppet afløb på badeværelset

Ofte er det grundet vandlåsen, at afløbet på badeværelset er tilstoppet. Du kan ved, at fjerne risten i afløbet, løfte flyderen i vandlåsen og tage fat i håndtaget. Når du løfter flyderen op, vil afløbet ofte blive renset for hår og sæberester og dit afløb vil fungere igen.

Hvis du stadig er i tvivl, eller dit afløb stadig er stoppet til efter at have prøvet vores råd, så tag altid kontakt til en professionel kloakperson. Du kan nemlig rent risikere at gøre noget forkert eller skadeligt ved dine afløb.

badeværelse

Sidste udvej er professionel hjælp til et stoppet afløb

Hvis du stadig har problemer med, at dit afløb er stoppet, efter at have prøvet vores råd. Så står vi heldigvis klar til at hjælpe dig døgnet rundt.
Det er ofte akut, når dit afløb er i problemer, og derfor ser vi en dyd ud af, at kunne løse problemet for dig, hurtigst muligt.

Hos Kim’s Kloakservice kan vi hjælpe dig med alt indenfor afløbs problemer. Vi sørger for at levere en løsning i topkvalitet, uanset om det er kloakservice, kloakspuling, kloakrensning eller slamsugning, vi hjælper dig med. Det er essentielt for os, at den løsning vi kommer med til dig, både er holdbar nu og i det lange løb. Ved at have været i over 20 år i branchen, har vi set de fleste typer af problemer. Så står du med et afløb, du ikke ved hvad du skal gøre med, så kontakt os i dag og find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle typer af kloakrensninger, så kontakt os endelig.