Kloak­service

Søger du effektiv kloakservice til din opgave? Så er du kommet til det rette sted.
Vores kunder vælger os igen og igen bl.a. på baggrund af følgende faktorer:

Kloakservice i mere end 20 år

Står du i vand til knæerne, har et stoppet toilet eller har du problemer med kloakledninger? 

Kloakproblemer er typisk akutproblemer. I over 20 år har vi beskæftiget os med at servicere kloakker rundt om på Sjælland. 

Vi tilbyder professionel kloakservice København og på hele Sjælland til alle vores kunder.

Vi har været i branchen i over 20 år. Vi har derfor den nødvendige ekspertise til at hjælpe dig. Vi kan med en professionel kloakrensning løse problemer med stoppede toiletter, gulvafløb, kloakledninger og meget andet.

Bare fordi vi er erfarne, betyder det ikke at vi hænger fast i gamle og forældede arbejdsmetoder. Du kan forvente, at vi altid har det nyeste værktøj, og at vi står klar hele døgnet.

Hos os sørger vi altid for, at være opdateret med den nyeste viden indenfor kloakservice. Det sikrer vi ved, at efteruddanne vores kompetente medarbejdere, så de altid kan udføre deres arbejde efter de nyeste og bedste standarder.

Du vil som kunde, derfor altid kunne forvente et godt stykke arbejde fra os. Alle vores professionelle fagfolk har den rette ekspertise, til at levere den bedste service til vores kunder.

Hvem er vi?

Vi er et af de førende kloakfirmaer på Sjælland. Dette har vi opnået ved at være hårdtarbejdende og tilpasse vores kloakarbejde efter vores kunders behov.

For os er en aftale en aftale. Det er din garanti for, at du altid får en løsning, der lever op til de krav, som vi i fællesskab har fastsat inden påbegyndt arbejde.
Vi går aldrig fra din opgave, før den er fuldført og du er 100% tilfreds med resultatet. Hos Kim’s Kloakservice er din tilfredshed også vores tilfredshed.

Kontakt os i dag for et uforpligtende og attraktivt tilbud!

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Kvalitets kloakservice til lave priser

  Hos Kim’s Kloakservice forstår vi os på markedets priser, og ved hvad andre kloakfirmaer tilbyder.

  Vi er af den opfattelse, at vi ikke synes det skal være dyrt at få ordnet sin kloak. Det skal være økonomisk overkommeligt for alle. 
  Derfor går vi mod strømmen og tilbyder nogle af de billigste priser på kloakservice på Sjælland.

  Hos os er der en tro på, at folk vil forstå og opleve vores kompetenceniveau og kvalitet for håndværk, på trods af vores billige priser på kloakarbejde.

  Det er bestemt ikke prisen, der skal være en faktor for vores daglige motivation – derimod stræber vi efter kundetilfredshed og høj kvalitet i vores arbejde.

  Der er fuld gennemsigtighed i vores priser. Du skal som kunde ikke tænke på skjulte gebyrer eller andet, som skal forårsage svingninger i priserne.

  Få et billigt og uforpligtende tilbud på din opgave fra dit foretrukne kloakfirma. Her er du garanteret høj kvalitet, til lave priser.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google
  kloak udenfor med sten

  Få professionel kloakservice

  Vores veluddannede og erfarne medarbejdere er altid klar til at udføre en professionel kloakservice. Vi ved, hvor vigtigt et hurtigt og effektivt udført arbejde er – Derfor rykker vi hurtigt ud til vores kunder.

  Vi holder til i Hvidovre, hvor de fleste af vores opgaver også er, men vi kører selvfølgelig også ud til større dele af Sjælland.

  Hos os tilbyder vi altid vores kunder en skræddersyet løsning, der passer til lige præcis deres behov.

  Du kan forvente et professionelt kloakfirma, som promoverer sig via kvalitetsbevidsthed og konkurrencedygtige priser.

  Vi har været i over 20 år været på utallige kloakserviceopgaver, så du er garanteret kvalificeret hjælp, service og rådgivning i forbindelse med din kloakforstoppelse.

  Kontakt os i dag, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

  Har du brug for døgnvagt til kloakservice?

  Står du i den uheldige situation, hvor du har akut brug for kloakservice?

  Så står vores døgnvagt altid klar til at hjælpe dig med en kloakforstoppelse eller andet kloak relateret akutproblem.

  Denne service tilbyder vi, da vi lægger stor vægt på at give den bedste service for vores kunder hele året rundt – uanset tidspunkt.

  Skulle uheldet være ude, så kan du altid ringe efter vores døgnvagt på telefon 49 40 49 40.

  Herefter vil en af vores kompetente kloakarbejdere rykke ud til den givne adresse og rette op på problemet.

  Vi står altid
  klar til at
  hjælpe
  dig.

  Kloakservice døgnvagt

  Vi udfører kloakservice på hele Sjælland

  Hos Kims kloakservice har vi stor erfaring inden for kloakservice. Vores professionelle og serviceminded kloakrensere står klar til at rykke ud, når du kalder.

  Vi udføre kloakservice i hele Sjælland. Klik på den by nedenfor, som du befinder dig i.

  I Albertslund kan du få professionel kloakservice af Kim’s kloakservice. Vi sørger for at rådgive og vejlede dig til den bedste løsning til dit problem.

  Kontakt os i dag og vi giver dig et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig.

  På Amager hjælper vi dig med at få styr på kloakken. Det kan være din kloak er stoppet, eller at du har mistanke om andet er galt. 

  Uanset er Kim’s Kloakservice altid klar til at rykke ud, når du kalder. Vi sørger for at du får en hurtigt og grundig kloakservice.

  Har du brug for kloakservice i Avedøre? Så er Kim’s Kloakservice klar til at hjælpe dig med din kloak. 

  Vi er fleksible, og kan rykke hurtigt ud til akutte problemer du måtte have. Udfyld kontaktformularen her på siden eller også kan du altid ringe til vores døgnvagt på 49 40 49 40.

  Har du brug for kloakservice i Bagsværd, har vi døgnvagt, der altid er klar på at hjælpe dig med din kloakforstoppelse eller andet kloakrelateret problem.

  Vi har stor erfaring i branchen, og har stået for utallige tilstoppede kloaker i gennem tiden. Du kan derfor være sikker på den bedste service.

  Er din kloak stoppet til? Så kan det være en god idé at få Kim’s Kloakserive ud på en professionel kloakservice. Når uheldet er ude, kan du altid ringe vores døgnvagt på tlf. 49 40 49 40.

  Når vi rykker ud til en Kloakservice i Ballerup, kan du derfor være sikker på, at vi fikser problemet. 

  Sker der et pludseligt problem med kloakken i dit hjem, hvor du har akut brug for en kloakservice, så kan du ringe til vores døgnvagt 24/7 på tlf. 49 40 49 40. Så kommer vi ud, og løser problemet for dig.

  Du kan få foretaget en kloakservice hos os døgnet rundt i Brønshøj.

  Skulle uheldet være ude at din kloak bliver forstoppet, eller et andet problem opstår med din kloak, så er vi klar til at hjælpe dig med din opgave i Brøndby.

  Med vores mere 20 års erfaring er du garanteret kvalificeret hjælp med fokus på god kundeservice og rådgivning.

  Volder kloakken problemer i hjemmet, og vandet er ud over det hele, kan det hurtigt skabe voldsom irritation. Vandet gør skade på hjemmet og den dårlige lugt breder sig hurtigt.

  Hos Kim’s Kloakservice kommer vi dig til undsætning i Brønshøj. Det gør vi med vores effektive og erfarne hold af kloakrensere. 

  Hvis du oplever gener fra din kloak i hjemmet, så kontakt os i dag for en kloakservice i Charlottenlund. 

  Årsagen til det opstået problem med din kloak kan være svær at finde på egen hånd. Derfor tilbyder vi at løse problemet for dig, så du kan få din kloak tilbage på rette igen. 

  Du kan altid hente hjælp af vores professionelle hold, når den er gal med kloakken. Vi har døgnvagt, som du kan ringe ringe til døgnet rundt på telefon 49 40 49 40.

  Vi har over 20 års erfaring, og finder derfor hurtigt frem til problemet med din kloak. I Farum kan du få effektiv kloakservice til en fornuftig pris. 

  I Fredensborg rykker vi hurtigt ud, uanset om det er dag og nat. har du problemer med kloakken, så kommer vi.  Kontakt os allerede i dag så du kan få løst problemet med kloakken igen. 

  Det kan hurtigt skabe akutte kloakproblemer, hvis vandet breder sig for hurtigt eller toilettet ikke vil skylle ud. Tøv derfor ikke med at kontakte os med dit problem.

  På Frederiksberg rykker vi ud både dag og nat, hvis den er gal med kloakken. Kontakt os allerede i dag så du kan få hul igennem kloakken igen. 

  Det kan hurtigt skabe kaos ved akutte kloakproblemer, da vandet hurtigt breder sig i både køkken og badeværelse. Tøv derfor ikke med at kontakte os med dit problem.

  Ved akutte kloakproblemer i Frederikssund kan du altid ringe til vores døgnservice. Derefter vil et hurtigt og grundigt hold blive sendt ud for at løse problemet. 

  Med et kompetent og erfarent hold kan du være sikker på den bedste kloakservice, der løser dine problemer med kloakken. Så kan du gå videre med din dag igen.

  Du kan hurtigt få styr på din kloak igen med kloakservice i Gentofte fra Kim’s Kloakservice. til en fornuftig pris. 

  Vi har hjulpen kunder i over 20 år med problemer i deres kloak i hjemmet. Du kan blive den næste ved at udfylde vores kontaktformular her på siden eller ringe till vores døgnservice.

  Skulle der opstå en grim lugt fra din kloak eller vil vandet ikke forsvinde, kan det tyde på en forstoppelse i din kloak. 

  Hos Kim’s Kloakservice kommer vi til Gladsaxe, og tager udfordringen op. Der findes ikke det problem med kloakken vi ikke kan løse. Kontakt os allerede i dag.

  Til en kloakservice i Glostrup vil du blive mødt af et dygtigt hold, som udfører opgaven for dig effektivt og til en god pris.

  Vi har døgnservice, som du kan ringe til døgnet rundt. Du behøver derfor ikke vente helt til i morgen for at få problemet med din kloak løst. 

  Har du problemer med at vandet ikke løber ud i dit afløb? Og har du gjort, hvad du kunne på egen hånd? Så lad Kim’s kloakservice komme til Greve for at løse problemet.

  Vi har mere end 20 års erfaring inden får kloakservice, og har løst utallige af opgaver. Du kan derfor være sikker på kvalificeret hjælp.

  Når du står med stoppet kloak eller toilet, så kan du altid regne med at Kim’s Kloakservice er på pletten med kloakservice i Halsnæs. 

  Det er aldrig belejligt når kloakken driller. Derfor har vi døgnservice, og kan hjælpe dig døgnet rundt. Vi har konkurrencedygtige priser og du behøver aldrig bekymre dig om ekstra gebyrer

  Er kloakken tilstoppet, så kontakt os her hos Kim’s Kloakservice. Vi kommer derefter fluks til Hellerup, og klarer problemet med din kloak til en god pris. 

  Det kan være meget generende med en kloak, der driller. Derfor tilbyder vi døgnservice, og er til rådighed for at hjælpe dig hele døgnet rundt. 

  Er dit toilet eller afløb stoppet til, så få hjælp af hos Kim’s Kloakservice. Vi kommer hurtigt til Helsinge, og klarer problemet med din kloak til en god pris. 

  Det er meget generende med en kloak, som ikke fungere. Vi tilbyder døgnservice, og står til rådighed hele døgnet rundt. 

  Er din kloak eller afløb tilstoppet, så kontakt os her. Vi rykker hurtigt ud til Herlev og klarer problemet til en god pris. 

  En kloak der driller kan være generende. Derfor har vi døgnåbent, og er til rådighed for at hjælpe dig hele døgnet rundt. 

  Hos Kim’s Kloakservice kan du få kloakservice i Hillerød til en fordelagtig pris af et erfarent hold.

  Vi er klar til at rådgive dig om problemet med din kloak. Få sat skik med din kloak igen med vores hjælp. Vi tilbyder døgnservice, så du ikke skal vente med at få løst din opgave.

  Når vi kommer til Hvidovre, er du garanteret et grundigt og effektivt resultat. Der findes ingen hurtige lappeløsninger hos os. 

  Med hjælp fra Kim’s kloakservice kommer du problemet til livs, og kan være sikker på et velfungerende afløb igen. Kontakt os allerede i dag for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig.

  Der findes mange årsager for, hvorfor din kloak er tilstoppet. Nogle af indikatorerne på en tilstoppet kloak er uvante lyde, ubehagelig lugt eller at vandet løber over.

  Hos Kim’s Kloakservice kommer vi dig til undsætning i Ishøj uanset årsagen. Vi sørger for en grundigt og effektivt stykke arbejde, så din kloak bliver funktionsdygtig igen. 

  Har du problemer med kloakken kommer vi til Ishøj, og løser problemet for dig med vores veluddannet medarbejdere. 

  Når du kontakter os, tilbyder vi dig en skræddersyet løsning, som passer lige præcis til dit behov. Vi tilbyder døgnservice, så du kan kontakte os døgnet rundt og få hjælp til dit akutte problem. 

  det kan ske at der indimellem opstår problemer med kloakken, som du ikke kan løse på egen hånd. 

  Du kan kontakte Kim’s Kloakservice og vi kommer ti Jyllinge, når du har brug for professionelle hænder med dit problem. Hos os tager vi af akutte sager hele døgnet rundt. 

  Hvis vandet pludselig stiger fra afløbet og ud på dit gulv, kan det hurtigt give sved på panden. Hvis du har svært ved selv at lokalisere problemet hjælper vi dig gerne. 

  Vi står klar til at assistere dig med vores kompetente medarbejdere der er eksperter inden for kloakker og afløb. 

  Hos Kim’s Kloakservice er på eksperter på kloakker og afløb. Vores medarbejdere finder hurtigt en løsning på dit problem så du kan komme videre med din dag. 

  Ønsker du kloakservice i Køge, tropper vi gerne op hurtigst muligt. Her er der ingen lappeløsninger, og vi udfører et grundigt stykke arbejde hver gang.

  Når du får kloakservice gennem os, er du sikret et nemt og gnidningsfrit forløb. Vi overholder aftaler og løber ikke fra en ufærdig opgave. 

  Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med dit kloakproblem. Vi står klar alle ugens dage.

   

  Når du bestiller Kloakservice hos Kim’s Kloakservice i Lyngby, sørger vi for et effektivt forløb, hvor der ikke bliver sprunget over, hvor gærdet er lavest.

  Vi møder op på din bopæl dag og nat, og sørger for altid at levere et håndværk af god kvalitet til den helt rigtige pris.

   

  Hos Kloakservice hos Kim’s Kloakservice i Måløv, er kunden altid i fokus. Vi sørger for kvalitetshåndværk til gode priser.

  At få fikset sin kloak skal være nemt og hurtigt, derfor kan du altid få hjælp hos os, vi er altid til at komme i kontakt med gennem vores døgnservice.

  Driller din håndvask eller toilet, kan vi hjælpe dig i Ølstykke. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og ved hvor vigtigt det er med et hurtigt og effektivt stykke arbejde. 

  Alle vores veluddannede medarbejdere møder dig med et smil, og sørger for at finde en løsning på netop dit problem.

  Hvis du har et badeværelse, som er fyldt med vand fra kloakken, skal det ordnes straks. Hos Kim’s Kloakservice får vi hurtigt styr på din kloak, og vi rydder op efter os selv.

  Kontakt os allerede i dag og vi kommer til Nørrebro for at hjælpe dig med dit problem.

  Hvis dit badeværelse er fyldt med vand fra kloakken, er det attraktivt at få det ordnet straks. Hos Kim’s Kloakservice får vi hurtigt tjek på din kloak igen, og vi rydder altid pænt op efter os selv.

  Kontakt os i dag og vi kommer til Roskilde for at hjælpe dig med dit problem.

  Det skal være nemt at få styr på kloakken igen. Med Kim’s kloakservice kan du være sikker på veludført håndværk til gode priser i Rødovre. 

  Der er ingen grund til at trække problem med din kloak i langdrag. Ring derfor allerede nu for at få ordnet det stoppede afløb straks, så du slipper for generne.

  Har du en stoppet vask eller afløb? Så står Kim’s Kloakservice klar til at rykke ud til dig i Smørum.

  Vi kan med vores mere end 20 år i branchen, løse alle typer af kloakopgaver. Din tilfredshed vil altid være vores højeste prioritet, og derfor har vi 100% tilfredshedsgaranti på alt udført arbejde.

  Det kan være svært selv at fikse en tilstoppet kloak. Det er dog ingen sag for os hos Kim’s Kloakservice.

  Vi rykker hurtigt ud i Stenløse, så du igen kan trække ud i toilettet eller bruge din håndvask i køkkenet uden problemer. Her er vi garant for et effektivt resultat.

  En stoppet vask eller et tilstoppet er aldrig belejligt. Derfor er vi til at få fat på alle ugens dage, alle tider af døgnet, så du ikke skal gå for længe med kloakproblemer.

  Som en af de førende kloakfirmaer indenfor branchen, og med over 20 års erfaring, er du i sikre hænder, når vi skal løse dit kloakproblem.

  Få en professionel kloakservice i Taastrup til fordelagtige priser. Vi har mange års erfaring, som betyder at vi rådgive dig om, hvordan du undgår en tilstoppet kloak i fremtiden. 

  Vi rykker ud på alle tidspunkter af døgnet, og tager hånd om problemet. Her arbejder vi ud fra de nyeste teknikker med en høj arbejdsglæde.

  Årsagerne er mange, hvis man ønsker en kloakservice, men uanset årsagen er du garanteret et veludført arbejde fra os.

  Vi har fokus på god kundeservice og grundighed, så din kloak kan fungere som den skal igen. Har du behov for kloakservice i Valby, så kontakt os i dag og vi kommer ud til dig.

  Uanset hvad tid på døgnet du kontakter vi os, står vi klar til at køre mod Vallensbæk. 

  Det skydes at et akut opstået problem med kloakken, bør løses hurtigst muligt. Du vil blive mødt af veluddannede og erfarne medarbejdere, der er klar til at levere et effektivt stykke arbejde til dig.

  Hos Kim’s Kloakservice har vi hjulpet utallige kunder med at løse deres uønsket problemer vedr. deres kloak. Vi kan også hjælpe dig i Vanløse uanset tidspunktet på dagen. 

  Her sætter vi en ære i et veludført stykke arbejde med kundeservice i top. Alt dette til priser alle kan være med på.

  Når kloakken driller, kan der være behov for professionel hjælp. Hos Kim’s Kloakservice rykker vi hurtigt til Birkerød, og får rettet op på din kloak. 

  Vi er eksperter inden for kloak og afløb, og rykker ud til dig med professionalisme og grundighed i fokus. Vi forlader ikke stedet før, vi har rettet op på din kloak.

  Har du problemer med din kloak kører vi gerne til dig i Virum, og hjælper dig. Vi har en døgnvagt, hvor du altid kan få fat på os døgnet rundt. 

  Vi sender kompetente medarbejder på alle tider af døgnet, der fikser problemet for dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Vi kører ofte til Værløse for at hjælpe kunder med deres kloak. Du kan blive den næste, hvis står har brug for kloakservice hjemme hos dig. 

  Årsagen til problemet med din kloak er underordnet. Vores mange års erfaring gør det muligt for os at yde den bedste kloakservice med en kundeservice helt i top.  Kontakt os alle døgnets timer.

  Driller din håndvask eller toilet, kan vi hjælpe dig i Ølstykke. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og ved hvor vigtigt det er med et hurtigt og effektivt stykke arbejde. 

  Alle vores veluddannede medarbejdere møder dig med et smil, og sørger for at finde en løsning på netop dit problem.

  Oplever du problemer med din kloak? Så kører vi ud til dig på Østerbro, og hjælper. Vi har en døgnservice, hvor du altid kan få fat på os. 

  Vi sender vores kompetente medarbejder på alle tider af døgnet. De fikser problemet nemt og hurtigt. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Vi kører ofte til Værløse for at hjælpe kunder med deres kloak. Du kan blive den næste, hvis står har brug for kloakservice hjemme hos dig. 

  Årsagen til problemet med din kloak er underordnet. Vores mange års erfaring gør det muligt for os at yde den bedste kloakservice med en kundeservice helt i top.  Kontakt os alle døgnets timer.