Slamsugning

Kim’s Kloakservice står altid klar til at hjælpe dig med din slamsugning.
Vi garanterer:

Få udført slamsugning med prisgaranti af et kompetent kloakfirma

Søger du et firma, som kan klare din slamsugning til en billig pris, men som samtidig gør det med høj kvalitet?

Vi løser altid din kloakforstoppelse på den bedste og mest optimale måde. Vi forlader aldrig vores arbejde før, du er tilfreds med arbejdet – vores fokus er altid på din tilfredshed.

Derfor har vi løbende fokus på at efteruddanne vores kompetente og erfarne medarbejdere, i at anvende de bedste og nyeste værktøjer indenfor branchen.

Vores løbende efteruddannelse af vores dygtige medarbejdere sikrer os, at vi til enhver tid kan udføre vores arbejde på den bedste og mest optimale måde for vores kunder.

Hos Kim’s Kloakservice tilbyder vi altid en fast og fordelagtig pris på kloakservice.

Kontakt os pr. telefon 49 40 49 40, mail eller via Facebook for at få et af vores billige og uforpligtende tilbud. Du kan selvfølgelig også udfylde kontaktformularen her på siden.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle typer af Kloakrensninger, så kontakt os endelig. 

  Effektiv slamsugning i København og på hele Sjælland

  Hos Kim’s Kloakservice tilbyder vi slamsugning på hele Sjælland.

  Vi har i over 20 år arbejdet med kloakservice, og må derfor erkende, at vi er nogle af de mest erfarne på området. Vi har hjulpet utallige af kunder med deres tilstoppede kloakker, og kan helt sikkert også hjælpe dig. 

  Derfor har vi præcis den ekspertise du kan forvente, når du skal have ordnet din kloak med en slamsugning i København. 

  På trods af vores mange års erfaring, hænger vi ikke fast i gamle arbejdsmetoder og vaner. Vi sørger for, at vores medarbejdere er med på de seneste teknikker og metoder.

  Du kan derfor altid forvente den bedst mulige løsning, på dit kloakproblem.

  kloak udenfor med sten

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Vi har altid dig i fokus

  Hvad er en slamsugning?

  Det er den teknik vi benytter hvis dine kloakrør har, hvad vi kalder en kloakforstoppelse. Altså når der har opsamlet sig tilpas meget slam, i dine kloakrør, der hindrer vandet i at løbe ubesværet igennem. 

  Når vi kommer til din adresse for at hjælpe med kloakforstoppelsen, er du ikke i tvivl. Vi kommer nemlig kørende i en slamsugervogn, der er til at se i bybilledet. Det er en specialvogn, der er bygget til at kunne opsuge alt skidt fra din kloak. 

  Dette er den mest effektive måde, at både løsne slam og rense din kloak. Derfor er det også vigtigt at få en slamsugning en gang i mellem, ellers kan der ophobe sig en kloakforstoppelse. 

  Vi står altid
  klar til at
  hjælpe
  dig.


  En effektiv løsning til kloakforstoppelse

  Det er ikke unormalt at der opstår tilstoppede kloakrør i de danske hjem, og specielt større foreninger eller byggerier. 

  Skulle du være så uheldig at få en kloakforstoppelse, har du formentlig brug for en slamsugning og professionelle til at udføre det. Ikke alene kan vores dygtige fagfolk deres kram, men de sørger også for at forstyrre dig mindst muligt.

  Hos Kim’s Kloakservice har vi mere end 20 års erfaring, inden for kloakservicefaget og kan derfor med sikkerhed i stemmen sige, at vi kan klare de fleste slamsugningsopgaver, på de mest hensigtsmæssige måder.

  Med en slamsuger sætter vi et rør i kloakken og renser den med rent vand. Der spules vand ned i kloakken, der er med til at løsne hvad end, der forårsager tilstoppelsen. 

  Den store maskine eller vogn, suger de løsnede dele som slam, grus og fedt, op.
  En slamsugning er hvad der skal til i de slemmere tilfælde, mens kloakspuling eller kloakrensning i andre tilfælde kan gøre arbejdet. 

  Vi udfører det hele, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag, hvis du vil have en god pris på slamsugning. 

  Hvornår har man brug for en slamsugning?

  En tilstoppet kloak kan skabe mange gener i hverdagen, fx hvis vandet i toilettet bliver ved at stige eller afløbene ikke ikke tager vand ind.

  Det kan være svært for folk uden den store erfaring på området, at afklare hvornår der er behov for professionel hjælp.

  Men her er nogle typiske tegn på at din kloak er tilstoppet og har brug for vores ekspertise:

  • Tilstoppede vaske, toilet eller afløb der løber over
  • Uvante lyde fra toilet, vask – specielt køkkenvask eller afløb
  • Lugtgener, der minder mest om den klassiske kloaklugt
  • Vask og afløb har svært ved, at lade vandet løbe ud

  Oplever du nogle af ovenstående, kan vi hjælpe.

  Med Kims Kloakservice, kan du altid forvente et professionelt udført kvalitetsarbejde, så du er sikker på at problemet altid er løst til perfektion, før vi kører videre ud til næste opgave.  

  Vi samler på tilfredse kunder og fokuserer på en høj kundetilfredshed. Det kommer ret naturligt, når man som os, holder af det man laver. Derfor kører vi ud med slamsugeren og hjælper endnu flere, igen i morgen.

  Hvis du allerede nu ved, at det er en slamsugning der skal til – så ring til os med det samme. Så rykker vi ud, så hurtigt vi kan. 

  Årsager til kloakforstoppelse

  Der kan være flere grunde til at du har behov for, at vi kommer forbi med slamsugeren, men nogle af dem kan du se her:

  • Fedtsamlinger eller fedtpropper
  • Grus og småsten
  • Rødder i kloaksystemet
  • Aflejringer 

  Naturligvis opsamles der kalk, fedt og sæberester i kloakken, over en længere årrække. Men hvis du vil være på forkant og undgå en slamsugning, anbefales det at få foretaget en kloakrensning med jævne mellemrum.

  Men uanset hvilken grund, der nu måtte være til din stoppede kloak, så finder vi den og løser den!

  Hos os arbejder vi ikke med lappeløsninger. Vores erfarne folk foretager en grundig gennemgang af din kloak og giver dig den mest optimale løsning.
   
  Vi arbejder med døgnvagt året rundt, så du er sikker på altid at kunne få fat i os, hvis uheldet skulle være ude.

  Akut brug for hjælp?

  Hos Kim’s Kloakservice tilbyder vi døgnservice hele året rundt, hvis du skulle stå og have akut brug for en døgnvagt til din tilstoppede kloak.

  Vores døgnvagt står altid klar til at hjælpe dig med dine kloakproblemer. 

  Derfor er vi udrustet med døgnservice, så vi kan hjælpe dig uanset tidspunkt på året.

  Ring på telefon 49 40 49 40 for akut døgnvagt!

  Vi leverer effektive løsninger

  Vi udfører slamsugning på hele Sjælland

  Hos Kims kloakservice hjælper vi boligejere på hele Sjælland. Du kan her få et overblik over hvilke byer vi arbejder i.

  Klik på den by som du har brug for slamsugning i, og bliv ført direkte ind på en passende side.

  Hos Kim’s Kloakservice tilbyder vi professionel og effektiv slamsugning i Albertslund. I mere end 20 år har vi leveret tilfredstillende resultater for kunder på hele Sjælland. 

  Vi står klar døgnet rundt med akut slamsugning i Albertslund. Står du derfor med problemer med din kloak, skal du ikke tøve med at kontakte Kim’s Kloakservice.

  Hvis du bor på Amager og har problemer med kloakken er slamsugning fra Kim’s Kloakservice muligvis løsningen. 

  Ofte kan propper og tilstopninger klare med en grundig slamsugning efterfulgt af spuling, som skal forhindre problemet i at opstå igen. Ring til os i dag og modtag et tilbud på kloakservice

  Vi har i mere end 20 år leveret branchens bedste slamsugning til beboerne i Avedøre. Vi benytter de bedste teknikker og det bedste udstyr. Hos Kim’s Kloakservice mener vi nemlig at kun det bedste er nok for vores kunder.

  Du kan derfor roligt regne med at vi løser opgaven 100%, før vi trygger dig i hånden og siger tak for et godt samarbedje. 

  Er din kloak stoppet til? Så kan det være en god idé at få foretaget en professionel slamsugning. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vi har stået over for utallige tilstoppede kloakker gennem tiden. 

  Når vi rykker ud til en slamsugning i Ballerup, kan du derfor være sikker på, at vi fikser problemet. 

  Selvom kloakker i grunden er designet til at være selvrensende, kan der med årene opstå små samlinger af fedt og skidt, som med tiden kan udvikle sig til et stoppet kloaksystem. 

  Med slamsugning i Bagsværd fjerner vi hurtigt og effektivt tilstopningen. Efterfølgende spuler vi kloakken grundigt, så din kloak igen kan fungere upåklageligt. 

  Når kloakken driller, står vi klar til at hjælpe på alle tider af døgnet. Problemer med kloakken kan opstå akut, og derfor har vi en døgnvagt, du altid kan få fat på.

  Vi kører ud til dig med vores effektive slamsuger i Brøndby og får løst problemet så hurtigt som muligt.

  Det kan være nødvendigt at få professionel hjælp til en tilstoppet kloak. Vi kører gerne ud til dig, hvis du pludselig står i vand til anklerne, eller vandet ikke synker i din vask.

  Vælger du os til at foretage en slamsugning i Birkerød, får du et kompetent firma med fokus på god kundeservice og høj faglighed.

  Har du akut brug for hjælp til en kloak derhjemme? Hvis vandet stiger i toilettet, og svupperen ikke kan fikse problemet – så kan vores slamsuger med garanti.

  Du kan få foretaget en slamsugning i Brønshøj på alle tider af døgnet. Ring til vores døgnservice, og vi kommer ud til dig.

  Det kan skabe voldsom irritation, hvis kloakken pludselig volder problemer. Særligt, hvis vandet står ud over hele gulvet, og den dårlige lugt breder sig i dit hjem.

  Vi kommer dig til undsætning med et erfarent hold og en effektiv slamsugning i Charlottenlund. Du kan få fat i os på alle tider af døgnet.

  Oplever du gener fra din kloak? Så bestil en slamsugning i Farum og få bugt med problemerne.

  Det kan være svært at finde frem til årsagen på egen hånd, og derfor tilbyder vi professionel hjælp. Vi ved, hvad der skal til for at løse problemet og få din kloak på ret køl igen.

  Når toilettet eller håndvasken stopper til, er der hjælp at hente fra vores erfarne kloakfirma.

  Vi kan hurtigt finde frem til kernen af problemet – og løse det. Har du brug for en slamsugning på Frederiksberg, rykker vi ud til dig både nat og dag. Kontakt os i dag og få hul igennem kloakken igen.

  Akutte kloakproblemer kan skabe kaos, særligt hvis vandet breder sig ud over køkken- eller badeværelsesgulvet.

  I den situation kan du ringe til vores døgnservice med slamsugning i Frederikssund, som sender et kompetent og erfarent hold ud for at foretage en effektiv slamsugning af din kloak. Så kan du gå videre med din dag igen.

  Når kloakken er stoppet til, kan du bestille en slamsugning hos Kims Kloakservice. Vi tilbyder lave priser på slamsugning i Gentofte – men altid af høj kvalitet.

  Med mere end 20 år i branchen har vi ekspertisen til at løse alle typer af kloakproblemer. Så du blot kan læne dig tilbage og lade os tage os af slamsugningen.

  Få styr på din kloak igen med en professionel slamsugning i Gladsaxe til en fordelagtig pris.

  Gennem mere end 20 år har vi hjulpet vores kunder med problemer med kloakken, og du kan blive den næste i rækken. Hiv fat i os døgnet rundt og bestil en slamsugning allerede i dag.

  Kommer der en fæl lugt fra din kloak? Eller vil vandet ikke forsvinde? Så kan det være tegn på kloakforstoppelse.

  Vi rykker ud til dig med vores slamsuger i Glostrup og tager udfordringen op – for der er ikke det kloakproblem, vi ikke kan løse. Du vil blive mødt af et dygtigt hold, som udfører slamsugningen effektivt og til en god pris.

  Løber vandet ikke ud i dit afløb? Og har du gjort, hvad du kunne på egen hånd? Så lad professionelle træde til og fikse problemet.

  Vi kommer ud med vores slamsuger i Greve og spuler afløbet fri for slam, fedt og grus. Du behøver ikke vente til i morgen, for vi har døgnservice alle ugens dage.

  Det kan være nødvendigt at bestille en slamsugning, når kloakken er tilstoppet. Vælger du at ringe efter slamsugning i Hellerup, klarer vi fluks problemet – og altid til en god pris.

  Vi ved, hvor generende det kan være, når kloakken driller, og derfor står vi til rådighed hele døgnet rundt.

  Leder du efter et firma, der kan foretage en slamsugning i Hillerød? Så er vi de helt rigtige at tage fat i. Vi har været i branchen i 20 år og kan rådgive dig om, hvorvidt en slamsugning vil være den optimale løsning.

  Få sat skik på din kloak igen med en slamsugning til en lav pris.

  Få kyndig hjælp til din kloak med en slamsugning. Når vi rykker ud med vores slamsuger, er du garanteret et grundigt resultat. Vi laver ingen hurtige lappeløsninger, men tager os tid til at ordne problemet.

  Når du leder efter en professionel og billig slamsugning i Hvidovre, er vi de rette at gå til.

  Få fjernet slam og fedt fra din kloak nemt, hurtigt og billigt. En prop i kloakken kan resultere i forskellige gener – såsom vand, der ikke kan løbe igennem afløbet og dårlig lugt. Er det tilfældet, kommer vi gerne ud til dig og udfører en slamsugning i Hørsholm.

  Med vores hjælp kommer du problemet til livs og får et velfungerende afløb igen.

  Der kan være flere indikatorer på en tilstoppet kloak. Måske oplever du, at vandet løber over, uvante lyde eller en ubehagelig lugt.

  Uanset om problemet er kommet snigende eller er opstået akut, står vi klar med stor ekspertise og erfaring. Vi kommer ud til dig med vores slamsuger i Ishøj og får hul igennem, så din kloak bliver funktionsdygtig igen.

  Indimellem opstår der problemer med kloakken, du ikke selv kan løse. Måske har du forsøgt med en svupper – men vandet bliver ved med at fosse ud. Her kommer en slamsuger ind i billedet.

  Bestil en slamsugning i Jyllinge, når problemet kræver professionelle hænder. Vi tager os også af akutte sager hele døgnet.

  Det kan give sved på panden, hvis vandet pludselig stiger fra afløbet og ud på dit gulv. Hvis du ikke selv kan lokalisere årsagen, kommer vi gerne med assistance.

  Vi er eksperter på kloakker og afløb og kan hurtigt vurdere, om der er behov for en slamsugning – og udføre den til en god pris i København.

  En slamsugning kan være den eneste vej ved genstridige kloakforstoppelser. Leder du efter akut hjælp til en slamsugning i Køge, tropper vi gerne op hurtigst muligt.

  Vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest, men udfører en grundig slamsugning, hvor al fedt og slam bliver fjernet fra rørene. Kundetilfredshed er altafgørende for os.

  Når du bestiller en slamsugning hos os i Lyngby, sørger vi for et effektivt forløb.

  Står du med badeværelset fyldt af vand, er det rart at få det ordnet straks. Derfor møder vi op både dag og nat og udfører kvalitetshåndværk til gode priser. Vi får tjek på din kloak og rydder altid pænt op efter os selv.

  Et funktionsdygtigt afløb gør ikke meget væsen af sig – et tilstoppet ét af slagsen er voldsomt generende.

  Derfor tilbyder vi slamsugninger i Roskilde af høj kvalitet til lave priser. Det skal være nemt at få styr på kloakken igen, og hyrer du os, får du et hold af dygtige håndværkere, der kan deres kram.

  Veludført håndværk til gode priser. Det er, hvad du får, når du ringer efter en slamsugning i Rødovre hos Kims Kloakservice. Der er ingen grund til at trække det i langdrag – få ordnet det stoppede afløb straks, så du slipper for generne.

  Vores mangeårige erfaring betyder, at vi også kan rådgive om, hvordan du undgår en tilstoppelse i fremtiden.

  En tilstoppelse af en kloak kan være besværligt at klare selv, men for os er det ingen sag.

  Vi rykker ud med vores slamsuger i Stenløse og får spulet afløbet og rørene helt fri for slam. Så du igen kan trække ud i toilettet eller bruge din håndvask i køkkenet uden problemer. Vi er garant for et effektivt resultat.

  Få en professionel slamsugning i Taastrup til fordelagtige priser. En prop af slam i afløbet kan resultere i vand over hele gulvet eller den karakteriske, fæle kloaklugt.

  Uanset hvornår på døgnet du har brug for hjælp, rykker vi ud og tager hånd om problemet. Vi arbejder ud fra de nyeste teknikker og altid med høj arbejdsglæde.

  Når du har brug for slamsugning i Valby, kommer vi ud til dig. Der kan være mange grunde til, at der er behov for en slamsugning – og uanset årsagen er du garanteret et veludført arbejde fra os.

  Vores service bygger på stor erfaring og grundighed, og vi sørger for, at din kloak igen fungerer, som den skal.

  Vi kører mod din adresse, så snart du ringer og har brug for en slamsugning i Vallensbæk. Det er uanset, hvornår på døgnet du kontakter os.

  Et akut opstået problem med kloakken bør løses hurtigst muligt, hvorfor vi kun er et opkald væk. Så kommer vi med vores slamsuger og udbedrer skaden.

  Vi har hjulpet utallige kunder med slamsugning i Vanløse, og vi kan også hjælpe dig. Står du med et stoppet toilet midt om natten, er det intet problem – vi kommer ud til dig uanset tidspunktet.

  Vi sætter en ære i god kundeservice og effektiv slamsugning til priser, alle kan være med på.

  Vi er eksperter i slamsugning, og det kommer dig til gode, når toilettet eller håndvasken sætter ud. Når vi rykker ud til dig, er det med professionalisme og grundighed i fokus – og vi forlader ikke stedet, før vi har rettet op på din kloak.

  Tag fat i os, når du skal bruge en slamsugning på Vesterbro til en fair pris.

  Der er ikke noget som et tilstoppet toilet, der kan ødelægge ens dag. Heldigvis er der hurtig hjælp i sigte. Med en slamsugning i Virum kan du få hul igennem din kloak igen, så vandet igen kan løbe frit uden problemer.

  Vi sender en erfaren medarbejder på alle tider af døgnet, der fikser problemet i en ruf.

  Stort set hver dag kører vi ud til kunder, der har brug for en slamsugning i Værløse. Vi kan også tage forbi dig, hvis du oplever gener som stigende vandstand i vasken eller en grim lugt.

  En slamsugning kan være løsningen, der på et øjeblik løser alle dine kloakproblemer. Kontakt os alle døgnets timer.

  Når håndvask eller toilet driller, kan vi hjælpe dig med en slamsugning i Ølstykke. Vi har stor erfaring i branchen, og vi skelner ikke mellem nat og dag – hos os kan du bestille en slamsugning døgnet rundt.

  Hver eneste af vores medarbejdere møder dig med et smil og kommer med en løsning på dit kloakproblem.