Stoppet toilet

Hvad gør man ved et stoppet toilet eller et toilet, som ikke skyller ordenligt ud. Læs med her og få 4 tips og tricks mod et tilstoppet toilet.

Stoppet toilet hvad gør jeg?

Du kan jo altid ringe efter professionel hjælp, men inden du begynder at ringe ud efter kloakservice, så vil vi anbefale, at du lige læser vores tips og tricks, som kan læses forneden.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at give os et kald, hvis du virkelig har brug for professionel hjælp, eller bare ikke gider, at udføre det “beskidte” arbejde selv. 

4 gratis tips og tricks mod et tilstoppet toilet

Vent lidt eller hæld kogende vand

Nogle kan skal toilettet lige have til tid til, selv at få løsnet proppen. Er der tale om en prop dannet af helt almindelig toilet papir, kan det nogle gange være problemet. Efter lidt tid vil papiret blive opløs, og proppen vil være gået i sig selv, næste gang du skyller ud. Du kan også hjælpe dit tilstoppet toilet på vej, ved at hælde kogende vand i kummen. Det kogende vand hjælper eksempelvis med at opløse papiret hurtigere og nemmere.

Brug opvaskemiddel
Opvaskemiddel kan bruges til mere end bare opvask. Den har en glidende effekt på vandet, og kan hjælpe tilstopningen med bedre at kunne komme væk igen. Dit toilet afløb er maks presset, når det er stoppet. Når du hælder 1 deciliter opvaskemiddel i kummen, synker opvaskemidlet ned til bunden og vandet vil begynde at synke igen. Herefter kan du så småt begynde at skylle ud i toilettet igen. På den måde lægger du stadig pres på proppen, der er i afløbet. Er proppen ikke helt væk eller opløst, så kan du med 15-20 minutters interval hælde kogene vand i kummen, indtil proppen er opløst.

Gang i svupperen
Svupperen er den klassiske metode til at komme et stoppet toilet til livs. Her placerer du svupperen ved afløbets hul, og presser den helt ned. Med et hurtigt ryk trækker du svupperen opad. Det kan godt være, du må gøre dette over et par omgange. Du kan eventuelt tage et par gummihandsker på, for at skåne dine hænder mod den ekstra mængde vand, proppen har forårsaget.

På med gummihandskerne
Er proppen noget mere genstridig, end de førnævnte metoder kan klare. Så er det på med gummihandskerne, og se om du kan få skubbet eller løsnet proppen ved hjælp af arm kraft. Det er ikke synderlig lækkert, men det er sidste udvej inden professionel hjælp.

Hvis du i fremtiden ikke ønsker at skulle håndtere et stoppet toilet, så husk ikke at smide de tidligere nævnte elementer deri.

Har du brug for professionel hjælp mod et stoppet toilet?

Hvis dit toilet fortsat er stoppet, efter du har afprøvet de fif vi gav længere oppe. Så skal du tage kontakt til en professionel fagperson. Hos Kim’s Kloakservice sidder vi klar døgnet rundt til at hjælpe dig med dine toilet problemer, hvis der er behov for det. Vi går ikke før, vi har fundet en løsning på dit problem, og du er fuldstændig tilfreds med resultatet.

For os er det en topprioritet, at kunne yde den bedste service og give de bedste løsninger på dine problemer. Skal vi hjælpe dig med dit stoppet toilet? Kontakt os i dag og få en god pris på din kloakservice.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle typer af kloakrensninger, så kontakt os endelig.