Stoppet vask

Vi har alle oplevet en stoppet håndvask, og det er lige irriterende hver gang. Få gode tips og trick til hvordan du kan løse problemet her. Men du er også velkommen til at få professionel hjælp.

Hvordan fikser man en stoppet vask

Vores vaske er noget der bruges meget i hverdagen, og det er derfor vigtigt at holde dem rene. Der kan være mange forskellige grunde til, at du står med en tilstoppet vask. En stoppet vask på badeværelset skyldes ofte hår og sæbe rester. Hvorimod en tilstoppet køkkenvask ofte kommer af mad- og fedtrester. Men uanset hvilken vask i hjemmet der er stoppet, så er det i hvert fald irriterende.

Skal du have professionel hjælp, så er du mere end velkommen til at give os et kald.

Vi giver dig her, en guide til at komme din tilstoppet vask til livs

1. Rens proppen
Først tager du proppen op af vasken. Den kan findes i bunden af vasken. Rens den med kogende vand, så du får skidt og snavs væk.

2. Kog varmt vand
Når du har renset proppen, hældes der kogende vand ned i afløbet. Det er vigtigt, at du bruger kogende vand, og ikke afløbsrens eller kaustisk soda. De kan nemlig skade mere, da produkterne virker ætsende på både aluminium, zink, bly, tin og din hud.

3. Svupper
Hjælper det ikke, med det kogende vand, og har du stadig en tilstoppet vask, så må du have fat i din svupper. Du sætter din svupper henover afløbet i vasken, og fylder så vasken halvt op med vand. Det er rigtig vigtigt, at vandet bliver i vasken, og ikke flyder ned i afløbet. Når der er vand i vasken, tager du fat i svupperen og trykker den op og ned, indtil proppen har løsnet sig. Det kan godt være, du må gøre dette af et par omgange.

4. Rens vandlåsen
Det er altid en god ide, at rense vandlåsen, uanset om proppen har løsnet sig eller ej. Her skal du slukke for vandet ved hovedhanen. Derefter skruer du vandlåsen af og renser den. Der kan nemlig gemme sig store mængder skidt og snavs i vandlåsen, som hurtigt kan få stoppet din håndvask til igen. Og husk endelig at sætte en spand under. Der kan nemlig komme vand. Og det vil formentlig lugte grimt, men bare rolig, det er helt normalt.

5. Gulvafløbet
Har du et afløb, hvor vandlåsen sidder i gulvafløbet, så skal du rense hele gulvafløbet.

Denne guide virker både på en stoppet vask på badeværelset, stoppet vask i køkkenet, og ved en tilstoppet håndvask.

håndvask

Brug for yderligere hjælp?

Har du stadig en stoppet vask, efter at have været guiden igennem, ja, så er der ikke andet at gøre end at ringe efter professionel kloakservice. Dine vaske er som sagt en stor del af hverdagen, og det er vigtigt, at de virker. Vi har arbejdet med afløb og kloakker gennem de sidste 20 år, så vi ved hvad vi snakker om.

Vi, hos Kim’s Kloakservice, prioriterer kvaliteten af din løsning, og vi efterlader dig ikke med et uforløst problem. Vi bliver og tager kampen op. Vi synes det er vigtigt, at du altid har en kompetent og professionel kloakperson lige ved hånden, derfor har vi døgnåbent og kører ud i hele København og på resten af Sjælland.

Det skal være muligt for alle, at komme af med en tilstoppet køkkenvask, tilstoppet badeværelses vask, eller andre former for problemer med vasken. Vores motivation er at give dig den bedste kundeoplevelse, og det gør vi gennem høj kvalitet og lave priser. Kontakt os og få en uforpligtende snak omkring din stoppet vask, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle typer af kloakrensninger, så kontakt os endelig.