Slamsugning København

Du behøver ikke lede længere, hvis du er på jagt efter en professionel slamsugning i København. Er den gal med kloakken eller brønden hjemme hos dig, rykker vi hos Kims Kloakservice hurtigt ud til dit problem. 

Vi tilbyder dig: 

Grundig slamsugning i København

– godt håndværk kombineret med bred erfaring

Vi har mere end 20 års erfaring med os i værktøjskassen. Den bruger vi dagligt til at klare opgaver, ude hos vores mange glade kunder. 

Det betyder også, at der ikke er den slamsugningsopgave eller kloakservice i København, vi ikke har stiftet bekendtskab med. Du kan derfor være helt tryg ved, at vi også kan løfte din opgave. Uanset om du oplever en grim lugt fra afløbet, toiletvandet stiger, eller risten i bruseren ikke vil synke, har vi prøvet det mange gange før og ved hvordan det skal gribes an.

Vi sikrer de bedste metoder

Bare fordi vi har et stort og bredt kendskab til alle dele af kloakarbejde, og har gjort det i over 20 år, betyder det ikke, at vi hænger fast i gamle og forældede metoder. 

Vi efteruddanner fortsat jævnligt vores medarbejdere, så vi kan sikre vores kunder de nyeste teknikker på området. Det er til gavn for vores egen faglige stolthed – og ikke mindst de resultater, vi skaber for dig. 

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Slamsugning i København er en tillidssag

  Vi vægter tillid højt i vores daglige arbejde. Vores kunder skal kunne stole på os og vores evner. Derfor forlader vi aldrig en opgave, før dit problem er løst 100% tilfredsstillende. Både for dig og for os. 
  Vi er stolte fagmænd – og derfor sætter vi en ære i at udføre vores arbejde til punkt og prikke. 

  Samtidig skal du være tryg ved, at vi altid holder vores aftaler. Du kan altid regne med, at vi kommer kørende med slamsugeren i København, til aftalte sted, til den aftalte tid – Vores virksomhed bygger på kundetillid, så vi fortsat kan hjælpe en masse tilfredse kunder fremover.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Få hjælp fra døgnvagt, når uheldet er ude

  Hos Kims Kloakservice ved vi, at man kan få brug for en slamsugning i København, på de mest uheldige tidspunkter.
  Derfor tilbyder vi altid døgnservice, så du ikke skal vente til næste dag med at få en slamsuger ud i København eller omegn. 

  Har du brug for akut hjælp, står vi til rådighed. Det gælder naturligvis også, hvis du har mindre akutte opgaver.

  Ring til os på 49 40 49 40 – så sender vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. 

  Kloakservice døgnvagt

  Her får du slamsugning i Købehavn og omegn

  Uanset om du har brug for en slamsuger i Købehavn eller i de nærliggende byer, så garanterer vi, hos Kim’s Kloakservice, at du får en professionel løsning hver gang.

  Har du brug for hjælp dig med

  At du får professionel hjælp, er en topprioritet hos Kim’s Kloakservice, og det skal ikke kun afhjælpe dine problemer nu og her, men også forblive en holdbar løsning i fremtiden.