Slamsugning København

Du behøver ikke lede længere, hvis du er på jagt efter en professionel slamsugning i København.

Er den gal med kloakken eller brønden hjemme hos dig? 

Så rykker Kims Kloakservice hurtigt ud til dit problem. 

Grundig slamsugning i København

– godt håndværk kombineret med bred erfaring

Vi har mere end 20 års erfaring med os i værktøjskassen. Den bruger vi dagligt til at klare opgaver, ude hos vores mange glade kunder. 

Det betyder også, at der ikke er den slamsugningsopgave i København, vi ikke har stiftet bekendtskab med. Du kan derfor være helt tryg ved, at vi også kan løfte din opgave. Uanset om du oplever en grim lugt fra afløbet, toiletvandet stiger, eller risten i bruseren ikke vil synke, har vi prøvet det mange gange før og ved hvordan det skal gribes an.

Slamsugning i København er en tillidssag

Vi vægter tillid højt i vores daglige arbejde. Vores kunder skal kunne stole på os og vores evner. Derfor forlader vi aldrig en opgave, før dit problem er løst 100% tilfredsstillende. Både for dig og for os. 
Vi er stolte fagmænd – og derfor sætter vi en ære i at udføre vores arbejde til punkt og prikke. 

Samtidig skal du være tryg ved, at vi altid holder vores aftaler. Du kan altid regne med, at vi kommer kørende med slamsugning i København, til aftalte sted, til den aftalte tid – Vores virksomhed bygger på kundetillid, så vi fortsat kan hjælpe en masse tilfredse kunder fremover.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Miljøvenlig slamsugning i København: Sådan bidrager vi til en bæredygtig fremtid

  En slamsugning i København kan bidrage til bæredygtighed på flere måder. Først og fremmest hjælper slamsugning med at opretholde renligheden og hygiejnen i vores kloakker. Ved at opsuge og fjerne affald og spildevand fra kloaksystemet kan vi hjælpe med at forhindre forurening af grundvandet og den lokale natur. 

  Der bliver oftest heller ikke brugt kemikalier eller andre skadelige produkter til at rense kloakken med denne metode.

  Slamsugning med 24/7 døgnvagt i København

  Hos Kims Kloakservice er vi stolte af at tilbyde en pålidelig og professionel slamsugningstjeneste med 24/7 døgnvagt i København. Vi ved, at problemer med kloakker og afløb kan opstå når som helst, og det er derfor, vi er tilgængelige 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, året rundt.

  Vi ønsker at sikre, at vores kunder altid kan stole på os til at løse deres problemer så hurtigt som muligt. Vi har en garanti på 100 % tilfredshed, og vores hold er altid klar til at tage fat på enhver udfordring med det samme.

  Vi kan også oftest være fremme inden for en time efter modtagelsen af en henvendelse. Dette skyldes vores store og erfarne team af slamsugeroperatører, der er spredt over hele København og det omkringliggende område.

  Endvidere tilbyder vi også en prismatchgaranti for alle lokale firmaers priser, hvilket betyder, at vi vil matche prisen på enhver anden slamsugningstjeneste i København, som har den samme servicekvalitet som os. Dette er vores måde at sikre, at vores kunder altid får den bedste værdi for deres penge.

  Så hvis du har brug for en pålidelig og professionel slamsugning med 24/7 døgnvagt i København, så tøv ikke med at kontakte Kims Kloakservice. Vi står altid klar til at hjælpe, uanset hvornår du har brug for os.

  Ring til os allerede i dag

  Vores erfarne kloakrensere har stor interesse og lidenskab for deres arbejde og giver dig gerne vejledning og rådgivning. Uanset hvornår du kontakter os, besvarer vi så hurtigt som muligt. Kim’s Kloakservice står klar, når der brænder i lokummet. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Ring til os på 49 40 49 40 – så sender vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. 

  Kloakservice døgnvagt