Slamsugning Albertslund

Hvis du bor i Albertslund og har problemer med kloakken, er du kommet til det rette sted. 
 
Vi kan garantere dig for:

Professionel slamsugning i Albertslund

Vi har i mere end 20 år udført kvalitetsslamsugninger for kunder i Albertslund, og vi er kun blevet bedre og bedre. Når vi kommer ud til en opgave, forlader vi den aldrig, før den er 100% komplet. Det betyder, at du som kunde her hos Kim’s Kloakservice altid kan være sikker på et tilfredsstillende resultat.
 
Skal vi pakke vores slamsuger eller kloakservice Albertslund? Giv os til kald eller udfyld vores kontaktformular og bliv kontaktet hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!
 

Hvornår skal du bruge en slamsuger i Albertslund?

Da der ofte er langt imellem vores kunders behov for slamsugning, kan det være svært, at vide hvad problemet er. Dog er der nogle tegn, som indikerer at du har brug for slamsugning. Det kan for eksempel være, at du oplever at vandet ikke løber ud i vasken, bruseren eller i toilettet.

Hvis du oplever nogle af disse problemer, tyder det på, at du har brug for vores slamsuger i Albertslund. Giv os et kald på 32 70 77 30, så tager vi en snak omkring hvordan vi kan hjælpe dig!

 

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

    En grundig slamsugning i Albertslund sikrer dig et holdbart resultat

    Når vi kommer ud for at udføre slamsugning i Albertslund, kommer vi ikke bare for at slukke ildebrande. Vi identificerer roden til problemet, og eliminerer det 100%. På den måde kan du være sikker på, at der går lang tid før, at du skal ringe til os igen.
     
    Hos Kim’s Kloakservice er tilfredse og tilbagevendende kunder vigtigere end halvfærdige løsninger. Du kan derfor roligt regne med, at vi udfører arbejdet ordentligt, og endda første gang. 

    ★★★★★

    Professionalisme, Punktlighed, Svartid

    Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!

    ★★★★★

    Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

    Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.

    ★★★★★

    Fantastisk arbejde

    Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.

    Akut Slamsugning i Albertslund

    Der er mange grunde til at behovet for slamsugning kan være akut. Derfor har vi hos Kim’s kloakservice altid telefonen tændt. Det betyder, at du kan ringe til os døgnet rundt på alle årets dage. Vær opmærksom på at vi pålægger et gebyr på kloakservice uden for almindelig åbningstid.
     
    Er dit problem derfor ikke akut, kan du med fordel vente til næste hverdag. 
    Kloakservice døgnvagt