Kloakservice Hvidovre

Har du problemer med dit afløb, og ønsker det bedste indenfor kloakservice i Hvidovre?

Så kan du ringe til os 24 timer i døgnet

Din lokale ekspert i kloakservice i Hvidovre

Hver dag hjælper vi vores kunder i Hvidovre med alle typer af kloakarbejde, og er derfor vant til at løse alle de opgaver, vores kunder måtte have. Vi er endnu ikke stødt på en opgave, som vi ikke har kunnet løse – og derfor er vi sikre på, at vi også kan hjælpe dig.

Når vi har været i branchen i mere end 20 år, så er det fordi vi brænder for vores arbejde og for kloakfaget. Du kan derfor trygt stole på, at du er i trygge hænder med Kim’s Kloakservice. Trods vores ekspertise på området, så sker der hele tiden udvikling i teknologier og metoder, derfor er det vigtigt at vores medarbejdere er efteruddannet, så vi altid kan levere et professionelt stykke arbejde.

Vi ved at problemer med kloakken eller afløbet ikke er for sjov, derfor rykker vi hurtigt ud, når du har behov for det. Derfor kan vi både hjælpe dig som privat hus- og lejlighedsejer, og erhvervsdrivende med kloakproblemer.

Kontakt os i dag, og få de bedste fagpersoner branchen tilbyder, til at løse dine kloakproblemer.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Få hjælpe til alt indenfor kloakfaget med kloakservice i Hvidovre

  Kloakfaget dækker over mange forskellige services og ydelser, og vi har brugt de sidste 20 år, på at blive eksperter indenfor alle kloak områder.

  Det kan være svært at gå gennem livet uden at løbe ind i problemer med kloakken eller afløbet. Det kan være utrolig generende og tidskrævende med et bruseafløb der flyder over ved hvert bad eller et toilet, der ikke skyller ud. Dog har du altid en livline hos os og du kan kontakte os uanset hvad problemet er.

  Vores kloakservice i Hvidovre dækker bredt og vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google
  kloak udenfor med sten

  Vi har døgnvagt i Hvidovre

  Vores døgnvagten i Hvidovre tilbyder kvalitetsservice til lavpris. Vi lægger vægt på kundetilfredshed og garanterer, at efter et besøg i vores butik vil du forlade med et smil på læben. Vi har både telefon- og køretøjssupport, der er tilgængelige døgnet rundt, så uanset hvornår du har brug for vores hjælp vil vi være der til at hjælpe dig.

  Vores professionelle medarbejdere står klar til at yde den bedste service og sørge for, at du går hjem som en tilfreds kunde. Vi inviterer dig til at opleve vores kloakservice døgnvagten i Hvidovre og se, hvorfor det er en af de bedste løsninger i branchen.

  Kims Kloakservice Billeder-9

  Få kloakservice i Hvidovre når du har behov for det

  Vores døgntelefon har åbent alle døgnets timer, alle ugens dage.

  Så uanset om toilettet skulle flyde over om natten. Eller du står søndag morgen og har problemer med afløbet. Så kan du til hver en tid få hurtig og professionel kloakservice hjælp.

  Vi ved at kloakproblemer aldrig kommer belejligt og derfor skal løses hurtigt og effektivt. Derfor har vi valgt at have døgnservice, så du altid kan få fat på os.

  Du kan altid regne med vores kloakservice i Hvidovre. Ring til os døgnet rundt på telefon 69 69 09 32. Du kan alternativt også skrive en mail til os info@kimskloakservice.dk eller udfylde vores kontaktformular, hvis du ønsker en aftale i kalenderen.