Kloakservice Ølstykke

Har du brug for at komme i kontakt med et kloakfirma, som udfører kloakservice i Ølstykke? Så er du havnet det helt rigtige sted. ? Hos Kims Kloakservice får du:

Mere end 20 års erfaring med kloakservice i Ølstykke

Slinger i valsen eksisterer ikke i vores firma. Vi udfører kvalitetshåndværk, der ikke er til at sætte en finger på.

Vores kloakfirma har eksisteret i mere end 20 år, og det har givet os masser af erfaring med i rygsækken. Når du bestiller tid til slamsugning, kloakspuling eller en tredje ydelse hos os, kan du vide dig helt sikker på, at vi ved, hvad vi laver.

Vi servicerer både private og erhvervskunder, så har du brug for professionel hjælp til kloakservice i Ølstykke rykker vi gerne ud til dig.

Kloakservice Ølstykke – hvad kan du få vores hjælp til?

Er du usikker på, hvad der skal til for at få dit toilet eller dit afløb til at fungere optimalt? Så fortvivl ikke. Det er vi eksperter i at finde ud af.

Når du ringer til os, sender vi en erfaren medarbejder hen til dig for at kigge på sagerne. Er der brug for slamsugning i Ølstykke, sender vi vores slamsuger hen til dig, og er det en kloakrensning, der skal til, sørger vi for, at det bliver sat i værk.

Er det rotter, der forårsager problemet med din kloak, finder vi en løsning på det og monterer rottespærrer. Er der behov for en TV-inspektion af dine kloakrør, er det også en disciplin, vi mestrer.

Vi er med andre ord specialister i alt, der har med toiletter, afløb og kloakker at gøre.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Kims Kloakservice Billeder-2

  Med kloakrensning i Ølstykke løses dine kloakproblemer hurtigt

  Har du en grim lugt fra kloakken, har vandet svært ved at forsvinde ud i afløbet, eller er dit toilet er vask stoppet til? Så er det en god idé at få en fagperson til at kigge på det og foretage en kloakrensning.

  Da vi har været i kloakbranchen i over 20 år, er du garanteret kompetent hjælp, rådgivning og service når vi udfører kloakarbejde for.

  Som dit lokale kloakfirma i Ølstykke kan vi rykke hurtigt ud, når du har brug for vores assistance – både nat og dag. Med vores døgnservice er det nemt og hurtigt at komme i kontakt med os.

  Vil du gerne i kontakt med os eller bestille tid til kloakservice i Ølstykke?

  Hvad enten du har spørgsmål til vores ydelser, eller du har brug for akut hjælp til et stoppet toilet, sidder vi klar ved tasterne og ved telefonen.

  Du kan få fat i os ved at taste 49 40 49 40 ind på din telefon eller ved at sende en mail afsted til os på info@kimskloakservice.dk. Du får altid et hurtigt svar tilbage, når du tager kontakt til os. Vi er her for dig, når din kloak volder dig problemer!

  Vi ser frem til at høre fra dig og rykker gerne hurtigt ud.

  Vi står altid
  klar til at
  hjælpe
  dig.

  Kloakservice døgnvagt

  Få kloakservice i Ølstykke og omegn

  Har du brug for kloakservice i byerne rundt omkring Ølstykke, så kontakt Kim’s Kloakservice. Her kan du læse nogle af de byer, hvor vi tilbyder kloakservice.