Kloakservice Stenløse

Kan du ikke skylle ud i toilettet? Eller vil du gerne rottesikre din kloak for en sikkerheds skyld? Hos Kims Kloakservice tilbyder vi kloakservice i Stenløse af høj klasse:

Ring til os når du skal bestille kloakservice i Stenløse

Der er ikke bare én, men mange gode grunde til, hvorfor du skal taste vores nummer ind på din telefon, når den er gal med kloakken, afløbet eller toilettet.

Én ting er, at vi tilbyder døgnservice og rykker hurtigt ud. En anden ting er, at vi står for høj kvalitet og godt håndværk hos Kims Kloakservice. Vores erfaring med kloakservice går mange år tilbage i tiden, og der er ikke det problem med dit toilet eller afløb, som vi ikke er mand for at fikse.

Vi tilbyder kloakservice og slamsugning i Stenløse, og vi kører både ud til private husejere og erhvervskunder.

Hvad er kloakservice? Hvilke ydelser dækker det over?

Kloakservice er en betegnelse, der dækker over flere forskellige ydelser.

Hos os kan du bestille en vogn med slamsuger, når toilettet stopper til, og du kan også få foretaget en grundig kloakrensning. Er du bange for, at rotter skal lave ravage i din kloak, kan du få os til at rottesikre kloakken – og er du usikker på, hvad der er i vejen med din kloak, foretager vi gerne en TV-inspektion af din kloak.

Vores kloakservice i Stenløse favner bredt, og når du skal have fat i en ekspert på området, er vi de rette at tage fat i.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  kloakservice grøn udenfor

  Kloakrensning i Hillerød

  Oplever du problemer med din kloak? Måske kan det være på grund af et stoppet toilet, et stoppet afløb eller noget helt tredje. Uanset hvad så vil vi anbefale, at du tager kontakt til profesionelle fagfolk. 

  Vi kan hurtigt udføre en hurtig og effektik kloakrensning, hvis det er det, som din kloak har behov for. 

  Skal vi udarbejde et tilbud på kloakservice i Stenløse til dig?

  Vil du gerne vide mere om vores priser eller kende prisen på slamsugning eller kloakrensning, før vi sender en mand ud til dig for at rense din kloak? Så udarbejder vi naturligvis gerne et tilbud til dig.

  Ring eller skriv til os allerede i dag. Så laver vi gerne et tilbud til dig. Du kan få fat i os ved at ringe på telefon, eller ved at skrive til os. Så vender vi hurtigt tilbage til dig med en pris på kloakservice.

  Vi håber at høre fra dig og ser frem til at få fingrene i din kloak!

  Professionel kloakservice i og nær Stenløse

  Bor du i byerne, som ligger rundt omkring Stenløse, så kan du roligt kontakte Kim’s Kloakservice. Vi tilbyder professionel til alle byer og kommuner, som har tæt beliggenhed af Stenløse. Det gælder eksempelvis for følgende byer: