Kloakservice Frederikssund

Oplever du at toilettet eller afløbet i køkkenet ofte stopper til? Vi rykker altid hurtigt ud, når du har brug for kloakservice i Frederikssund.
Vi kan bl.a. tilbyde dig:

Din foretrukne kloakservice i Frederikssund

Vi udfører kloakarbejde for både private kunder og erhvervsdrivende, og vi kører hurtigt ud til dig, når der er bud efter os. Vores kloakservice og slamsugning i Frederikssund indbefatter også de omkringliggende byer, og vi står til rådighed for alle vores kunder på hele Sjælland, hele året rundt.

Med mange års erfaring, en stor faglighed og masser af knowhow varetager vi alle former for kloakarbejde. Det har vi gjort de sidste 20 år, ved fortsat at udvikle vores teknikker, arbejdsgange og de metoder vi anvender.

For alle vores kunder er vi er førstevalget, når de skal have ordnet deres kloakker. Det er vi stolte af – og det vil vi fortsætte med at stræbe efter.

Hvilke former for kloakarbejde kan vi hjælpe med?

Faget er bredt, men vi dækker alle dele af det.

Mange af de opkald, vi får på vores vagttelefon, drejer sig om et stoppet toilet eller et tilstoppet afløb. Det er vi eksperter i at afhjælpe.
Ved akut behov sender vi hurtigt en mand hen til dig, der får fikset dine kloakrør, så der igen er hul igennem til toilettet, håndvasken eller afløbet i badet. 

Det kan måske være svært for dig at vide, hvorvidt der skal en slamsugning eller en kloakspuling til, så det hjælper vi dig naturligvis med at vurdere. Udover forskellige typer af kloakrensning dækker vores kloakservice i Frederikssund også over rodskæring, hvis det er det der generer gennemløbet i kloakken og rensning af faldstammer.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Kundevenlig kloakservice i Frederikssund

  Vi mener ikke det skal være svært at få fat i hjælpen, hvis dit problem skulle være akut og du har brug for kloakservice i Frederikssund.
  Der er vores vagttelefon åben alle døgnets 24 timer, og der er altid en stemme i den anden ende.
  Tøv ikke med at ringe til os, hvis den er gal med din kloak, eller hvis du har brug for vores hjælp. Vi rykker ud dag og nat.

  Du kan få fat i os ved at ringe på telefon 49 40 49 40. Alternativt kan du også sende os en mail på info@kimskloakservice.dk. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google
  kloak udenfor med sten

  Kloakrensning af bedste kvalitet i Frederikssund

  Der kan være mange årsager til, hvorfor din kloak er tilstoppet. Hos Kim’s Kloakservice arbejder vi i døgndrift på at komme vores kunder til undsætning og fixe problemerne med kloakken for dig. Står du derfor, og har brug for en kloakrensning i Frederikssund, så træder vi hos Kim’s Kloakservice gerne ind, og kommer dig til undsætning. Du har altid mulighed for at kontakte os, hvis du skulle opleve et akut opstået problem.

  Vi sørger altid for at efterlade vores kunder 100% tilfredse med vores arbejde. Med mere end 20 års erfaring i branchen har vi et stort kendskab til, hvordan vi bedst muligt udfører den bedst mulige kloakservice for dig.

  Vi tilbyder kloakservice i Frederikssund og nærområde

  Når du bruger os hos Kim’s Kloakservice, er du garanteret en professionel løsning, og det er hver gang du har brug for kloakservice i Frederikssund eller i de byer, der grænser op til.

  Du kan kontakte os, hvis du har behov for

  Det er en top prioritet, at vi kan tilbyde professionel hjælp til dig, som ikke bare sikre dine problemer er løst nu og her, men at løsningen også er holdbar i fremtiden.