Slamsugning Frederikssund

Oplever du, at dine kloakker volder dig store problemer i hverdagen?

Måske lugter det fælt fra afløbet? Eller også bliver toiletvandet ved at stige?

Du er landet det helt rette sted, hvis du søger slamsugning i Frederikssund.

Hos Kims Kloakservice garanterer vi dig:

Hvornår skal du have en slamsuger ud i Frederikssund?

Det kan være svært at greje, hvornår det er tid til at få besøg af en slamsuger. Nogle gange kan du selv klare problemet, og andre gange kan en tilstoppet kloak kræve professionel hjælp.

Er din vask eksempelvis stoppet til, men er der stadig en smule hul igennem, kan du forsøge at “spule” igennem med 3 liter kogende vand i afløbet. Brug gerne opvaskemiddel i vandet, så fedt opløses.

Hvis der ikke er det mindste hul igennem i afløbet, og det er helt stoppet til, kræver det professionel hjælp fra en kloakmester.

Effektiv og holdbar slamsugning i Frederikssund

Vi har mere end 20 års erfaring med kloakservice i Frederikssund. Og derfor ved vi, hvad der skal til for at klare en effektiv slamsugning. Vi hopper aldrig over, hvor gærdet er lavest, og vi tyer aldrig til lappeløsninger.

I stedet tager vi altid fat om roden af problemet, så du ikke oplever, at kloak-generne vender tilbage igen. Vi vurderer hver opgave nøje – på den måde finder vi frem til den rigtige løsning til dit behov.

Det er en holdbar løsning – både for dig og os.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Gammel rotte med nye metoder

  Selvom vi har mange års erfaring med i værktøjskassen, og vi derfor kan kalde os for gamle rotter i faget, skal du ikke være bekymret for, at vi bruger forældede metoder og teknikker.

  Vi efteruddanner løbende vores medarbejdere for at sikre, at vi altid er opdateret på nyeste viden og redskaber på området. Det er din sikkerhed for, at du får slamsugning i højeste kvalitet, men altid til de skarpeste priser.

  Hos Kims Kloakservice tilbyder vi prisgaranti, så vi altid matcher områdets laveste pris.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.

  Tilkald hjælp – døgnet rundt

  Vi står altid til tjeneste. Helt bogstaveligt talt. Du kan kontakte vores døgnservice både dag og nat hele året rundt, hvis du akut har brug for hjælp til en tilstoppet kloak.

  Ring til os på 49 40 49 40, hvis vi skal sende en medarbejder hjem til dig straks, eller hvis du har brug for at vende et problem med os. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine kloakker.

  Kloakservice døgnvagt

  Der tilbydes nu slamsugning i Frederikssund og omegn

  Når du benytter Kim’s Kloakservice, vil du altid få en professionel løsning, og det er hver gang, du skal bruge slamsugning i Frederikssund eller kommunerne omkring.

  Du kan kontakte os, hvis der behøves

  Det er en top prioritet, at vi kan tilbyde dig professionel hjælp til dig. De løsninger vi kommer frem til, skal ikke kun sikre at i dine problemer løses nu her, men løsningen skal også kunne fungere langt ude i fremtiden.