Kloak­service Avedøre

For vores medarbejdere er kalk, fedt og snavs det rene vand – Vi leverer højkvalitets kloakservice i Avedøre.

Det betyder at Kim’s Kloakservice:

Vi udfører det meste inden for kloakservice i Avedøre

Med over 20 års erfaring står Kim’s Kloakservice klar til at hjælpe dig med de fleste typer af kloakproblemer i Avedøre. For os er det beskidte arbejde en ren fornøjelse. 

Vi udfører mange typer opgaver. Eksempelvis:

Selvom vi er erfarne, er det vigtigt for os at holde vores faglighed ved lige og holde os opdaterede på de nyeste teknikker, så du kan forvente den nyeste viden og et professionelt stykke arbejde hele døgnet.

Hvem er vi?

Vi har for start af haft fokus på, at bringe troværdigheden tilbage til faget. Derfor er alle medarbejdere fokuseret på, at vi skal levere markedets bedste kvalitetshåndværk – hver gang.

For os er en aftale en aftale. Det betyder, at du altid får en løsning der lever op til de krav, som vi i fællesskab har fastsat inden påbegyndt arbejde. 

Vi går aldrig fra din opgave, før opgaven er udført og du er 100% tilfreds med resultatet. Hos Kim’s Kloakservice er kundernes glæde vores drive. 

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Kim's Kloakservice Avedøre - høj kvalitet til lave priser

  Vores Kloakservice i Avedøre  leverer kvalitet til en god pris. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at holde prisen i bund – men selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  Som en en ekstra bonus, har vi også prisgaranti.

  Det kan vi gøre ved at sikre den rigtige faglighed og en veludstyret værktøjskasse, så vores medarbejdere effektivt og uden afbrydelser kan udføre arbejdet for dig – og så du kan være tryg ved at overlade arbejdet til os.

  Vi aftaler prisen inden vi foretager arbejdet, så du undgår skjulte gebyrer eller uforudsete priser i forbindelse med kloakarbejdet.

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud, som du kan regne med.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google
  kloak udenfor med sten

  Få professionel kloakservice i Avedøre

  Vores veluddannede og erfarne medarbejdere er altid klar til at udføre en professionel kloakservice i Avedøre. Vi ved, hvor vigtigt et hurtigt og effektivt udført arbejde er – derfor rykker vi hurtigt ud og udbedrer problemet.

  Hos os tilbyder vi dig altid en skræddersyet løsning, der passer til lige præcis til dine behov.

  Du kan forvente et professionelt mandskab, som promoverer sig via kvalitetsbevidsthed og konkurrencedygtige priser.

  Vi har i over 20 år været på utallige kloakserviceopgaver, så du er garanteret kvalificeret hjælp, service og rådgivning i forbindelse med din kloakforstoppelse.

  Kloakrensning i Avedøre

  Vi er den lokale kloakmand i Avedøre, som altid udfører kloakrensning til perfektion. Vi har hjulpet et hav af kunder med kloakrensning i Avedøre, og det har vi gjort i mere end 20 år. Hvis din kloak driller, så skal du ikke tøve med at kontakte os! Hos Kim’s Kloakservice tilbyder vi kloakrensning alle 24 timer i døgnet.

  Kontakt os i dag på 49 40 49 40, eller send os en mail på info@kimskloakservice.dk. Vi vil forsøge, at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. 

  Har du brug for akut hjælp ?

  Står du i den uheldige situation, hvor du akut har brug for hjælp til en kloakforstoppelse eller andre kloakrelaterede akutproblemer?

  Så står vores døgnvagt altid klar til at hjælpe dig! Ring til os hele døgnet på tlf.: 49 40 49 40!

  Vi lægger stor vægt på at give den bedste service for vores kunder hele året rundt – uanset tidspunkt. Derfor er det helt naturligt at du skal kunne få fat i os, når behovet opstår.

  Vi vil straks sende en af vores kompetente kloakarbejdere ud til dig, så du får rettet op på problemet hurtigst muligt.

  Vi står altid
  klar til at
  hjælpe
  dig.

  Kloakservice døgnvagt

  Nu fås kloakservice i Avedøre og dets nærområder

  Du bliver garanteret en professionel løsning med Kim’s Kloakservice. Det er uanset om du har brug for kloakservice i Avedøre, eller i de byer som grænser op til Avedøre. 

  Du kan kontakte os, hvis du har brug for

  Hos Kim’s Kloakservice er det en prioritet, at du får en professionel løsning hver gang, og at den hjælp du får, ikke kun er en løsning her og nu. Men en som vil holde i fremtiden også.