Slamsugning Avedøre

Hos Kim’s Kloakservice har vi i mere end 20 års erfaring med slamsugning i Avedøre.
 
Du bør vælge os fordi:

Mere end 20 års erfaring med slamsugning i Avedøre

Som nævnt har vi hos Kim’s Kloakservice mere end 20 års erfaring i kloakbranchen. Vi har igennem tiden fundet ud af hvilke teknikker og hvilke værktøjer, der er de bedste til at løse problemet med din kloak. Hos os arbejder vi altid med kunden i fokus. Vi ved nemlig godt at tilfredse kunder har det med, at ringe tilbage til os næste gang de står med et problem. 
 
Giv os et kald på 32 70 77 30, hvis du har brug for en slamsuger eller kloakservice Avedøre. 

Hvordan ved man om man skal bruge en slamsuger i Avedøre?

Det kan være svært for de fleste, at vide hvad der er galt, når vandet ikke løber ud i wc’et. Løber vandet heller ikke ud i håndvasken eller bruseren, er det klassiske tegn på et stoppet afløb. 
 
Vores dygtige og kompetente medarbejdere ved hvad klokken er slået, når det gælder slamsugning i Avedøre. Vi leverer altid vores service i den bedste kvalitet. Med en grundig slamsugning efterfulgt af en spuling af kloakken vil du derfor opleve at slippe af med problemerne én gang for alle. 

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Giv os et kald - Så tager vi en snak om det

  Hvis du er i tvivl omkring, hvorvidt du har brug for en slamsuger i Avedøre eller anden form for kloakservice, så er du mere end velkommen til at ringe på 32 70 77 30. Vi skal nok tage en snak omkring dine behov, så vi kan finde den helt rette løsning for dig.
   
  Vores erfarne medarbejdere kan ofte ud fra en kort beskrivelse tyde omfanget af problemet, og rådgive dig i hvad du bør gøre for at løse problemet.
  Du kan også udfylde vores formular, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. 

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Står du med et akut behov for slamsugning i Avedøre?

  Da kloakproblemer ofte kommer uanmeldt, har vi hos Kim’s Kloakservice valgt at have en akuttelefon på os 24/7. Det betyder, at du kan ringe til akuttelefonen uanset hvilken dag eller time, det er på året. Vi kommer og løser dine problemer med et smil. 
   
  Kloakservice døgnvagt