Kloak­service Vallensbæk

Et stoppet toilet eller et tilkalket afløb? – Kim’s Kloakservice i Vallensbæk rykker ud hele døgnet. Kontakt os i dag og forvent, at vi:

Vi udfører professionel kloakservice i Vallensbæk

Vi ved at et stoppet afløb er en rigtig møgtjans – men for os er det den rene fornøjelse at yde kloakservice i Vallensbæk. Med over 20 år på bagen står Kim’s Kloakservice klar til at hjælpe dig med det beskidte arbejde.

Vi udfører mange forskellige kloakopgaver:

 • Rensning af kloak og afløb
 • Stoppede toiletter og afløb
 • Spuling og rensning af kloak
 • TV-inspektion af kloak og vandrør
 • Slamsugning i Vallensbæk
 • og meget mere

Selvom vi er erfarne, er vi heldigvis ikke stoppet med at lære – vi efteruddanner jævnligt vores personale, så du kan forvente den nyeste viden og et altid professionelt stykke arbejde hele døgnet.

Hvem er vi?

Som et af Københavns førende kloakfirmaer står Kim’s Kloakservice altid klar til at levere kloakarbejde efter dine ønsker og behov.

En aftale er en aftale. Det sikrer dig, at du altid får en løsning der lever op til de krav, som vi i fællesskab har fastsat inden påbegyndt arbejde.

Vi går aldrig fra din opgave, før opgaven er udført og du er 100% tilfreds med resultatet. Hos Kim’s Kloakservice er din tilfredshed nemlig vores tilfredshed.

Kontakt os i dag for et personligt og uforpligtende tilbud!

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Kim's Kloakservice Vallensbæk - høj kvalitet til lave priser

  Kloakarbejde er sikkert ikke en af de udgifter du ser på med mest fornøjelse. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at holde prisen i bund – men selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  Det kan vi gøre ved at sikre den rigtige faglighed og en veludstyret værktøjskasse, så vores medarbejdere effektivt og uden afbrydelser kan udføre arbejdet for dig – og så du kan være tryg ved at overlade arbejdet til os.

  Hos os er der ingen skjulte gebyrer eller uforudsete priser i forbindelse med arbejdet. Vi aftaler en pris inden vi foretager arbejdet.

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud, som du kan regne med.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google
  kloak udenfor med sten

  Få professionel kloakservice i Vallensbæk

  Vores veluddannede og erfarne medarbejdere er altid klar til at udføre en professionel kloakservice. Vi ved, hvor vigtigt et hurtigt og effektivt udført arbejde er – derfor rykker vi hurtigt ud og udbedrer problemet.

  Vi holder til i København, hvor de fleste af vores opgaver også er, men vi kører selvfølgelig også ud til større dele af Sjælland.

  Hos os tilbyder vi dig altid en skræddersyet løsning, der passer til lige præcis til dine behov.

  Du kan forvente et professionelt kloakfirma, som promoverer sig via kvalitetsbevidsthed og konkurrencedygtige priser.

  Vi har i over 20 år været på utallige kloakserviceopgaver, så du er garanteret kvalificeret hjælp, service og rådgivning i forbindelse med din kloakforstoppelse.

  Kontakt din kloakrenser i dag, og hør hvad vi kan gøre for dig.

  Få kloakrensning i Vallensbæk

  Vi er eksperter i at foretage kloakrensning i Vallensbæk. Er dit afløb stoppet til? Så er vi firmaet, som du skal kontakte. Vi hjælper dig med at forebygge skader eller fremtidige tilstopninger af dit afløb? Så kan det være en god ide at få foretaget en kloakrensning i ny og næ.

  Vi kører ud til dig hvis du har brug for kloakrensning i Vallensbæk og omegn. Vi løser kloakproblemer for både private, erhverv og offentlige institutioner. Hos os er ingen opgave hverken for lille eller for stor.

  Har du brug for døgnvagt til kloakservice i Vallensbæk?

  Står du i den uheldige situation, hvor du akut har brug for hjælp til en kloakforstoppelse eller andre kloakrelaterede akutproblemer?

  Så står vores døgnvagt altid klar til at hjælpe dig! Ring til os hele døgnet på tlf.: 49 40 49 40!

  Vi lægger stor vægt på at give den bedste service for vores kunder hele året rundt – uanset tidspunkt. Derfor er det helt naturligt at du skal kunne få fat i os, når behovet opstår.

  Vi vil straks sende en af vores kompetente kloakarbejdere ud til dig, så du får rettet op på problemet hurtigst muligt.

  Nu er kloakservice også lokalt for dig i Vallensbæk og omegn

  Du kan nu få Kim’s Kloakservice ud til dig som bor i Vallensbæk, eller i de omkringliggende byer og kommuner. Du er her, garanteret en professionel løsning hver gang!

  Skal du have hjælp til

  Det er vigtigt for os hos Kim’s Kloakservice, at den hjælp der stilles til rådighed, både løser dine problemer her og nu. Men løsningen skal også kunne holde langt ud i fremtiden.