Slamsugning Vallensbæk

Når der opstår problemer med dit afløb, rykker Kims Kloakservice i Vallensbæk ud med kort varsel. Som kunde kan du nyde godt af:

Problemer med kloakrørene? Vi tilbyder slamsugning i Vallensbæk 24 timer i døgnet

Bor du i Vallensbæk, og har du akut brug for et firma, der tager sig af slamsugninger? Så er vi de rette at række ud til. Med mere end 20 års erfaring på feltet ved vi alt, der er værd at vide om tilstoppede kloakker, og hvordan man kommer dem til livs.

Vi har oplevet gang på gang, hvordan kloakproblemer opstår akut og på alle tider af døgnet. En prop af fedt kan have hobet sig op over længere tid, men pludselig volder den store problemer. Måske flyder vandet i toilettet over og ud på gulvet – og her rækker en klassisk svupper ikke langt.

Her kommer vores slamsuger ind i billedet.

Vi kører ud til dig uanset tidspunktet og foretager en grundig slamsugning af dine kloakrør. Så du igen kan trække ud i toilettet eller lade vandet strømme gennem håndvasken.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Hvad er årsagen til en tilstoppet kloak?

  Håndvaske og bad bliver brugt dagligt. Derfor er det umuligt at undgå, at fedt, kalk og sæbe samler sig nede i afløbet.

  Ved mindre gener, som at vandet synker langsomt, kan en kloakrensning være nok. Men i mere grelle tilfælde, hvor afløbet løber over og kloaklugten breder sig, kan der være behov for en slamsugning.

  Oplever du en dårlig lugt eller vand, der fosser ud over gulvet? Så kontakt os på telefon 49 40 49 40, og vi kommer hurtigt ud med slamsugningvognen og løser udfordringen.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Slamsuger Vallensbæk – kvalitet i top og pris i bund

  Kim’s Kloakservice i Vallensbæk er sat i verden for at ordne tilstoppede kloakker på en effektiv måde – og til en god pris.

  Vi mener, at alle skal have råd til en slamsugning eller kloakservice i Vallensbæk, da det kan have store konsekvenser for dit hjem. Det kan i værste tilfælde ødelægge dit gulv og resultere i en endnu større udskrivning senere.

  Derfor har vi både lave priser og prisgaranti, skulle du finde servicen billigere et andet sted. Vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest, men er grundige og kvalitetsbevidste i vores arbejde, så du ikke står med samme problem igen efter kort tid.

  Kloakservice døgnvagt

  Din ekspert på slamsugninger: Ring til os i dag

  Har du opdaget, at den er gal med kloakken, bør du handle med det samme.

  Jo før, du kan få udbedret skaden, jo bedre. Her står vi til rådighed som din ekspert på området. Du kan trygt læne dig tilbage, når vi ruller ind på matriklen med vores slamsugningsvogn – så tager vi os af problemet derfra.

  Vores team af dygtige medarbejdere kender deres fag til fingerspidserne og sørger for at genere dig mindst muligt. Vi er effektive og hurtige uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  Få en slamsuger i Vallensbæk ud til dig, så du kan starte på en frisk uden grim kloaklugt og tilstoppede rør.

  Få et uforpligtende tilbud

  Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

   Der tilbydes slamsuger i Vallensbæk og omegn

   Du kan nu få Kim’s slamsuger i Vallensbæk, eller i de nærliggende kommuner og byer. Med os er du garanteret en professionel løsning hver gang!

   Skal du også have hjælp til