Slamsugning Vallensbæk

Når der opstår problemer med dit afløb, Så kan vores slamsugning i Vallensbæk hjælpe dig.

Som kunde kan du nyde godt af:

Problemer med kloakrørene? Vi tilbyder slamsugning i Vallensbæk 24 timer i døgnet

Bor du i Vallensbæk, og har du akut brug for et firma, der tager sig af slamsugninger? Så er vi de rette at række ud til. Med mere end 20 års erfaring på feltet ved vi alt, der er værd at vide om tilstoppede kloakker, og hvordan man kommer dem til livs.

Vi har oplevet gang på gang, hvordan kloakproblemer opstår akut og på alle tider af døgnet. En prop af fedt kan have hobet sig op over længere tid, men pludselig volder den store problemer. Måske flyder vandet i toilettet over og ud på gulvet – og her rækker en klassisk svupper ikke langt.

Her kommer vores slamsuger ind i billedet.

Vi kører ud til dig uanset tidspunktet og foretager en grundig slamsugning af dine kloakrør. Så du igen kan trække ud i toilettet eller lade vandet strømme gennem håndvasken.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Hvad er årsagen til en tilstoppet kloak?

  Håndvaske og bad bliver brugt dagligt. Derfor er det umuligt at undgå, at fedt, kalk og sæbe samler sig nede i afløbet.

  Ved mindre gener, som at vandet synker langsomt, kan en kloakrensning være nok. Men i mere grelle tilfælde, hvor afløbet løber over og kloaklugten breder sig, kan der være behov for en slamsugning.

  Oplever du en dårlig lugt eller vand, der fosser ud over gulvet? Så kontakt os på telefon 49 40 49 40, og vi kommer hurtigt ud med slamsugningvognen og løser udfordringen.

  Slamsugning i Vallensbæk med prisgaranti

  Hos os kan du være sikker på at få den bedste pris på slamsugning i Vallensbæk. Vi matcher priserne på alle de lokale kloakfirmaer, så du kan være tryg ved at vælge os til din slamsugning.

  Vi forstår vigtigheden af at opretholde et sundt og rent miljø, og derfor tilbyder vi vores kunder en pålidelig og effektiv slamsugningstjeneste til en konkurrencedygtig pris.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Slamsuger Vallensbæk – kvalitet i top og pris i bund

  Kim’s Kloakservice i Vallensbæk er sat i verden for at ordne tilstoppede kloakker på en effektiv måde – og til en god pris.

  Vi mener, at alle skal have råd til en slamsugning i Vallensbæk, da det kan have store konsekvenser for dit hjem. Det kan i værste tilfælde ødelægge dit gulv og resultere i en endnu større udskrivning senere.

  Derfor har vi både lave priser og prisgaranti, skulle du finde servicen billigere et andet sted. Vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest, men er grundige og kvalitetsbevidste i vores arbejde, så du ikke står med samme problem igen efter kort tid.

  Kloakservice døgnvagt