Kloakservice Søborg

Har du brug for professionel kloakservice i Søborg? Så er det Kim’s Kloakservice, som du skal kontakte. 

Hos os får du:

Professionel kloakservice i Søborg

Der er mange gode grunde til at kontakte Kim’s Kloakservice, når du oplever problemer med kloakken eller afløbet. Vi er specialister indenfor vores fag, og du er garanteret et håndværk i høj kvalitet. Vi vægter vores kunder højt og gør en dyd ud af, at give dem den bedste service. Så uanset om du som privat person eller erhvervsdrivende har brug for vores assistance, så kan vi hjælpe dig.

Vi ved at problemer med kloakken eller afløbet aldrig kommer på et god tidspunkt, og det skal fikses hurtigt. Derfor har vi valgt at have døgnservice, så du altid kan komme i kontakt med kompetente fagfolk, der kan rykke ud og fikse dit problem. 

Gennem vores 20 år indenfor kloakfaget, har vi endnu ikke stødt på et problem, vi ikke har kunne fikse. Det gælder de små såvel som de store. Hvad enten du har brug for akut kloakservice i Søborg, eller blot ønsker faglige øjne på dit problem, så kan du altid regne med os.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Vi tilbyder alle former for kloakservice i Søborg

  Hos Kim’s Kloakservice er der ikke en kloakopgave, som vi ikke kan klare. For os er det ikke kedeligt at komme ud og ordne din håndvask eller toilet. Tværtimod, så er det vores job, og heldigvis er vi rigtig gode til vores job. Vi er stolte af både at kunne levere resultater i høj kvalitet og holdbare løsninger til vores kunder.

  Kloakservice er en bred betegnelse og dækker over en masse forskellige ydelser.
  Har du et stoppet toilet eller håndvask, så kommer vi forbi med vores slamsugningsvogn.

  Oplever du rotter i din kloak, eller ønsker du at gardere dig mod dem, så har vi udstyret til at rottesikre din kloak.

  Er du derimod i tvivl om, hvad der er galt med dit afløb eller kloak, men ved at den fejler noget? Så kan vi løse problemet hurtigt og effektivt med en TV inspektion.

  Uanset hvad du måtte stå overfor, så kan du være sikker på, at vi har de helt rette kompetencer til at løse dine kloakproblemer. Ønsker du professionelle og kyndige øjne på din kloak, så kontakt os i dag på vores telefon 69 69 09 33 eller fang os på mailen info@kimskloakservice.dk.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google
  kloak udenfor med sten

  Effektiv og hurtig kloakrensning i Søborg

  Står du med et toilet som ikke vil skylle ud? Eller holder din håndvask på vandet?

  Så kommer vi og foretager en kloakrensning, så du igen kan bruge dit toilet eller håndvask. Kloakproblemer skal tages alvorligt og løses hurtigt, og det kan vi sikre dig.

  Vi mener ikke, at det skal koste spidsen af en jetjæger eller være besværligt at få en kloakrensning i Søborg. Derfor har vi indført prisgaranti, så vi kan holde priserne i bund for vores kunder.

  Vi er ikke kun de bedste indenfor kloakfaget, vi er også, måske, de billigste!

  Få et godt tilbud på kloakservice i Søborg

  Har du kloakproblem vi skal hjælpe dig med? Eller er du blevet nysgerrig på vores services?

  Hvad enten grunden er, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på netop din individuelle opgave. Hos os er der ikke to opgaver som er ens, derfor er det også vigtigt at vores kunder får den service og løsning, som passer til deres behov og kloakproblem.

  Vi er også mand for at tage en snak om din fremtidige kloakproblemer, og give dig den fornødne rådgivning.

  Kontakt os allerede i dag, og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

  Kloakservice døgnvagt

  Kloakservice i Søborg - åbent døgnet rundt

  Der er aldrig til at sige, hvornår behovet for kloakservice opstår. Derfor er det vigtigt at give vores kunder mulighed for at kunne få kloakhjælp når behovet opstår. Dette gælder ikke kun for vores kunder i Søborg, men også for kunder i de omkringliggende byer.

  Vi står klar til at hjælpe dig med:

  Vi rykker ud, når du har brug for vores hjælp, uanset om du er privat person eller erhvervsdrivende. Få altid kompetent og professionel kloakhjælp hos Kim’s Kloakservice. Vi ser frem til at høre fra dig.