Kloakservice Smørum

Har du et stoppet toilet eller afløb?

Så kan vi med vores professionelle kloakservice i Smørum hjælpe med dine problemer.

Hos Kim’s Kloakservice får du:

Kompetent kloakservice i Smørum

Har du kloakproblemer som f.eks. et stoppet afløb eller toilet? Så kan Kim’s Kloakservice i Smørum hjælpe med at få det løst. Vi er eksperter inden for vores fag, og kører ikke igen før problemet er løst.

Din tilfredshed er nemlig vores højeste prioritet, og derfor kan du også forvente at få en service i verdensklasse. Vi udfører opgaver i alle størrelsesordner, og hjælper både private og erhvervsdrivende.

Vi ved, at problemer med kloakken kan opstå akut. Derfor har vi døgnservice 24/7, og rykker ud når du har brug for det. Du kan derfor være sikker på, at du altid kan komme i kontakt med en kompetent fagmand. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og kan derfor løse alle typer af kloakudfordringer. Det gælder både store som små.

Skal vi afhjælpe din kloakudfordring, så står vi klar til at rykke ud med professionel kloakservice i Smørum. Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Få hjælp til alle former for kloakservice i Smørum

  Hos Kim’s Kloakservice i Smørum klarer vi alle former for kloakopgaver. Vi elsker nemlig vores arbejde, og er ikke blege for at tage hånd om problemet. Det er vores job, og noget vi er rigtig gode til. Derfor er vi stolte af at levere holdbare kvalitetsresultater, du med sikkerhed bliver glad for.

  Vi tilbyder blandt andet:

  Ovenstående er blot et udpluk, af de opgaver vi typisk løser. Står din specifikke kloakopgave derfor ikke ovenfor, så kontakt os alligevel. Vi løser alle former for kloakproblemer, og kan med garanti også klare dit.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Døgnvagt kloakservice I Smørum

  Kims Kloakservice garanterer hurtig og effektiv løsning af kloakproblemer, uanset hvor i Smørum de opstår. Uanset om det er midt om natten eller uden for normal arbejdstid, er der en tekniker klar til at tage sig af situationen.

  Deres hurtige responstid og dedikerede teknikere gør det muligt for dem at håndtere de fleste kloakproblemer effektivt og hurtigt, og at hjælpe kunderne i Smørum med at få deres kloakproblemer løst.