Kloakservice Måløv

Har du brug for professionel kloakservice i Måløv? 

Kim’s Kloakservice er den helt rette kandidat for dig.

Her er du altid garanteret:

Din lokale kloakservice i Måløv

Vi eksperter indenfor alt kloakservice i Måløv. Derfor kan vi hjælpe dig med alle typer af kloakproblemer, både de store og de små.

Vi ved at et kloakproblem aldrig kommer belejligt, derfor kan du altid regne med os, uanset om det er sent om natten, tidligt om morgenen eller noget helt tredje. Vores telefoner er åben 24 timer i døgnet, alle ugens dage.

For os er det ikke en kedelig opgave at fikse dit toilet eller din håndvask. Tværtimod, så er det vores arbejde, og det er et arbejde, vi er gode til, og er stolte af. Når du får hjælp af os, får du håndværk i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. 

Vi sørger altid for at være gennemsigtige, når det kommer til vores priser, så du som kunde kan være 100% sikker på, at der ikke dukker skjulte gebyrer op, eller andre uhensigtsmæssige overraskelser.

Selvom vi har mange år i bagen, så stopper vi aldrig med at lære eller efteruddanne vores medarbejdere, når nye metoder eller teknologier udvikles. Dette sikrer, at du altid får de bedste og mest holdbare løsninger døgnet rundt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Hvad kan kloakservice i Måløv hjælpe med

  Uanset hvilken type kloak- eller afløbsproblemer du står overfor, så har vi en løsning til dig. Hos Kim’s Kloakservice får du dygtige og kompetente medarbejdere, der har den fornødne viden til, at kunne finde svaret på, hvorfor din håndvask, toilet eller andet for eksempel er stoppet.

  Vi kan blandt andet hjælpe med følgende typer af kloakopgaver:

   

  Er du ikke helt sikker på, hvilken type kloakservice du har behov for? Så tøv ikke med at kontakte os. Vores kloakservice er baseret på erfaring og know-how. Derfor er du i trygge og professionelle hænder, når du har brug for kloakservice i Måløv. Du er altid velkommen til at tage en uforpligtende snak med os omkring din kloak udfordring.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google
  kloak udenfor med sten

  Hvad koster kloakservice i Måløv

  Når du får kloakservice i Måløv er du altid garanteret konkurrencedygtige priser og et godt, solidt håndværk. Det kan være svært at give en præcis pris på netop din individuelle opgave. Dog kan vi allerede nu fortælle dig, at vores priser starter fra 990 kr., og det er inklusiv moms. 

  Vi ved at det at bruge penge på din kloak ikke er din første prioritet, derfor gør vi vores bedste for at holde prisen i bund og kvaliteten i top.

  Når du oplever problemer med din kloak, kan du altid kontakte os for en uforpligtende snak og et vejledende prisoverslag.

  Ring til os, når du har kloakproblemer

  Du kan altid kontakte os, uanset om du står overfor et stoppet toilet, akut hjælp til afløbet eller du måtte have spørgsmål til vores ydelser.

  Vi mener ikke, at det skal være svært at få hjælp til kloakken, derfor er vi altid til at få fat på, da vi sidder klar ved telefonen for at kunne hjælpe dig.

  Du kan ringe til os på telefon 69 69 09 33 eller sende os en mail op info@kimskloakservice.dk. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

  Kloakservice døgnvagt