Kloakservice Køge

Aner du ikke dine levende råd i forhold til at få toilettet til at skylle ud eller vandet i håndvasken til at synke? Så er der hjælp at hente med vores kloakservice i Køge. Hos os får du meget mere end kvalitetshåndværk:

Kloakservice i Køge der rykker ud dag og nat

Vi ved om nogen, hvor frustrerende det kan være, når der opstår et akut problem med dit toilet eller afløb.

Derfor er vi ikke blege for at køre ud på de sene nattetimer, hvis du har brug for kloakservice. 

Ved hjælp af vores døgntelefon kan du altid få fat i os, og vi står altid klar til at hjælpe dig. Det gælder ikke kun alle døgnets 24 timer. Men også alle årets 365 dage.

Vi overdriver ikke, når vi siger, at du altid kan få fat i os og bestille kloakservice i Køge. For det kan du.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Kloakservice i Køge baseret på erfaring og know-how

  Med mere end 20 års erfaring inden for vores fag kan du vide dig sikker på, at du er i professionelle hænder, når du bestiller kloakservice eller slamsugning i Køge hos os.

  Vores medarbejdere er alle kompetente og dygtige til deres arbejde, og de kan uden at blinke finde svaret på, hvorfor dit toilet er stoppet til, eller hvorfor der står vand i din håndvask. Du behøver ikke selv regne den ud. Det klarer vi nemt for dig.

  Vores kloakfirma slår sig på kvalitetshåndværk og know-how. Og det er lige præcis, hvad vi leverer til vores kunder hver eneste dag.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google
  kloak udenfor med sten

  Kloakrensning i Køge

  Når vi siger, at vi kan klare alt indenfor kloakservice og kloakrensning i Køge, så mener vi det også. Du skal ikke være bange for at give os et kald, hvis du har et lille problem med din håndvask, eller et større problem med dit toilet. Vi står klar til at hjælpe dig uanset størrelsen på din kloakservice.

  Når dit toilet eller afløb er stoppet til, og du har brug for professionel kloakrensning i Køge, så skal du bare ringe til Kim’s Kloakservice. Her er du garanteret en kompetent og professionel løsning på dine kloakproblemer.

  Er du i tvivl om du har brug for et kloakfirma til at tilse din kloak eller afløb, eller om det er noget, der går over af sig selv, så står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål.

  Få bugt med et stoppet afløb

  Når vi siger, at vi kan klarer alle typer af kloakopgaver, så mener vi det også. Derfor kan vi også hjælpe dig, når dit toilet eller afløb er stoppet til med en kloakrensning. Når du benytter Kim’s Kloakservice er du garanteret en kompetent og professionel løsning på dine kloakproblemer.

  Er du i tvivl om du har brug for et kloakfirma til at tilse din kloak eller afløb, eller om det er noget der går over af sig selv, så ring til os på 49 40 49 40 og få svar på dine spørgsmål fra en erfaren fagperson.

  Vil du gerne tale med os?

  Du er altid velkommen til at ringe til os, så vi kan tage en snak om de kloakproblemer, du står overfor. Giv os et kald på telefon 49 40 49 40 eller send en mail afsted til os på info@kimskloakservice.dk. Så får vi en aftale i stand, der passer godt ind i din kalender.
  Kloakservice døgnvagt

  Her kan du få kloakservice i Køge og omegn

  Uanset om du har brug for kloakservice i Køge eller i de nærliggende byer, så er du garanteret en professionel løsning hos Kim’s Kloakservice, hver gang.

  Tag kontakt, hvis vi skal hjælpe dig med

  At den hjælp du får er professionel, er en topprioritet hos Kim’s Kloakservice. Denne hjælp skal ikke kun hjælp på dine problemer nu og her, men resultatet skal også forblive holdbart i fremtiden.