Kloakservice Køge

Aner du ikke dine levende råd i forhold til at få toilettet til at skylle ud eller vandet i håndvasken til at synke? Så er der hjælp at hente med vores kloakservice i Køge. Hos os får du meget mere end kvalitetshåndværk:

Vi rykker ud med vores slamsuger dag og nat

Vi ved om nogen, hvor frustrerende det kan være, når der opstår et akut problem med dit toilet eller afløb.

Derfor er vi ikke blege for at køre ud med vores slamsuger ud på de sene nattetimer. Ved hjælp af vores døgntelefon kan du altid få fat i os, og vi står altid klar til at hjælpe dig. Det gælder ikke kun alle døgnets 24 timer. Men også alle årets 365 dage.

Vi overdriver ikke, når vi siger, at du altid kan få fat i os og bestille kloakservice i Køge. For det kan du.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Kloakservice i Køge baseret på erfaring og know-how

  Med mere end 20 års erfaring inden for vores fag kan du vide dig sikker på, at du er i professionelle hænder, når du bestiller kloakservice eller slamsugning i Køge hos os.

  Vores medarbejdere er alle kompetente og dygtige til deres arbejde, og de kan uden at blinke finde svaret på, hvorfor dit toilet er stoppet til, eller hvorfor der står vand i din håndvask. Du behøver ikke selv regne den ud. Det klarer vi nemt for dig.

  Vores kloakfirma slår sig på kvalitetshåndværk og know-how. Og det er lige præcis, hvad vi leverer til vores kunder hver eneste dag.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google
  kloak udenfor med sten

  Alt inden for kloakservice i Køge

  Kloakservice er ikke alene hjælp til stoppede toiletter. Det er meget mere end det. Vores kloakservice i Køge dækker også over spuling af din kloak eller en effektiv omgang kloakrensning. Vi tager også gerne TV-inspektion i brug, hvis der er brug for det, og vil du gerne have rottesikret din kloak, tager vi også den opgave på os.

  Vil du gerne tale med os?

  Du er altid velkommen til at ringe til os, så vi kan tage en snak om de kloakproblemer, du står overfor. Giv os et kald på telefon 49 40 49 40 eller send en mail afsted til os på info@kimskloakservice.dk. Så får vi en aftale i stand, der passer godt ind i din kalender.
  Kloakservice døgnvagt

  Her kan du få kloakservice i Køge og omegn

  Uanset om du har brug for kloakservice i Køge eller i de nærliggende byer, så er du garanteret en professionel løsning hos Kim’s Kloakservice, hver gang. Tag kontakt, hvis vi skal hjælpe dig med
  • Kloakservice i Borup
  • Kloakservice i Haslev
  • Kloakservice i Lejre
  • Kloakservice i Ringsted
  • Kloakservice i Roskilde
  • Kloakservice i Solrød
  • Kloakservice på Stevns
  At den hjælp du får er professionel, er en topprioritet hos Kim’s Kloakservice. Denne hæjlp skal ikke kun hjælp på dine problemer nu og her, men resultatet skal også forblive holdbart i fremtiden.