Slamsugning Køge

Når din kloak giver bøvl, står vi klar til at løse problemet hurtigt og effektivt. 

Med vores slamsugning i Køge får du:

Slamsugning Køge – vi har udført slamsugninger i over 20 år

Når vi siger, at vi kan vores kram, mener vi det. Vores mangeårige erfaring kombineret med vores bagkatalog af glade kunder er et bevis på netop det.

Hvis din kloak volder problemer, er vi derfor de helt rigtige at tage fat i. Både fordi vi udfører vores arbejde til perfektion, og fordi vi kører med lave priser.

Når der er behov for en effektiv slamsugning i Køge kan det kun gå for langsomt, så der ikke opstår for store skader på dit hjem. Derfor rykker vi altid hurtigst muligt ud med vores slamsugningsvogn for at klare skærene.

Hvornår er en slamsugning i Køge nødvendig?

Gennem 20 år i branchen er vi blevet eksperter på kloakker og slamsugninger. Men for folk, der ikke kender til området, kan det være svært at finde frem til årsagen til problemerne.

Her er der ikke andet for end at være opmærksom på tegnene på en forstoppet kloak op din adresse i Køge. Hvis vandet fosser ud over gulvet på badeværelset eller i køkkenet, giver det sig selv. Men også en vask, der ikke synker, eller en grim kloaklugt kan være tegn på en prop i rørene.

Vi kan hurtigt bedømme, hvorvidt en slamsugning er nødvendig – og udføre den på professionel vis.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Få fat på os døgnet rundt

  Kims Kloakservice er en pålidelig og professionel udbyder af slamsugningstjenester i Køge og omegn. Vi er klar over, at problemer med kloakker og afløb kan opstå når som helst, og derfor er vores team tilgængelige 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, året rundt.

  Vi ønsker at sikre, at vores kunder altid kan stole på os til at løse deres problemer så hurtigt som muligt. Vi tilbyder en 100% tilfredshedsgaranti, og vores erfarne hold er altid klar til at tage fat på enhver udfordring med det samme.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Slamsugning i Køge sikrer en ren kloak

  Det er meget almindeligt, at kloakken stopper til i hjemmet. Hår, skidt og snavs kan nemt finde vej fra brusekabinen og ned i rørene – og ligegyldigt hvor dygtig du er med rengøringen, er det svært at undgå propper indimellem.

  Når vi rykker ud med vores slamsuger i Køge, er det med professionalitet som grundlag. Vi har fuld forståelse for, at det kræver tillid at lukke håndværkere ind i dit hjem – og derfor sørger vi for en venlig og imødekommende dialog. Det skal være en god oplevelse at få din kloak på ret køl igen.

  Med Kims Kloakservice kan du få skyllet din kloak grundigt igennem til en fordelagtig pris.

  Kloakservice døgnvagt