Kloakservice Hørsholm

Vil dit toilet ikke skylle ud? Eller oplever du en grim lugt fra afløbene?
Brug vores  kloakservice i Hørsholm dag og nat.

Med vores hjælp får du:

Hvornår har du brug for kloakservice i Hørsholm?

En kloak kan nemt stoppe til – og det er ikke en sjælden begivenhed.

Fedt, snavs, kalk og slam har det med at samle sig i dine kloakrør, og når der er tilstrækkeligt meget af den slags nede i rørene, stopper kloakken til.
Mange kloakproblemer kan afhjælpes med en kloakrensning eller en slamsugning i Hørsholm, og det er forventeligt, at dine kloakrør skal renses godt igennem fra tid til anden.

Når tiden er kommet til, at din kloak trænger til et servicetjek, kan det vise sig ved et stoppet toilet, en stoppet køkkenvask eller et afløb i badet, der ikke kan synke. Hos os kan du få hjælp til kloakservice i Hørsholm og omegn. Vi kører ud til kunder på hele Sjælland.

Vi står for dit kloakarbejde

Vores service dækker over flere forskellige ydelser, der alle sørger for at din kloak fungerer optimalt. Vi sender gerne vores dygtige mandskab hen til dig, for at rense din kloak.

Under vores mange services hører også TV-inspektion, hvor vi fører et lille kamera gennem dit kloaksystem og på den måde lokaliserer problemet, for efterfølgende at kunne løse det på bedste vis for dig.

Når vi ankommer på din adresse, vurderer vi altid situationen ud fra vores store faglige viden og mangeårige erfaring. På den måde er du sikret en solid løsning, der holder.

Vi tilbyder alle former for kloakservice i Hørsholm, det vigtigste er at vi finder den bedste løsning for dig.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Kloakservice døgnvagt i hele Hørsholm

  Når du vælger døgnvagten i Hørsholm, kan du se frem til at få den bedste service med et sjovt twist! Vi lover at bringe et smil frem på dit ansigt, uanset hvad du har brug for hjælp til. Vi har både telefon og køretøjer klar til at hjælpe dig, uanset hvornår uheldet rammer.

  Og ikke nok med at vi giver dig den bedste service, så sørger vi også for, at du går derfra som en tilfreds kunde! Vælg vores kloakservice døgnvagten i Hillerød 24/7

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Bestil tid til kloakservice i Hørsholm

  Har du brug for professionel hjælp til kloakservice i Hørsholm?

  Så er vi de helt rette at tage fat i. Vi arbejder med døgnvagt, så du kan få fat på os hvis problemet skulle være akut. På den måde er du sikker på aldrig at ringe forgæves.

  Vi hører gerne fra dig på telefon 49 40 49 40 eller på mailadressen info@kimskloakservice.dk. Det gælder både, hvad enten du har spørgsmål til vores priser, eller du gerne vil have os til at udarbejde et tilbud på kloakarbejde til dig.

  Vi sender en mand hen til dig, når du kalder!