Kloakservice Hellerup

Kan du ikke skylle ud i dit toilet? Eller synker vandet i din køkkenvask ikke?

Hos Kims Kloakservice i Hellerup er hjælpen nær, når toilettet eller afløbet ikke vil.

Vi er din garanti for:

Alt inden for kloakservice i Hellerup

Der er ikke den form for kloakservice i Hellerup, vi ikke gerne hjælper dig med.

Vi er specialiseret inden for kloakservice, og selvom vi har arbejdet med det i over 20 år, bliver vi ved med at efteruddanne os. Det betyder, at både vores faglighed og vores know-how er stor.

Det vil du til hver en tid kunne mærke, når du får besøg af os.

Vi kan hjælpe dig med:

Selvom vi er erfarne, er vi heldigvis ikke stoppet med at lære – vi efteruddanner jævnligt vores personale, så du kan forvente den nyeste viden og et altid professionelt stykke arbejde hele døgnet.

Kontakt os i dag for et personligt og uforpligtende tilbud!

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Døgnvagt til kloakservice i Hellerup

  Hos Kim’s Kloakservice i Hellerup kan du altid regne med, at vi står klar til at hjælpe dig alle tider på døgnet. Vi har døgnvagt og telefonen og køretøjerne er altid bemandet. Du kan aldrig vide hvornår uheldet er ude og du skal kunne få den nødvendige hjælp med det samme.

  I mange tilfælde kan det blive en dyr affærer, hvis du først kan få hjælp næste dag i åbningstiden. Det skal du aldrig tænke på, når vi er. Vi garanterer høj kvalitet til lave priser, og du får kun et tilfredsstillende resultat, før vi forlader stedet.

  Kloakservice i Hellerup, der er til at regne med

  Vi er din garanti for professionel kloakservice i Hellerup.

  Vi er ikke alene professionelle i den måde, vi håndterer dit toilet eller din kloak på. Vores kundetilgang er også yderst troværdig og pålidelig. Det viser sig på flere måder.

  Når du sender bud efter os, løser vi altid din opgave til fulde, før vi starter bilen og kører fra dig igen. Giver vi dig en pris, kan du regne med, at det er den pris, du kommer til at betale. Vi finder ikke skjulte gebyrer eller andet frem fra tasken. Og laver vi en aftale med dig, overholder vi den.

  Det er indbegrebet af professionel kloakservice i vores øjne.

  Ring til vores døgntelefon

  Flyder toilettet pludselig over, mens du er oppe at tisse om natten? Så gå ikke i panik. Du kan ringe til vores vagttelefon alle døgnets 24 timer og få hurtig hjælp. Det gælder alle dage hele året. Så står vores døgnvagt altid klar til at hjælpe dig! Ring til os hele døgnet på tlf.: 49 40 49 40! Så hører du fra os, når vi har modtaget din besked, og vi aftaler en tid. Du kan altid regne med vores kloakservice ydelser i Hellerup