Slamsugning Hellerup

Hos Kim’s Kloakservice sender vi assistance, når din kloak er tilstoppet. Få professionel slamsugning i Hellerup allerede i dag!

Vi tilbyder:

Få styr på din kloak igen med slamsugning i Hellerup

Er du på udkig efter et lokalt kloakfirma i Hellerup, der kan skabe hul igennem din kloak? Så er vi de helt rigtige at tage fat i. Med mere end 20 års erfaring har vi stået over for alle typer af kloakproblemer – og vi kan hurtigt finde frem til årsagen.

Er der opstået en prop et sted i dine kloakrør, kan det forårsage forskellige gener. Det kan både være stigende vandstand i brusenichen eller i køkkenvasken, eller at der breder sig en grim kloaklugt i dit hjem.

Er det tilfældet, kommer vi dig gerne til undsætning.

Vi rykker ud med vores slamsuger og en erfaren medarbejder, der afhjælper, hvad end der volder problemet. Ved at rense rørene med rent vand kan vi løsne slam og skidt – og du står tilbage med en 100 % velfungerende kloak. 

Vi tilbyder gode priser på slamsugning i Hellerup

Hos Kim’s Kloakservice i Hellerup ved vi, hvor frustrerende en tilstoppet kloak kan være.

Derfor har vi holdt priserne på et leje, hvor alle kan være med. Vi tilbyder tilmed prisgaranti, hvis du finder en lavere pris hos en konkurrent.

Det skal hverken være besværligt eller dyrt at få ordnet kloakken. Med vores effektive kloakservice i Hellerup får du kvalitetshåndværk til lave priser – og du kan vide dig sikker på, at vi ikke kører, før dit afløb fungerer optimalt igen.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Har du brug for en akut slamsugning i Hellerup?

  Kloakproblemer kan opstå ud af det blå. Du kan være, du er vågnet til, at hele køkkengulvet er fyldt med vand, og det kan resultere i skader på dit hjem, hvis det ikke bliver håndteret i tide.

  Står du pludselig i den situation, er der heldigvis hjælp at hente.

  Vi har en akut døgnservice, du kan kontakte alle tider af døgnet. Skyller dit toilet over, og kan du ikke selv bremse det, er vi kun et opkald væk. Kontakt os, og vi sender hurtigst muligt en medarbejder og en slamsuger hjem til dig. Så finder vi med garanti ind til kernen af problemet.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.

  Få en slamsuger i Hellerup og nærområdet

  Når du har brug for hjælp, står vi klar. Dette gælder i Hellerup, men også i byerne heromkring.

  Kontakt os, så kan vi hjælpe dig med slamsugning i Charlottenlund, slamsugning i Emdrup, slamsugning i Gentofteslamsugning i Gladsaxe, slamsugning i Nordvest, slamsugning i Søborg eller slamsugning på Østerbro.

  Det er en top prioriteret for os, at tilbyde dig professionel hjælp. Det er vigtigt at denne hjælp, ikke kun fikser dine problemer her og nu, men vil fungere som et holdbart resultat i fremtiden også.