Kloak­service Glostrup

Hos Kim’s Kloakservice går vi ud fra at du forventer det bedste indenfor kloakservice i Glostrup – og det er vi heldigvis eksperter i at levere.

Effektivt arbejde giver kvalitet til en god pris. Du kan derfor forvente at vi:

Vi rykker ud og leverer kloakservice i Glostrup

Over 20 år med kloakopgaver har gjort os til eksperter i at udbedre mange typer af kloakopgaver for både privatkunder og erhverv – og vi elsker det vi laver. 

Vi udfører mange typer af kloakservice i Glostrup:

Selvom vi er erfarne, er vi heldigvis ikke stoppet med at lære – vi efteruddanner jævnligt vores personale, så du kan forvente den nyeste viden og et altid professionelt stykke arbejde hele døgnet.

Hvem er vi?

Kim’s Kloakservice er altid klar til at levere kloakarbejde efter dine ønsker og behov.

For os er en aftale en aftale. Det sikrer dig, at du altid får en løsning der lever op til de krav, som vi i fællesskab har fastsat inden påbegyndt arbejde.

Vi går aldrig fra din opgave, før opgaven er udført og du er 100% tilfreds med resultatet. Hos Kim’s Kloakservice er din tilfredshed nemlig vores drive.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Kim's Kloakservice Glostrup - høj kvalitet til lave priser

  Vi ved godt at der er andre ting, der er sjovere at betale for end kloakarbejde. Derfor gør vi alt for at sikre dig den bedste pris – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Når du bruger os til kloakservice i Glostrup, kan det være en god investering.

  Når først problemet har stået på forlænge, kan du ende ud i en meget dyr regning, hvor fx kloakrørene eller systemet skal udskiftes. Det sørger vi for ikke sker.

  Det kan vi gøre ved at sikre den rigtige faglighed og en veludstyret værktøjskasse, så vores medarbejdere effektivt og uden afbrydelser kan udføre arbejdet for dig – og så du kan være tryg ved at overlade arbejdet til os.

  Hos os er der ingen skjulte gebyrer eller uforudsete priser i forbindelse med arbejdet. Vi aftaler en pris inden vi foretager arbejdet.

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud, som du kan regne med.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google
  kloak udenfor med sten

  Få professionel kloakservice i Glostrup

  Vores veluddannede og erfarne medarbejdere er altid klar til at udføre en professionel kloakservice. Vi ved, hvor vigtigt et hurtigt og effektivt udført arbejde er – derfor rykker vi hurtigt ud og udbedrer problemet.

  Hos os tilbyder vi dig altid en skræddersyet løsning, der passer til lige præcis til dine behov.

  Du kan forvente et professionelt kloakservice i Glostrup, som promoverer sig via kvalitetsbevidsthed og konkurrencedygtige priser.

  Vi har i over 20 år været på utallige kloakserviceopgaver, så du er garanteret kvalificeret hjælp, service og rådgivning i forbindelse med din kloakforstoppelse.

  Med kloakrensning i Glostrup løser vi dit problem

  Der er et utal af grunde til, hvorfor det er vigtigt at reagere hurtigt på kloakproblemer. Selvom det nemt kan virke som et overfladisk problem, så stikker problemet ofte dybere.

  Ved at få løst dine kloakproblemer hurtigst muligt, sparer du både en masse besvær og ikke mindst penge i fremtiden. Med vores mere en 20 års erfaringen indenfor kloakbranchen, kan vi løse selv de værste problemer.

  Hos Kim’s Kloakservice står vi klar med kloakrensning i Glostrup, TV inspektion eller slamsugning døgnet rundt. Uanset hvornår problemet opstår, kan vi levere kloakrensning i Glostrup til dig.

  Ring til vores døgnservice

  Står du i den uheldige situation, hvor du akut har brug for hjælp til en kloakforstoppelse eller andre kloakrelaterede akutproblemer?

  Så står vores døgnvagt altid klar til at hjælpe dig! Ring til os hele døgnet på tlf.: 49 40 49 40!

  Vi lægger stor vægt på at give den bedste service for vores kunder hele året rundt – uanset tidspunkt. Derfor er det helt naturligt at du skal kunne få fat i os, når behovet opstår.

  Vi vil straks sende en af vores kompetente kloakarbejdere ud til dig, så du får rettet op på problemet hurtigst muligt.

  Vi står altid
  klar til at
  hjælpe
  dig.

  Kloakservice døgnvagt

  Få kloakservice i Glostrup og omegn

  Få garanteret en professionel løsning hos Kim’s Kloakservice. Vi tilbyder kloakservice hver gang du har behov for det i Glostrup og i de omkringliggende byer.

  Du kan altid kontakte os, hvis du har brug for

  Det er en top prioritet for os, at tilbyde dig professionel hjælp. En hjælp som ikke abre løser dine problemer her og nu, men som vil give dig et holdbart resultat i fremtiden.