Kloakservice Gladsaxe

Vil du gerne i kontakt med et kloakfirma, der kan hjælpe dig med kloakservice i Gladsaxe?

Og som har mange års erfaring kloakarbejde til private og erhvervskunder?

Så er du landet det helt rette sted. Vi kan tilbyde dig:

Professionel kloakservice i Gladsaxe

Er det vigtigt for dig at blive mødt af en fagligt stærk og erfaren medarbejder, når der er problemer med din kloak? Så kan du føle dig i helt trygge og professionelle hænder, når du ringer efter Kims Kloakservice.

Efter at have været i kloakbranchen i mange år har vi masser af erfaring med os i rygsækken. Den erfaring kan du nyde godt af, når vi sender en mand hen til dig. Har du brug for rådgivning og vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig med kloakservice og slamsugning i Gladsaxe.

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Kloakservice i Gladsaxe – når håndværket skal være i orden

  Hver eneste dag rykker vi ud til kunder, der har brug for professionel hjælp til kloakrensning og slamsugning. Og det gør vi med glæde.

  Vi ser det som vores vigtigste opgave at hjælpe der, hvor der er brug for vores hjælp, og hvor vi kan bringe vores høje faglighed i spil. Kvalitetshåndværk er vores stolthed – og vi slækker aldrig på kvaliteten på vores kloakservice i Gladsaxe.

  Vil du gerne høre mere om vores priser? Så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

  Kloakarbejde udført af professionel fagmand

  Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og sikrer, at arbejdet bliver udført hurtigt og effektivt. Vi har altid attraktive og bundsolide priser på det udførte arbejde.

  Har du et akut opstået problem med din kloak, så rykker vi hurtigt ud til dig. Vi tilbyder kloakservice i Gladsaxe med døgnservice alle ugens dage. 

  Vil du gerne undgå at betale overpriser for at få fikset din kloak? Så kan du roligt ringe til os.

  Vi kører med konkurrencedygtige og kundevenlige priser, der er til at betale sig fra. Får du et bedre tilbud hos et andet kloakfirma i Gladsaxe, matcher vi prisen. Ganske enkelt, fordi vi har et ønske om at tilbyde dig den bedste og billigste arbejde. 

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Vi sidder klar ved telefonen

  Vi rykker gerne ud til dig, når behovet opstår. Ønsker du, at vi sender dig et tilbud på kloakarbejdet først, gør vi også gerne det.

  Du kan få fat i os ved at give os et kald på telefon 49 40 49 40 eller ved at sende en mail afsted til os på via. vores kontaktformular.

  Skal vi sende en mand ud til, hører vi altid gerne fra dig. Det samme gælder, hvis du gerne vil vide mere om vores ydelser eller vores priser på kloakservice. Så er du også altid velkommen til at give os et kald eller skrive til os.

  Kloakservice døgnvagt