Kloakservice Gentofte

Det er aldrig sjovt, når toilettet ikke vil skylle ud, eller når håndvasken nægter at synke.

Med vores kloakservice i Gentofte er du altid garanteret:

Du er i trygge hænder – professionel kloakservice i Gentofte

Hos Kims Kloakservice i Gentofte kan du være sikker på, at du får løst dine problemer med kloakken.

Vi hjælper vores kunder med kloakrensning og slamsugning Gentofte hver eneste dag, og vi er eksperter på vores felt.

Med en stor portion faglig viden og knowhow er vi de helt rigtige at ringe til, når den er gal med afløbet eller toilettet.

Vi lægger stor vægt på kvalitet og sikkerhed, når det kommer til vores personale og ydelser. Derfor kan du være sikker på, at du får den bedste service, når du vælger at bruge os til dine kloakproblemer.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Akut kloakservice i Gentofte – ring til vores døgnvagt

  Du kan få kloakservice i Gentofte når som helst på dagen. Vi har en døgntelefon, som er åben hele døgnet, og vi kan hurtigt rykke ud, hvis det er nødvendigt. Der er altid nogen, der svarer telefonen hos Kims Kloakservice – selv i de senere aftentimer, hvis du har brug for akut hjælp.

  Man ved aldrig, hvornår uheldet sker. Derfor er det godt at vide, at vi er klar til at hjælpe dig med dine kloakproblemer, når som helst på dagen.

  Professionel Kloakarbejde i Gentofte

  Når du har brug for kloakservice i Gentofte, kan du være sikker på, at vi vil hjælpe dig med det samme. Vi er dedikeret til at levere en hurtig og effektiv kloakrensning, og garanterer fuld kundetilfredshed. Vi benytter altid branchens bedste udstyr, og med mere end 20 års erfaring i branchen, har du fuld tryghed og professionel rådgivning.

  Vi matcher alle priser, og du har altid en fuld tilfredshedsgaranti. Vores eksperter forlader ikke din adresse før vasken eller toilettet ikke vil skylle ud.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Sådan får du et tilbud fra os

  Vi rykker gerne ud til dig, når behovet opstår. Ønsker du, at vi sender dig et tilbud på kloakarbejdet først, gør vi også gerne det.

  Du kan få fat i os ved at give os et kald på telefon 49 40 49 40 eller ved at sende en mail afsted til os på via. vores kontaktformular.

  Skal vi sende en mand ud til, hører vi altid gerne fra dig. Det samme gælder, hvis du gerne vil vide mere om vores ydelser eller vores priser på kloakservice. Så er du også altid velkommen til at give os et kald eller skrive til os.

  Kloakservice døgnvagt