Slamsugning Gentofte

Har du bolig i Gentofte, og oplever problemer med din kloak?
 
Så er vores slamsuger klar til at rykke ud.
 
Kims Kloakservice garanterer:

Professionel slamsugning i Gentofte

Gennem mere end 20 år har vi hos Kim’s Kloakservice udført slamsugninger og kloakarbejde af højeste kvalitet i Gentofte.
 
Med tiden har vi udviklet vores kompetencer, og er blevet bedre og bedre. Og det vil vi fortsætte med. Når du har brug for slamsugning, eller et andet problem, rykker vi ud med det samme, og vores arbejde slutter først når opgave er løst, og du er tilfreds. Vi gør en dyd ud af at levere kvalitetsresultater og service af højeste klasse, så du kan være sikker på at få løst din opgave korrekt.
 
Giv os til kald på 49 40 49 40, eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!
 

Hvornår skal du bruge en slamsuger i Gentofte?

Da tiden mellem problemer med din kloak varierer, kan det være svært at sige hvornår du har brug for slamsugning. Der er dog nogle tegn og tendenser der kan indikere at der er behov for en slamsugning. Dette kan være at du har oplevet problemer med at vandet ikke løber ud i vasken, toilettet eller din bruser.
 
Har du oplevet et, eller flere, af disse problemer, kunne det tyde på at du har brug for vores hjælp og slamsuger i Gentofte. Ring til os på 49 40 49 40, så tager vi en snak omkring dine problemer, og hvordan vi bedst kan hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Hurtig slamsugning i Gentofte med vores døgnvagt

  Vi forstår vigtigheden af at reagere hurtigt på en kloaknødsituation, og vores døgnvagtsservice er specielt designet til at hjælpe dig med at løse problemet så hurtigt som muligt, og minimere skaderne på dit hjem eller erhvervsejendom.

  Vores team af erfarne og professionelle slamsugere er udstyret med moderne udstyr og teknologi, som gør det muligt for os at udføre hurtig slamsugning i Gentofte og omegn. Vi kan tage os af enhver akut situation, uanset om det er en tilstoppet kloak, en oversvømmelse eller en septiktank, der skal tømmes.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Ring til os i dag

  Vores erfarne og professionelle team står altid klar til at håndtere alle slags slamsugningsopgaver, uanset om det er en akut situation eller regelmæssig vedligeholdelse.

  Hos os er vores kunder vores øverste prioritet, og vi sætter en ære i at levere den bedste service og den højeste kvalitet af arbejde.

  Telefonen hos Kim’s Kloakservicer er derfor altid tændt, så du kan ringe til os præcis når problemet er ude.