Kloakrensning Roskilde

Er du i Roskilde og trænger din kloak til en professionel rensning?

Hos Kims Kloakservice får du et håndværk af højeste kvalitet, som sikrer, at du får den bedst mulige løsning.

Vi udfører alle former for kloakrensning og ved, hvordan man gør det mest effektivt og sikkert.

Effektiv kloakrensning i Roskilde - når der ikke er hul igennem

Lugter afløbet i dit bad fælt? Eller er dit toilet stoppet til? Så kan det være tegn på, at du ikke længere kan løbe fra en grundig kloakrensning.

En kloakrensning er en effektiv måde at fjerne snavs, fedt og større genstande i din kloak på. Når det kommer væk, kan du nemmere holde en tilstopning for døren, og der er også større sandsynlighed for, at du ikke kommer til at døje med et ildelugtende afløb.

Er skaden allerede sket, og er din vask eller dit toilet stoppet til, finder vi naturligvis også nemt en løsning på det. Hvis ikke en rensning kan gøre det, sætter vi en slamsugning eller kloakspuling i værk. Vi kører ikke, før vi har løst dit problem, når du bruger os som din kloakrenser i Roskilde.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Vi kan prale med mere end 20 års erfaring med kloakrensning i Roskilde

  Kloakrensning i Roskilde er et af vores specialer.

  Gennem mere end 20 år har vi samlet på glade og tilfredse kunder, der ringer efter os, når kloakken eller afløbet driller. Med vores erfarne briller kan vi nemt se, hvor skoen trykker, og derfor er det ikke svært for os at finde frem til den mest optimale løsning til at afhjælpe dine kloakproblemer.

  Du kan ringe til os både nat og dag, og står du med et akut behov for hjælp, sender vi gerne en slamsuger hen til dig eller får en af vores erfarne medarbejdere til at rykke ud og foretage en kloakrensning.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Ring eller skriv til din kloakrenser i Roskilde

  Har du spørgsmål til vores kloakrensning eller øvrige kloakservice? Eller har du brug for vores hjælp nu? Så giv os gerne et kald allerede i dag.

  Du kan ringe til os på telefon 49 40 49 40 eller skrive til os på mail info@kimskloakservice.dk. Vi sidder klar ved telefonen og ved tasterne, når du henvender dig til os.

  Vi står altid
  klar til at
  hjælpe
  dig.

  Kloakservice døgnvagt