Kloakrensning Hillerød

Søger du en erfaren kloakrenser i Hillerød, der sætter en ære i at levere kvalitetshåndværk? Så er du landet det rette sted. Hos Kims Kloakservice får du:

Hvad er en kloakrensning - og hvornår er det aktuelt?

Skal du have foretaget en kloakrensning, er det altid et kloakfirma, du skal have fat i. Det er ikke noget, du selv kan give dig i kast med.

Med en kloakrensning kan du på effektiv vis komme fedt, snavs og større genstande til livs i din kloak. Når det er gjort, fjerner du risikoen for, at dit afløb begynder at lugte fælt, eller at dit toilet pludselig stopper.

Du kan både vælge at få foretaget en kloakrensning på forebyggende vis, eller du kan få det gjort, når skaden er sket, og toilet eller afløb selv siger fra.

I vores kloakfirma har vi specialiseret os i kloakrensning i Hillerød og på resten af Sjælland.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Kloakrenser i Hillerød med 20 års erfaring i rygsækken

  Vi har det ikke fra fremmede, når vi siger, at vi er din lokale ekspert i kloakrensning.

  Efter at have hjulpet et utal af kunder gennem mere end 20 år med deres kloak, kan du stole på, at vi ved præcis, hvad din kloak har brug for, når den stopper til. Vi tør godt kalde os selv for eksperter i din kloak.

  Med en stor samling af glade kunder i ryggen kan du med ro i maven sætte din lid til os. Du kan få vores hjælp til alle former for kloakservice, hvad enten der er brug for slamsugning, kloakspuling eller kloakrensning i Hillerød.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Book kloakrensning i Hillerød - vi sidder klar ved telefonen

  Har du akut brug for hjælp til din kloak? Eller vil du have en tid plottet i din kalender inden for den nærmeste fremtid? Så hører vi gerne fra dig.

  Du kan komme igennem til os ved at give os et kald på telefon 49 40 49 40 eller skrive til os på info@kimskloakservice.dk. Så vender vi hurtigt tilbage til dig med et svar på din henvendelse.

  Vi ser frem til at høre fra dig og til komme i gang med at rense din kloak.

  Vi står altid
  klar til at
  hjælpe
  dig.

  Kloakservice døgnvagt