Kloakrensning Gladsaxe

Har du brug for en kloakrensning i Gladsaxe? Kim’s Kloakservice står klar til at assistere dig.

Med vores mere end 20 års erfaring og en garanti for prismatch, er du garanteret høj kvalitet og pålidelig service.

Hvorfor vælge os til kloakrensning i Gladsaxe?

Vi lægger ikke bare vægt på at løse dit problem, vi sikrer os, at hele oplevelsen fra start til slut føles tryg og tilfredsstillende. Det er her, vores prismatch og 100% tilfredshedsgaranti kommer ind i billedet. Vi lover ikke kun, at du får den skarpeste pris på markedet, vi sikrer også, at du er helt tilfreds med vores arbejde, før vi betragter en opgave for fuldført.

Vores team ved præcis, hvad de laver, og de elsker det. Det betyder, at de ikke bare arbejder hurtigt og effektivt, de sørger også for, at arbejdet bliver udført ordentligt første gang. Og hvis du er nysgerrig efter, hvad vores kunder synes om os, så tag et smut forbi Trustpilot.  Folk roser os for vores pålidelighed, vores hurtige service og selvfølgelig for det faktum, at vi holder, hvad vi lover. Det er noget, vi er stolte af.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Vores kloakrensningsydelser i Gladsaxe

  Vi hos Kim’s Kloakservice tilbyder en bred palette af kloakrensningsløsninger til både private og erhverv:

  • Spuling af afløb og vaske

  Vi har den nyeste teknologi til at identificere og adressere dine kloakproblemer. Vores 24-timers nødtelefon sikrer, at du hurtigt og når som helst kan få hjælp til akutte problemer. Kontakt Kims kloakservice og få service og kvalitet i særklasse.

  Vi er altid klar til at hjælpe

  Døgnvagt service i Gladsaxe

  I Gladsaxe står Kim’s Kloakservice klar døgnet rundt, året rundt, med vores pålidelige døgnvagt service. Uanset hvornår på dagen du oplever kloakproblemer, kan du ringe til os. Vores erfarne teknikere er altid klar til at rykke ud og tage hånd om alt fra simple tilstopninger til mere komplekse kloakudfordringer.

  Hurtighed er afgørende, når det kommer til kloakrelaterede problemer, og i mange tilfælde kan vi være hos dig inden for en time efter, du har kontaktet os.

  Vores team er grundigt uddannet og har stor erfaring med alle typer kloakarbejde, lige fra håndtering af tilstoppede afløb og oversvømmelser til andre akutte kloaksituationer.

  Så står du med en kloak der ikke fungerer, kan du trygt regne med Kim’s Kloakservice i Gladsaxe.

  Kontakt og kundeservice

  Vores kundeservice er tilgængelig til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller nødsituationer du måtte have. Vores erfarne og venlige medarbejdere sikrer, at du får den nødvendige hjælp, og at dine kloakproblemer bliver løst hurtigt og effektivt.

  Ring til os, hvis du har brug for vores hjælp nu, eller hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller priser. Du kan fange os på telefon : 49 40 49 40 eller du kan skrive til os på mail på info@kimskloakservice.dk, hvis du foretrækker det.

  Eller selvfølgelig gøre brug af vores kontaktformular. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

  Vi står altid
  klar til at
  hjælpe
  dig.

  Kloakservice døgnvagt