Kloakrensning Albertslund

Er du på udkig efter professionel kloakrensning i Albertslund? Med vores 20 års erfaring i branchen og prismatch-garanti er du sikret den bedste service til den bedste pris.

Vi er stolte af vores 100% tilfredshedsgaranti, der sikrer, at du ikke betaler før du er fuldt tilfreds med vores arbejde.

Vi sikrer dig en problemfri kloakrensning i Albertslund

Kims Kloakservice har i mere end 20 år leveret professionel kloakrensning til vores kunder i Albertslund. Vores team af erfarne fagfolk har ekspertise inden for alle aspekter af kloakservice, slamsugning og kloakspuling.

Vi forstår, hvor vigtigt det er at have en velfungerende kloak, og vi er dedikerede til at sikre, at dine rør og afløb fungerer problemfrit. Vi er stolte af vores prismatch-garanti, der sikrer, at du altid får den bedste pris på markedet.

Vi tilbyder også en 100% tilfredshedsgaranti, så du kan have fuld tillid til vores arbejde. Vi er først tilfredse, når du er tilfreds. Det er vores mål at levere en problemfri oplevelse for vores kunder.

Vores kunder har givet os fem stjerner på Trustpilot, og det er en anerkendelse, vi er meget stolte af. Vi er forpligtet til at opretholde den høje kvalitet af vores service og vores ekspertise inden for kloakarbejde

 

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Vi matcher lokale priser på kloakrensning i Albertslund

  Vores kunder altid topprioritet. Derfor tilbyder vi en prismatch, hvor vi matcher lokale priser på kloakrensning i Albertslund. Dette betyder, at hvis en kunde kan finde en billigere pris hos en lokal konkurrent, vil vi matche prisen og give vores kunder den bedste pris på markedet.

  Vi gør dette for at sikre, at vores kunder altid får den bedst mulige pris på vores tjenester og for at vise vores engagement i at give vores kunder den bedste service og værdi for deres penge. Vi ønsker at opbygge langvarige relationer med vores kunder sikre, at de altid vil vælge os som deres foretrukne partner.

  Dette giver dem ro i sindet og tillid til vores virksomhed, da de ved, at vi vil gøre alt for at imødekomme deres behov og budget.

  Vi er altid klar til at hjælpe

  Din tilfredshed er vores højeste prioritet

  Din tilfredshed vores højeste prioritet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vi forlader aldrig en opgave, før vores kunder er fuldt tilfredse. Med vores 20 års erfaring i branchen har vi opbygget en ekspertise og en opmærksomhed på detaljer, som sikrer, at vi altid leverer den bedste mulige service til vores kunder.

  Vi forstår, at kundetilfredshed er nøglen til vores succes, og derfor giver vi vores kunder en 100% tilfredshedsgaranti. Vi tror på, at vores arbejde skal tale for sig selv, og vi tager ikke betaling, før vores kunder er fuldt tilfredse med os.

  Kontakt os i dag

  Har du behov for øjeblikkelig assistance med en kloakforstoppelse eller andet akut kloakrelateret problem? 

  Ring til os, hvis du har brug for vores hjælp nu, eller hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller priser. Du kan fange os på telefon : 49 40 49 40 eller du kan skrive til os på mail på info@kimskloakservice.dk, hvis du foretrækker det.

  Eller selvfølgelig gøre brug af vores kontaktformular. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

  Vi står altid
  klar til at
  hjælpe
  dig.

  Kloakservice døgnvagt