Slamsugning Rødovre

Har brug for erfaren og kompetent hjælp til slamsugning Rødovre?

Så tag kontakt til Kims Kloakservice. Vi sørger for god service og:

Bestil en slamsugning i Rødovre og få bugt med problemet

Når kloakken stopper til, er der som regel behov for professionel slamsugning i Rødovre. I nogle tilfælde kan en kloakrensning være nok, men i svære tilfælde er en slamsugning vejen frem.

I den situation kører vi ud til din adresse med vores specielle slamsugningsvogn. Den er skabt til at skylle dine kloakrør igennem, så du igen kan benytte din håndvask eller toilet uden problemer.

Har du brug for akut hjælp? Så ring til vores døgnvagt på 40 49 40 49, og vi sender en medarbejder i din retning for at foretage en slamsugning. Så får vi fikset problemet hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Hvornår er en slamsugning i Rødovre nødvendig?

  Er du trådt ud på dit badeværelse og opdaget vand over hele gulvet? Eller er du blevet ramt af en fæl lugt i køkkenet? Så kan den være gal med kloakken.

  En kloakforstoppelse kan både komme snigende eller opstå pludseligt. Akutte tilfælde er næsten altid ubelejlige, og her er det til stor gavn at have vores telefonnummer inden for rækkevidde.

  VI har udført slamsugninger i Rødovre i over 20 år og kender proceduren ud og ind. Derfor kører vi også hjertens gerne ud til din bopæl eller virksomhed, når problemet ikke kan løses på egen hånd. Vores dygtige hold af medarbejdere møder dig med et smil og tager hånd om opgaven med professionalisme i højsædet.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Sådan løser vi dine kloakproblemer

  Der er ingen smalle steder, når vi rykker ud med vores slamsuger í rødovre Gennem årene er der ikke den udfordring, vi ikke har løst, og derfor kan vi også hjælpe dig.

  Vores slamsugningvogn er bygget til at spule dine rør igennem med enorm kraft, så enhver prop forsvinder. Derefter kan den suge fedt og slam op, så kloakken igen fungerer optimalt.

  En ren kloak gør ikke meget væsen af sig, hvorimod en forstoppet én af slagsen volder store problemer. I de tilfælde er Kims Kloakservice i Rødovre behjælpelige – på alle tider af døgnet.

  Kloakservice døgnvagt