Slamsugning Lyngby

En slamsugning kan være en nødvendighed, hvis kloakken er forstoppet.

Med slamsugning i Lyngby er du garanteret professionelle resultater. 

Hvad er en slamsugning i Lyngby?

En slamsugning i Lyngby bliver foretaget ved hjælp af en slamsugningsvogn, som suger slam, skidt og snavs op af kloakken, så den igen fungerer optimalt.

Hos Kims Kloakservice har vi omfangsrig erfaring i branchen og har oplevet alle slags udfordringer. Når vi kommer ud til dig – uanset tidspunkt på døgnet – forklarer vi, hvordan processen forløber, så du er velinformeret.

Vi gør meget ud af at gøre arbejdet grundigt, men stadig effektivt, så du hurtigt kan komme tilbage til hverdagen og ikke kommer til at døje med kloakken hurtigt igen.

Hvornår er der behov for slamsugning i Lyngby?

Der findes forskellige indikatorer på, at din kloak har brug for en slamsugning i Lyngby.

Det mest tydelige tegn er, hvis vandet i din håndvask eller toilet bliver ved med at stige. I det tilfælde kan panikken brede sig, og her er vi heldigvis kun et opkald væk. Det kan også være, at der er sneget sig en fæl lugt, bedre kendt som kloaklugt, ind i dit hjem. Også det kan være et tegn på, at der er en prop i rørene et sted.

Når du har forsøgt dig med svupperen, og der stadig ikke er bedring, står vi altid klar til at hjælpe dig med slamsugning i Lyngby.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Slamsugning Lyngby – vi anvender de nyeste teknikker

  Selvom vi har skyllet kloakker i over 20 år, hviler vi ikke på laurbærene. Vi bliver ved med at uddanne og forny os, så vi kan bruge de bedste teknikker på markedet.

  Det er din garanti for et veludført stykke arbejde, hvor vi kommer helt til bunds i problemet. Kloakproblemer er ikke at spøge med og kan i værste fald ødelægge dit gulv, hvis vandet fosser ud for længe.

  Derfor er det altafgørende, at du hurtigt får fikset problemet, hvis kloakken er forstoppet. Det hjælper vi hjertens gerne med – med et smil og en uformel tone.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Slamsugning i Lyngby til en fair pris

  I vores optik skal det være alle forundt at få hjælp til deres kloakproblemer. Derfor kører vi med fair priser, som alle kan være med på.

  Selvom prisen er lav, betyder det ikke, at vi sløser med arbejdet. Vi tager os den tid, det tager, for at finde frem til årsagen og udbedre problemet grundigt. Når vi først har løst udfordringen, kan du være sikker på, at det samme problem ikke opstår på ny igen med det samme.

  God kundeservice er en vigtig målsætning i vores firma. Det viser sig både gennem lave priser, effektive resultater og en god dialog.

  Ringer du efter din slamsuger i Lyngby, er du sikret en gennemskyllet kloak og et hold af dygtige fagmænd, der elsker deres arbejde.

  Kloakservice døgnvagt