Slamsugning Ishøj

Der er ikke meget, der er lige så irriterende som en tilstoppet kloak. Det kan mange af vores kunder skrive under på. Hos Kims Kloakservice kan vi tilbyde dig meget mere end slamsugning:

Når du ringer, rykker vi ud med vores slamsuger i Ishøj

Et stoppet toilet, der løber over, kan gøre meget skade på kort tid.

Derfor sørger vi for, at du ikke skal vente et minut for lang tid på en slamsugning. Du kan fange en af vores erfarne medarbejdere på telefonen hele døgnet rundt, og har du akut behov for hjælp, sender vi gerne vores slamsugningsvogn hen til dig. Også selvom du ringer midt på natten.

Mange af vores kunder har allerede haft glæde af vores døgnservice. Det kan du også få.

Din lokale specialist i slamsugning i Ishøj

Hos Kims Kloakservice er der ikke det kloakproblem, vi ikke har beskæftiget os med før.

I vores kloakfirma har vi mere end 20 års erfaring inden for branchen, og det kan komme dig til gavn, hvis du hyrer os til at fikse din kloak. Vi tilbyder ikke alene slamsugning i Ishøj. Du er også velkommen til at ringe til os, hvis der er behov for kloakservice i Ishøj, kloakrensning, en kloakspuling, TV-inspektion eller noget helt fjerde.

Vores arbejdsområde er hele Sjælland, og vores kunder består af både privatkunder og erhvervskunder.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Kloakfirma med grundighed og faglighed som kerneværdier

  Vi er stolte af vores håndværk hos Kims Kloakservice, og det er vigtigt for os, at vi gør vores kunder glade.

  Når vi møder ind på arbejde hver dag, er det med en fælles målsætning om at hjælpe hver enkelt kunde bedst muligt og at yde den bedst mulige service. Det gælder både, hvad enten vi bliver kaldt ud til en opgave med slamsugning i Ishøj, eller vi skal rense en kloak i indre København.

  Vi er altid på pletten, når du har brug for vores hjælp. Om så det er midt på dagen, om aftenen eller helt ud på de sene nattetimer.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.

  Sådan får du fat i vores slamsuger i Ishøj

  Det er helt op til dig, om du foretrækker at skrive eller ringe til os. Begge dele kan lade sig gøre. Vil du ringe til os, kan du give os et kald på telefon 49 40 49 40, og vil du hellere sende os en mail kan du skrive til os på info@kimskloakservice.dk.

  Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med din kloak. Du kan regne med os – vi skal nok få skabt hul igennem dine kloakrør.

  Kloakservice døgnvagt

  Få slamsugning i Ishøj og omegn

  Når du har brug for slamsugning, vil du være garanteret en løsning, der er professionel med Kim’s Kloakservice. Og det får du, uagtet om du er bor i Ishøj eller i de omkringliggende byer.

  Tag kontakt til os, hvis du skulle have behov for