Slamsugning Ishøj

Der er ikke meget, der er lige så irriterende som en tilstoppet kloak.

Det kan mange af vores kunder i Ishøj skrive under på.

Hos Kims Kloakservice kan vi tilbyde dig meget mere end slamsugning:

Når du ringer, rykker vi ud med slamsugning i Ishøj

Hvis du har brug for slamsugning i Ishøj, er Kims Kloakservice klar til at hjælpe dig. Når du ringer til os, vil vi sende en slamsuger og et team af erfarne fagfolk for at rykke ud til din placering og udføre din opgave med det samme.

Vi er udstyret med moderne og specialiseret udstyr, der er i stand til at suge og transportere forskellige former for fast og flydende materiale fra reservoirer og tanke. De kan håndtere en bred vifte af slamsugningsopgaver i forskellige miljøer, herunder byområder og industrikvarterer i Ishøj.

Derudover vil vi også sikre, at alle de gældende sundheds- og sikkerhedsregler overholdes, så du kan have ro i sindet, velvidende at din opgave vil blive udført på en professionel og ansvarlig måde.

 

Din lokale specialist i slamsugning i Ishøj

Hos Kims Kloakservice er der ikke det kloakproblem, vi ikke har beskæftiget os med før.

I vores kloakfirma har vi mere end 20 års erfaring inden for branchen, og det kan komme dig til gavn, hvis du hyrer os til at fikse din kloak. Vi tilbyder ikke alene slamsugning i Ishøj. 

Vi hjælper både private, boligforeninger, industri og virksomheder døgnet rundt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Kloakfirma med grundighed og faglighed som kerneværdier

  Vi er stolte af vores håndværk hos Kims Kloakservice, og det er vigtigt for os, at vi gør vores kunder glade.

  Når vi møder ind på arbejde hver dag, er det med en fælles målsætning om at hjælpe hver enkelt kunde bedst muligt og at yde den bedst mulige service. Det gælder både, hvad enten vi bliver kaldt ud til en opgave med slamsugning i Ishøj, eller vi skal rense en kloak i indre København.

  Vi er altid på pletten, når du har brug for vores hjælp. Om så det er midt på dagen, om aftenen eller helt ud på de sene nattetimer.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.

  Sådan får du fat i vores slamsuger i Ishøj

  Det er helt op til dig, om du foretrækker at skrive eller ringe til os. Begge dele kan lade sig gøre. Vil du ringe til os, kan du give os et kald på telefon 49 40 49 40, og vil du hellere sende os en mail kan du skrive til os på info@kimskloakservice.dk.

  Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med din kloak. Du kan regne med os – vi skal nok få skabt hul igennem dine kloakrør.

  Kloakservice døgnvagt