Slamsugning Hvidovre

Hos Kims Kloakservice har vi i mere end 20 år specialiseret os i slamsugning I Hvidovre

Vores kunder vælger os typisk pga.:

Slamsuger i Hvidovre kombinerer erfaring med de nyeste metoder

I Hvidovre er slamsugning blevet en mere og mere populær måde at rense og vedligeholde afløb og rør på. Det er nemt at se hvorfor – det er hurtigt, effektivt og det forhindrer forurening af miljøet.

Vi har kombineret vores mange års erfaring med de nyeste teknikker og metoder. Vi har udviklet en effektiv metode til at rense afløb og rør ved at indsuge sæbe, skum og snavs fra rørene. Alle vores operatører er godkendt og har stor erfaring med denne metode, hvilket gør at vi kan levere et kvalitetsprodukt.

Vi har også en række forskellige slamsugebiler, der er designet til at klare forskellige typer renovering og vedligeholdelse.

Prisgaranti på din slamsugning i Hvidovre

​Er du på udkig efter et godt tilbud på slamsugning i Hvidovre?

Så se endelig her! Hos Kims kloakservice tilbyder vi en prisgaranti på rensning og service af dine slamsugninger. Vi har mange års erfaring med kloakopgaver og kan give dig det mest optimale resultat.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Få hjælp til slamsugning i Hvidovre døgnet rundt

  Vil din håndvask ikke synke, eller bliver afløbet ved med at lugte fælt? Det kan være tegn på, at du har brug for slamsugning for at komme problemet til livs.

  Problemer med kloakken kan opstå på de mest uheldige tidspunkter, det ved vi hos Kims Kloakservice. Derfor tilbyder vi døgnservice, alle årets 365 dage, så du altid kan få den nødvendige hjælp, hvis lokummet brænder.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.

  Kontakt os i dag, hvis vi skal sende en slamsuger til Hvidovre

  Har du brug for slamsugning i Hvidovre, eller har du spørgsmål til vores ydelser og priser? Uanset hvad er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på 49 40 49 40.

  Vi ser frem til at hjælpe dig med dine kloakker.

  Kloakservice døgnvagt