Slamsugning Hvidovre

Hos Kims Kloakservice har vi i mere end 20 år specialiseret os i slamsugning og kloakservice, hvor troværdighed og tillid altid er omdrejningspunktet for vores arbejde. 

Har du brug for slamsugning i Hvidovre, tilbyder vi:

Slamsuger i Hvidovre kombinerer erfaring med de nyeste metoder

Med 20 år på bagen har vi været i gamet længe. Det betyder dog ikke, at vi ikke har fingeren på pulsen. For selvom vi hver dag bruger vores erfaring til at løse kloakopgaver til perfektion, gør vi det stadig ud fra den nyeste viden på feltet.

Alle vores medarbejdere er uddannede, og vi sørger løbende for efteruddannelse i de nyeste teknikker og metoder på området. På den måde kan vi sikre, at vi altid holder os opdateret, så vi kan sikre vores kunder den bedste kloakservice.

Kvalitet og priser, der går hånd i hånd

Hos Kims Kloakservice er vi stolte fagmænd. Og vores kvalitetssans er ikke til at tage fejl af. Vi forlader aldrig en opgave, før du og vi er fuldt ud tilfredse med resultatet. Det har sikret os en stor portefølje af glade kunder, som vi hver dag arbejder for at udvide.

Selvom vi tilbyder slamsugning og kloakarbejde i højeste kvalitet, påvirker det ikke prisen. Den har vi banket i bund, så du altid får prisgaranti. Vi sikrer dig derfor de bedste priser i området.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Få hjælp fra en slamsuger i Hvidovre døgnet rundt

  Vil din håndvask ikke synke, eller bliver afløbet ved med at lugte fælt? Det kan være tegn på, at du har brug for slamsugning for at komme problemet til livs.

  Problemer med kloakken kan opstå på de mest uheldige tidspunkter, det ved vi hos Kims Kloakservice. Derfor tilbyder vi døgnservice, alle årets 365 dage, så du altid kan få den nødvendige hjælp, hvis lokummet brænder.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.

  Kontakt os i dag, hvis vi skal sende en slamsuger til Hvidovre

  Har du brug for slamsugning i Hvidovre, eller har du spørgsmål til vores ydelser og priser? Uanset hvad er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på 49 40 49 40.

  Vi ser frem til at hjælpe dig med dine kloakker.

  Kloakservice døgnvagt

  Nu er din slamsuger også i Hvidovre og nærområdet

  Hos Kim’s Kloakservice er du altid garanteret en professionel løsning. Det er du, hver gang behovet for en slamsuger opstår, uanset om det er i Hvidovre eller i de omkringliggende byer.

  Kontakt os, hvis du står og skal bruge slamsugning i Avedøre, slamsugning i Brøndby, slamsugning i Rødovre, slamsugning i Valby eller slamsugning i Vanløse