Slamsugning Glostrup

Slamsugning i Glostrup er en af vores spidskompetencer hos Kims Kloakservice.

Hos os får du altid:

Hvorfor ringe efter en slamsuger i Glostrup?

Stopper dit afløb helt til, kan den eneste løsning være at få foretaget en slamsugning i Glrostrup.

Kan du ikke skylle ud i toilettet, eller synker vandet i din håndvask ikke, bliver det hurtigt et problem. Vores slamsugningsvogn suger på effektiv vis skidt, snavs og slam op af din kloak, så der igen er hul igennem rørene.

Giver du os et kald, skal du ikke vente længe. Ved akut behov for hjælp rykker vi hurtigt ud til dig, så dit toilet eller din vask igen kan komme til at fungere optimalt. 

Hvornår skal du bruge en slamsugning i Glostrup

Er dit toilet begyndt at stoppe mere og mere til, og kan en svupper ikke længere hjælpe? Eller stiger vandet i din køkkenvask? Så er det på tide at arrangere en slamsugning i Glostrup!

Udover et stoppet toilet kan du også opleve en hæslig lugt, der indikerer, at der er en prop et sted i dine kloakrør. Vores team af erfarne medarbejdere vil gerne inspicere dine kloakker og vurdere, hvorvidt en slamsugning er nødvendig.

Ring til os i dag, så sørger vi for, at din kloak kommer til at fungere optimalt igen! Vi glæder os til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Ekspert i slamsugning med mere end 20 års erfaring i bagagen

  Er du træt af at skulle vente på, at et firma kan få tid til at udføre slamsugning i Glostrup?

  Vi tilbyder slamsugning døgnet rundt, 365 dage om året. Du kan regne med, at vi kan være fremme inden for 1 time, hvad enten det er mandag eller søndag, forår eller efterår.

  Vores team af erfarne medarbejdere har mere end 20 års erfaring med slamsugning, kloakrensning og kloakspuling. Vi er specialister i alle former for kloakarbejde og ved, hvad der skal til for at få løst de problemstillinger, du står overfor.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.

  Få et tilbud på slamsugning i Glostrup

  Det er altid gratis at få et tilbud hos Kims Kloakservice.

  Vi oplyser dig altid gerne om prisen på vores kloakarbejde og giver dig også prisgaranti, så du kan vide dig sikker på, at du ikke kommer til at betale mere end højst nødvendigt. Du kan få fat i os ved at ringe på telefon 49 40 49 40 eller ved at sende en mail til info@kimskloakservice.dk.

  Vi ser frem til at høre fra dig – uanset om du kontakter os nat eller dag.

  Kloakservice døgnvagt