Slamsugning Glostrup

Slamsugning i Glostrup er en af vores spidskompetencer hos Kims Kloakservice. Hos os får du altid:

Hvorfor ringe efter en slamsuger i Glostrup?

Stopper dit afløb helt til, kan den eneste løsning være at få foretaget en slamsugning.

Kan du ikke skylle ud i toilettet, eller synker vandet i din håndvask ikke, bliver det hurtigt et problem. Vores slamsugningsvogn suger på effektiv vis skidt, snavs og slam op af din kloak, så der igen er hul igennem rørene.

Giver du os et kald, skal du ikke vente længe. Ved akut behov for hjælp rykker vi hurtigt ud til dig, så dit toilet eller din vask igen kan komme til at fungere optimalt. Vores slamsugning og kloakservice i Glostrup dækker også resten af Sjælland.

Hvornår skal du ringe efter os?

Der er forskellige indikatorer på, at din kloak er ved at stoppe til.

Fortsætter vandet i din køkkenvask med at stige? Eller stopper dit toilet så meget til, at en svupper ikke kan gøre en forskel? Så er der god grund til at bestille tid til en slamsugning i Glostrup.

Oplever du en hæslig kloaklugt i dit hjem, kan det også være tegn på, at der har ophobet sig en prop et sted i dine kloakrør. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at give os et kald. Så beser en af vores erfarne medarbejdere gerne din kloak og vurderer, hvorvidt det er nødvendigt med en slamsugning.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Ekspert i slamsugning med mere end 20 års erfaring i bagagen

  Det er ikke nyt for os at hjælpe vores kunder med at få renset deres kloakrør. Tværtimod.

  Vores erfaring med slamsugning går mere end 20 år tilbage i tiden, og gennem alle de år har vi prøvet kræfter med lidt af hvert. Når du får besøg af os, vil du mærke, at vi kan vores kram, og at vores medarbejdere er dygtige og grundige.

  Det vigtigste for os er, at vi får løst de kloakproblemer, der volder dig besvær, og at vi finder den rette løsning. Det gælder, uanset om der skal en slamsugning til, eller vi skal ud i en kloakspuling eller en anden form for kloakrensning.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.

  Få et tilbud på slamsugning i Glostrup

  Det er altid gratis at få et tilbud hos Kims Kloakservice.

  Vi oplyser dig altid gerne om prisen på vores kloakarbejde og giver dig også prisgaranti, så du kan vide dig sikker på, at du ikke kommer til at betale mere end højst nødvendigt. Du kan få fat i os ved at ringe på telefon 49 40 49 40 eller ved at sende en mail til info@kimskloakservice.dk.

  Vi ser frem til at høre fra dig – uanset om du kontakter os nat eller dag.

  Kloakservice døgnvagt

  Få slamsugning i Glostrup og nærområdet

  Få garanteret en løsning, der er professionel, hos Kim’s Kloakservice. Her tilbydes slamsugning, hver gang du har brug for det i Glostrup og byerne, der ligger nær.

  Du kan kontakte os, skulle du have behov for