Slamsugning Gladsaxe

Med vores slamsuger kan vi rense din kloak for snavs, slam og skidt, så den kommer til at virke optimalt igen.

Hos Kims Kloakservice tilbyder vi meget andet end slamsugning:

Hvordan ved du, hvornår du skal ringe efter vores slamsuger i Gladsaxe?

I mange tilfælde vil du slet ikke være i tvivl.

Et stoppet kloakrør kan vise sig på flere forskellige måder. Oftest vil du dog opleve, at vandet i dit toilet eller din håndvask ikke vil synke. Det vil måske endda begynde at stige i stedet. Du kan også opleve en ubehagelig kloaklugt sprede sig på badeværelset.

I alle tilfælde vil det give god mening at få en af vores medarbejdere til at se nærmere på problemet. Vi kan lynhurtigt vurdere, hvorvidt der skal en slamsugning eller en anden form for kloakrensning til.

Du kan regne med os – en aftale er en aftale

Det er vigtigt for os, at det er en god oplevelse for dig at være kunde hos os.

Vi strækker os gerne langt for, at du bliver tilfreds med vores arbejde, og det har altid førsteprioritet i vores kloakfirma at overholde vores aftaler til punkt og prikke. Det gælder både den pris på slamsugning, vi har givet dig, eller det tidspunkt, vi har lovet dig at dukke op på din adresse.

Med vores slamsugning i Gladsaxe er du garanteret en helt igennem professionel kundeoplevelse og en effektiv og grundig arbejde.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Vi kører ud alle timer i døgnet

  Der er ikke den dag på året, hvor du ikke kan få vores hjælp.

  Det er alvorligt, når kloakken stopper til, og det er med at få fikset problemet i tide, inden der sker større skader i dit hjem. Derfor har vi en døgntelefon, der er åben 365 dage om året. Der er altid en i den anden ende, når du ringer til os, uanset om du ringer midt om natten, sent ud på aftenen eller tidligt om morgenen.

  Vi kører ud med vores slamsuger i Gladsaxe 24/7.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.

  Få fingrene i lave priser

  Det er ikke dyrt at få vores hjælp til slamsugning. Heller ikke selvom vi kan bryste os af mere end 20 års erfaring på området.

  Du betaler en fair, lav pris, og vi sørger for, at din kloak kommer til at spille igen. Det er sund fornuft og sød musik for ørerne.

  Vil du have en snak om din kloak og de gener, det medfører hjemme hos dig? Så ring eller skriv gerne til os. Vi er nemme at fange på telefon 49 40 49 40 eller på mail info@kimskloakservice.dk.

  Vi håber at høre fra dig – gerne allerede i dag.

  Kloakservice døgnvagt