Slamsugning Frederiksberg

Bor du på Frederiksberg og har brug for hjælp til slamsugning af din kloak?
 
Så er vi det helt rette kloakfirma for dig.
 
Kims Kloakservice garanterer:

Bedste resultat med vores slamsugning på Frederiksberg

Hos Kim’s Kloakservice har vi i over 20 år hjulpet folk med højkvalitets kloakarbejde med slamsugning på Frederiksberg. Gennem årene har vi udviklet og raffineret vores evner og kompetencer, og er kun blevet bedre. Og det planlægger vi at fortsætte med.

Hvis du har brug for slamsugning, eller et andet problem med din kloak, rykker vi ud med det samme, og vi forlader dig ikke før problemet er løst, og du er 100% tilfreds. Vi har dedikeret os til udelukkende at levere kvalitetsresultater og service af højeste niveau, så du kan være sikker på at problemet bliver løst ordenligt.

Har du brug for vores assistance og slamsuger på Frederiksberg?

Giv os til kald på 49 40 49 40
 

Hvornår har du behov for en slamsugning på Frederiksberg?

Da kloakken er en stor størrelse, og tid og slid kan variere, kan det være besværligt at afgøre præcist hvornår du skal bruge en slamsugning. Der er dog visse tegn der kan betyde at du har behov for en slamsugning. Disse kan komme til udtryk som problematik af dræn i din vask, bad eller i toilettet.

Har du oplevet et, eller flere, af disse problemer, kunne det tyde på at du kunne have brug for vores assistance og slamsuger på Frederiksberg. Ring til os på 49 40 49 40, så kan du fortælle om dine problemer, og hvordan vi bedst kan hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Slamsugning døgnvagt på Frederiksberg

  Kim’s Kloakservice leverer 24 timers service til både private og erhvervskunder på Frederiksberg, hvis der er et behov for slamsugning. Vi har det nødvendige udstyr og et høfligt personale, som er klar til at hjælpe dig.

  Vores mål er at gøre det let og trygt at håndtere dit kloakproblem, og vi lover at udføre alle opgaver med den højeste professionalisme og omhu.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Kontakt os i dag

  Vi er altid klar til at hjælpe dig med enhver slamsugningsopgave, uanset om det er et akut problem eller en regelmæssig vedligeholdelse.

  Vores kunder er vores topprioritet, og vi sørger altid for at give den bedste service og den højeste kvalitet af arbejde. Kontakt os i dag for mere information om vores tjenester og priser, eller for at få et tilbud på dit projekt.