Slamsugning Brønshøj

Vil toilettet ikke skylle ud, eller er håndvasken stoppet?

Noget tyder på at du har behov for at få besøg af Kims Kloakservice.

Hos Kims Kloakservice får du:

Vi yder kompetent Slamsugning i Brønshøj

Vi har i mere end +20 år kørt til Brønshøj og ydet slamsugning til vores tilfredse kunder. Vi har kompetencerne og det bedste udstyr i branchen til at yde den bedste service.

Vi sætter en ære i at gøre vores arbejde grundigt, og leverer altid tilfredstillende resultater til vores kunder. Vi har altid en professionel og effektiv tilgang til arbejdet og forlader aldrig ufærdigt arbejde.

Har du brug for slamsugning i Brønshøj?

Heldigvis er problemer med kloakken en sjældenhed hos de fleste. Det skyldes at kloakker er designet til at være selvrensende. Dog kan der fra tid til anden opstå “propper” i form at samlinger af hår, fedt og andet, som stopper gennemløbet i kloakken. 
 
Hvis vandet ikke løber ud af vasken, bruseren eller toilettet, kan det være tegn på at du har et stoppet afløb. I sådan et tilfælde giver det god mening at ringe efter Kims Kloakservice. Vi tilbyder nemlig slamsugning og kloakservice Brønshøj, hvor du med garanti vil have et velfungerende afløb, når vi er færdige. Med vores services behøver du ikke bekymre dig om prisen. Vi tilbyder nemlig prisgaranti, så du trygt kan regne med at du hos os får den bedste pris på vores kloakservice i Brønshøj. 

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Få resultater der holder længere med slamsugning i Brønshøj

  Hos Kims Kloakservice elsker vi vores kunder. Vi gør derfor altid vores ypperste for at levere resultater de bliver tilfredse af. 

  Hvis man ikke slipper af med alle aflejringer i afløbet vil der opstå “propper” hurtigt igen. Når vi udfører slamsugning er derfor vi altid ekstra grundige lige fra selve slamsugningen til den efterfølgende spuling af afløbet. På den måde sikrer vi at der går lang tid før vores kunder får brug for vores services igen.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.

  Få akut slamsugning i Brønshøj med Kims Kloakservice

  Vi tilbyder akut kloakservice i Brønshøj alle dage på året. Så hvis du står med et problem midt om natten, som ikke kan vente til næste dag, kører vi gerne ud og hjælper.
   
  Vi tager et gebyr på opgaver uden for vores almindelige åbningstid. Det kan derfor være en god idé at vurdere hvor akut problemet er, inden du ringer.