Slamsugning Birkerød

Står du med et behov for en slamsugning i Birkerød? Hos Kims Kloakservice har vi erfaringen og udstyret til at yde den service du fortjener. 
Du skal vælge os fordi:

Mere end 20 års erfaring med slamsugning i Birkerød

Hos Kims Kloakservice har vi mange års erfaring i kloakbranchen. Vi har løst alle tænkelige scenarier inden for kloakproblemer. Derfor kan du trygt stole på, at vi også kan hjælpe dig til en problemfri kloak. Vi ønsker en win-win relation til vores kunder. Af den grund benytter vi kun de bedste udstyr i branchen, og vi holder os løbende opdateret på de bedste teknikker. På den måde kan vi yde vores service hurtigt og effektivt.

Står du med et akut behov for slamsugning eller kloakservice i Birkerød? Vi står klar til at hjælpe hver dag på året, hele døgnet. Klik her

Vores kunder fortjener kun det bedste

En grundig slamsugning er essentiel for at dine kloakproblemer ikke opstår igen. En stoppet kloak skyldes ofte at ophobninger af fedt, hår og andet skidt samler sig i kloakken. Hos Kims Kloakservice er vi meget grundige, når vi er ude med vores slamsuger i Birkerød. Når problemet er løst, spuler vi desuden kloakken, så du er garanteret for, at vi ikke skal besøge dig igen i nærmeste fremtid med en slamsuger.
 
Lyder vi som noget for dig? Tøv ikke med at kontakt os. Vi ved hvor irriterende kloakproblemer kan være, og reagerer derfor prompte på alle henvendelser.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Er du i tvivl om du har brug for en slamsuger i Birkerød?

  En af de mest almindelige årsager til, at der er behov for en slamsugning er, hvis kloakken er stoppet helt eller delvist. Hvis WC’et ikke vil skylde ordentligt ud, eller hvis vandet ikke løber ud i vasken eller bruseren, er det et tegn på, at du skal have besøg af den lokale slamsuger i Birkerød. 

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Du kan altid spørge os til råds!

  Hvis du oplever problemer med din kloak, men du er i tvivl om hvilken type kloakservice du skal bruge, kan du roligt ringe til os. Vi er eksperter i at udføre alle former for kloakservices og kan i 9 ud af 10 tilfælde identificere dine problemer igennem et kort telefonopkald. 

  Akut slamsugning i Birkerød

  Står du med et akut behov for slamsugning i Birkerød?
  Vi har fuld forståelse for, at kloakproblemer ofte er akutte. Derfor har vi valgt altid at have telefonen åben. På den måde kan du ringe til os, når lokummet brænder, dag og nat – selv på juleaften. 
  Kloakservice døgnvagt

  Vi tilbyder slamsugning i Birkerød og omegn

  Du vil med garanti få en professionel løsning hos Kim’s Kloakservice – det er uanset, om du har brug for slamsugning i Birkerød eller de omkringliggende byer og kommuner.

  Kontakt os, hvis du skal bruge hjælp til

  Vi ser det som vores prioritering at du tilbydes en top professionel løsning. En der ikke kun hjælper dig nu og her, men også er en holdbar løsning i fremtiden.