Kloakservice Hillerød

Vil du gerne i kontakt med en erfaren kloakmand, der kan hjælpe dig med alt fra slamsugning og kloakrensning til rottesikring? Så er du landet det helt rette sted. Hos Kims Kloakservice tør vi til hver en tid garantere dig:

Din lokale specialist i kloakservice i Hillerød

Hos Kims Kloakservice er der ingen slinger i valsen, når din kloak driller.

Hvad enten toilettet er stoppet helt til, eller der er problemer med håndvasken i køkkenet, kan vi afhjælpe problemet. Med mere end 20 års erfaring med kloakservice og slamsugning i Hillerød ved vi, hvor skoen trykker, når din kloak begynder at brokke sig.

Vi sender gerne vores slamsuger og en erfaren mand hen til dig.

Vi rykker ud, når du har brug for vores hjælp. Også hvis der opstår et akut problem med toilettet eller afløbet ud på de tidlige morgentimer eller de sene nattetimer.

Professionel hjælp til meget andet end slamsugning

Slamsugning er en af vores kerneopgaver. Men vores kloakservice indbefatter meget andet end det. Slamsugning er særdeles effektivt, hvis din kloak er stoppet til, og i andre tilfælde skal der en anden form for kloakrensning til. Det står vi naturligvis også gerne for.

Skal der TV-inspektion til for at finde frem til problemet med din kloak, sætter vi gerne det i værk. Og ringer du til os, fordi du gerne vil sikre dig, at du ikke får problemer med rotter i din kloak, sørger vi gerne for montering af rottespærrer.

Vi kan med andre ord hjælpe dig med alt inden for kloakservice i Hillerød, og vi står altid klar med professionel vejledning og rådgivning.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  kloakservice grøn udenfor

  Vi sørger for en effektiv kloakrensning i Hillerød

  Søger du en erfaren kloakmester til din kloakrensning i Hillerød? Hos Kim’s Kloakservice er vi eksperter i tilstoppede toiletter og håndvaske. Vi garanterer godt håndværk udført af specialister med 100% tilfredshedsgaranti. Har du et akut opstået problem, så rykker vi hurtigt ud til dig. Vi har døgnservice alle ugens dage.

  Vi har mere end 20 års erfaring med kloakservice og kloakrensning i Hillerød, hvilket garanterer et godt resultat, uanset hvilken kloakopgave du skal have hjælp til.

  Ring efter kloakservice i Hillerød allerede i dag

  Er du nysgerrig efter at høre mere om vores ydelser eller de fordelagtige priser på kloakservice, som vi kan tilbyde dig? Så tøv endelig ikke med at give lyd fra dig.

  Du kan ringe til os på telefon 49 40 49 40, eller du kan skrive til os. Vi hører gerne fra dig allerede i dag, og vi vil til hver en tid gøre vores bedste for at yde dig hurtig hjælp til det kloakarbejde, du skal have udført.

  Vi står altid
  klar til at
  hjælpe
  dig.

  Kloakservice døgnvagt

  Nu er din kloakservice også i Hillerød og omegn

  Hos Kim’s Kloakservice bliver du garanteret en professionel løsning, og det er hver gang, du har behov for det i Hillerød og i byerne omkring.

  Kontakt os, hvis du mangler

  Hos Kim’s Kloakservice ser vi det som en topprioritet, at du får professionel hjælp, som ikke kun løser dine problemer her og nu, men som faktisk giver dig et holdbart resultat i fremtiden.