Kloakservice Greve

Leder du efter kloakservice i Greve, der ikke koster spidsen af en jetjager?

Hos Kims Kloakservice får du kvalitet til lave priser. Vi er din garanti for:

Vi løser alt inden for kloakservice i Greve

I vores kloakfirma er der ingen slinger i valsen.

Vi har tilbudt kloakservice og slamsugning Greve i mere end 20 år efterhånden, og der er ingen fare på færde, når du slipper os løs i din kloak. Som erfarne fagmænd ved vi, hvad der skal til for at afhjælpe dine kloakproblemer, og vi kører ikke fra stedet, før vi har fået din kloak til at virke optimalt igen.

Du får ikke kun prisgaranti, når du ansætter os til dit kloakarbejde. Du får også 100% tilfredshedsgaranti som en del af aftalen. Det betyder, at vi ikke fakturerer dig, før du er glad for vores arbejde

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Hvad indebærer vores kloakservice i Greve?

  Kloakservice dækker over en lang række af ydelser.

  Du kan få vores hjælp til en grundig omgang kloakrensning, en hurtig kloakspuling eller en effektiv slamsugning. Er der usikkerhed omkring, hvad der stopper din kloak til, eller hvor der er en utæthed, gør vi også gerne brug af en TV-inspektion.

  Du behøver ikke bruge krudt på at fundere over, hvilken form for kloakservice der skal til for at fikse din kloak. Det er vi eksperter i at finde ud af.

  Kloakservice Døgnvagt i Greve

  Har du en akut kloakudfordring, og har brug for kloakservice døgnvagt i Greve, så rykker Kim’s Kloakservice hurtigt ud til dig. Vi er på 24/7, og sikrer et holdbart resultat i høj kvalitet. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser med pris- og tilfredshedsgaranti. Vores dygtige medarbejdere kan med deres mange års erfaring i branchen, sørge for at du får en hurtig og effektiv kloak.

  Er du i tvivl om hvad der skyldes problemet, så laver vi gerne en TV-inspektion, så vi kan lokalisere det nøjagtige problem

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Bestil tid til kloakservice i Greve allerede i dag

  Vi hører altid gerne fra dig, hvis du vil booke en tid til kloakservice, eller hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller priser. Vores erfarne medarbejdere kører rundt til kunder på alle dele af Sjælland.

  Du kan få fat i os på telefon 49 40 49 40 eller fange os på info@kimskloakservice.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig og løse dine kloakproblemer.

  Kloakservice døgnvagt