Kloakservice Greve

Leder du efter kloakservice i Greve, der ikke koster spidsen af en jetjager? Hos Kims Kloakservice får du kvalitet til lave priser. Vi er din garanti for:

Vi kender din kloak ind og ud

I vores kloakfirma er der ingen slinger i valsen.

Vi har tilbudt kloakservice og slamsugning i Greve i mere end 20 år efterhånden, og der er ingen fare på færde, når du slipper os løs i din kloak. Som erfarne fagmænd ved vi, hvad der skal til for at afhjælpe dine kloakproblemer, og vi kører ikke fra stedet, før vi har fået din kloak til at virke optimalt igen.

Du får ikke alene prisgaranti, når du hyrer os til kloakrensning, slamsugning eller en tredje form for kloakarbejde. Du får også 100 % tilfredshedsgaranti med i købet.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Hvad indebærer vores kloakservice i Greve?

  Kloakservice dækker over en lang række af ydelser.

  Du kan få vores hjælp til en grundig omgang kloakrensning, en hurtig kloakspuling eller en effektiv slamsugning. Er der usikkerhed omkring, hvad der stopper din kloak til, eller hvor der er en utæthed, gør vi også gerne brug af en TV-inspektion.

  Du behøver ikke bruge krudt på at fundere over, hvilken form for kloakservice der skal til for at fikse din kloak. Det er vi eksperter i at finde ud af.

  Hurtig og effektiv kloakrensning i Greve

  Har du en akut kloakudfordring, og har brug for kloakservice i Greve, så rykker Kim’s Kloakservice hurtigt ud til dig. Vi har døgnservice 24/7, og sikrer et holdbart resultat i høj kvalitet. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser med pris- og tilfredshedsgaranti. Vores dygtige medarbejdere kan med deres mange års erfaring i branchen, sørge for at du får en hurtig og effektiv kloakrensning i Greve.

  Er du i tvivl om hvad der skyldes problemet, så laver vi gerne en TV-inspektion. Har du i stedet brug for en kloakspuling eller slamsugning, tilbyder vi også dette. Vi er eksperter inden for vores område, og garanterer at vi kan løse dine kloakudfordringer.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google
  kloak udenfor med sten

  Få hurtig hjælp, når toilettet stopper til

  Det er aldrig hverken belejligt eller morsomt, når toilettet nægter at skylle ud.

  Et stoppet toilet kan give store gener, og det er sjældent forbundet med fornøjelse, når du ikke længere kan bruge dit toilet, eller det går så vidt, at det skyller over sine breder. Med vores døgnvagt kan du få hurtig hjælp, når du har akut behov for det.

  Alt, du skal gøre er at ringe efter vores kloakservice i Greve. Så rykker vi ud med vores slamsugervogn.

  Bestil tid til kloakservice i Greve allerede i dag

  Vi hører altid gerne fra dig, hvis du vil booke en tid til kloakservice, eller hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller priser. Vores erfarne medarbejdere kører rundt til kunder på alle dele af Sjælland. Du kan få fat i os på telefon 49 40 49 40 eller fange os på info@kimskloakservice.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig og løse dine kloakproblemer.
  Kloakservice døgnvagt

  Nu kan du få kloakservice i Greve og omegn.

  Få garanteret en professionel løsning med Kim’s Kloakservice. Vi tilbyder kloakservice hver gang du har brug for det, i Greve og i de omkring liggende byer.

  Du kan kontakte os, hvis du har brug for

  Det er en top prioriteret for os, at tilbyde dig professionel hjælp. En hjælp som ikke kun løser dine problemer nu og her, men som vil give dig et resultat, som er holdbart i fremtiden.