Kloakservice Frederiksberg

Vil du gerne have fikset dit toilet hurtigst muligt? Så er vores kloakservice på Frederiksberg er kun et opkald væk.

Vi er mand for at rense din kloak eller sende en vogn med rette udstyr hen til dig.

Hos os får du altid:

Få gang i din kloak igen – ring efter kloakservice på Frederiksberg

Det er ingen spøg, når toilettet eller afløbet står af.

Hos Kims Kloakservice har vi specialiseret os i kloakrensning og slamsugning på Frederiksberg, og vi hjælper både private kunder og erhvervsdrivende. Vi tilbyder vores kloakservice på Frederiksberg til store og små opgaver.

Har du brug for vores hjælp, så tag endelig fat i os.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Troværdig kloakservice på Frederiksberg – du kan altid regne med os

  Vi sætter en ære i de aftaler, vi laver med vores kunder. Det gælder de priser, vi giver på kloakarbejde, men også de aftaler, vi plotter i kalenderen. Når vi har lavet en aftale med dig, kan du være sikker på, at vi kommer som lovet.

  Du kan også være sikker på, at vi ikke smutter igen, før vi har løst problemet med din kloak. At springe over, hvor gærdet er lavest, er ikke en mulighed hos os. Vi følger altid vores opgaver til dørs.

  Ring til os og få en god pris på kloakservice på Frederiksberg.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google
  kloak udenfor med sten

  Kloakrensning på Frederiksberg af høj kvalitet

  På Frederiksberg rykker vi ud både dag og nat, hvis den er gal med kloakken. Hvis du har brug for en kloakrensning, så kan du kontakte os 24 timer i døgnet hele året.

  Vores team har med mere end 20 års erfaring. Vi har stor kendskab til at håndtere akutte kloakrensninger på Frederiksberg.

  Ring til os allerede i dag

  Vi rykker gerne ud til dig, når behovet opstår. Ønsker du, at vi sender dig et tilbud på kloakarbejdet først, gør vi også gerne det. Du kan få fat i os ved at give os et kald på telefon 49 40 49 40 eller ved at sende en mail afsted til os på via. vores kontaktformular.

  Skal vi sende en mand ud til, hører vi altid gerne fra dig. Det samme gælder, hvis du gerne vil vide mere om vores ydelser eller vores priser på kloakservice. Så er du også altid velkommen til at give os et kald eller skrive til os.

  Få besøg af en erfaren kloakmand

  Vi er et erfarent kloakfirma med mange år på bagen, og de fleste af vores medarbejdere har efterhånden været inden for branchen i mange år.

  Ringer du efter kloakservice på Frederiksberg hos os, sørger vi for, at du bliver mødt af en kvalificeret medarbejder, der kan give dig svar på alle dine spørgsmål om din kloak, kloakrensning og slamsugning. 

  Har du brug for vejledning, kan du også altid få et par gode råd med på vejen.

  Vi tilbyder nu kloakservice på Frederiksberg og nærområdet

  Du vil med Kim’s Kloakservice blive garanteret professionel hjælp, uanset om du har brug for hjælp til dine problemer på Frederiksberg eller i de omkringliggende byer.

  Kontakt os, hvis du har brug for assistance til

  For Kim’s Kloakservice, er det vores prioritet at give dig professionel hjælp. Denne hjælp skal ikke kun hjælpe dig nu og her, men også fugnere som en holdbar løsning for fremtiden.