Kloakservice Frederiksberg

Vil du gerne have fikset dit toilet hurtigst muligt?

Så er vores kloakservice på Frederiksberg er kun et opkald væk.

Hos os får du altid:

Få gang i din kloak igen – ring efter kloakservice på Frederiksberg

Ved du ikke, hvordan du får gang i din kloak igen? Frygt ej! Kims Kloakservice på Frederiksberg har over 20 års erfaring og ved, hvordan man får din kloak og afløb til at fungere perfekt igen. Vi kan håndtere ethvert problem, uanset hvilken situation, som du ikke har styr på.

Vores lokale team af dygtige og erfarne fagfolk, er de klar til at komme til undsætning. Vibruger de nyeste teknologier og vedligeholdelsesmetoder, så du kan være sikker på, at alle dine kloakbehov bliver opfyldt. De er klar til at overvåge og vedligeholde systemer, der skal holdes i fin stand, så du kan føle dig tryg.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Troværdig kloakservice på Frederiksberg – du kan altid regne med os

  Vi sætter en ære i de aftaler, vi laver med vores kunder. Det gælder de priser, vi giver på kloakarbejde, men også de aftaler, vi plotter i kalenderen. Når vi har lavet en aftale med dig, kan du være sikker på, at vi kommer som lovet.

  Du kan også være sikker på, at vi ikke smutter igen, før vi har løst problemet med din kloak. At springe over, hvor gærdet er lavest, er ikke en mulighed hos os. Vi følger altid vores opgaver til dørs. Heldigvis behøver du ikke lade bekymringerne fylde alt for meget.

  Vi har mange års erfaring og kompetence inden for området og kan derfor levere høj kvalitet hver gang. Vi kører vores arbejde med et smil og gør det med passion, så du kan stole på, at vi gør vores bedste for at opfylde dit behov!

  Ring til os og få en god pris på kloakservice på Frederiksberg.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google
  kloak udenfor med sten

  Døgnvagt 24 timer i døgnet på Frederiksberg

  Vi er klar til at hjælpe dig, hvis du har akut brug for kloakservice på Frederiksberg. Ved at ringe til os på 24 timer i døgnet kan du få hjælp hurtigt, og du får det til en god pris.

  Vi har flere års erfaring med, og vores team står klar til at hjælpe dig med at slippe af med dine udfordringer hurtigt og effektivt.

  Ring til os allerede i dag

  Vi rykker gerne ud til dig, når behovet opstår. Ønsker du, at vi sender dig et tilbud på kloakarbejdet først, gør vi også gerne det. Du kan få fat i os ved at give os et kald på telefon 49 40 49 40 eller ved at sende en mail afsted til os på via. vores kontaktformular.

  Skal vi sende en mand ud til, hører vi altid gerne fra dig. Det samme gælder, hvis du gerne vil vide mere om vores ydelser eller vores priser på kloakservice. Så er du også altid velkommen til at give os et kald eller skrive til os.