Kloakrensning Ishøj

Bor du i Ishøj og har du problemer med din kloak?

Hos Kims Kloakservice har vi masser af erfaring med kloakrensning – faktisk har vi været i branchen i 20 år.

Få din kloak professionelt renset i Ishøj med garanteret tilfredshed

Vi ved, hvor irriterende det er at have kloakproblemer derhjemme. Derfor tilbyder vi hos Kims Kloakservice professionel kloakrensning med en 100% tilfredshedsgaranti til både private, virksomheder og boligforeninger i Ishøj.

Vi er så sikre på vores service, at vi ikke tager betaling fra vores kunder, før de er 100% tilfredse med vores arbejde. Det betyder, at du kan stole på vores ekspertise og erfaring til at løse dine kloakproblemer på den bedst mulige måde.

Vi er virkelig engagerede i at give vores kunder den bedste service og værdi for deres penge, og det viser sig i vores tilfredshedsgaranti og prisgaranti. Så hvis du vil have ro i sindet og slippe af med dine kloakproblemer, så kontakt os i dag.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Spar penge og undgå problemer med vores prismatch på kloakrensning i Ishøj

  Vi vil gerne gøre det super let for dig at få professionel kloakrensning i Ishøj uden at skulle betale en formue. Derfor kan vi med stolthed tilbyde vores prismatch. Hvis du finder en billigere pris hos en lokal kloakmester, så matcher vi prisen – det er sådan set ret så simpelt. Du kan altid regne med, at du får den bedste pris hos os.

  Men det handler ikke kun om prisen for os. Det er vigtigt for os, at du som kunde er 100% tilfreds med vores arbejde. En billig pris er ikke meget værd, hvis kvaliteten ikke er i top. Vores glade og tilfredse kunder har faktisk givet os en masse 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot, fordi de har været super glade for vores arbejde. Det betyder meget for os, at du føler dig tryg og tilfreds, når du vælger os som din kloakmand.

  Vi er altid klar til at hjælpe

  Vi kan fikse alle kloakproblemer

  Når det kommer til kloakproblemer, så er vores team klar til at tage hånd om det hele. Vi har mere end 20 års erfaring og vores dedikation til vores kunder betyder, at vi altid stræber efter at levere den bedste service og kvalitetshåndværk. Uanset hvilken udfordring du står over for, kan du regne med, at vi kan løse den.

  Vi kan hjælpe med alt fra spuling af afløb og vaske til højtryksspuling af brønde, stoppet toiletter og vandrør, faldstammer og slamsugning. Så lad os tage os af dine kloakproblemer, så du kan slappe af og nyde din tid.

  Kontakt os i dag

  Ring til os, hvis du har brug for vores hjælp nu, eller hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller priser. Du kan fange os på telefon : 49 40 49 40 eller du kan skrive til os på mail på info@kimskloakservice.dk, hvis du foretrækker det.

  Eller selvfølgelig gøre brug af vores kontaktformular. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

  Vi står altid
  klar til at
  hjælpe
  dig.

  Kloakservice døgnvagt