kloakrensning Holte

Er du bosiddende i Holte og har du problemer med din kloak?

Kims Kloakservice har vi 20 års erfaring i branchen og tilbyder kloakrensning til alle i Holte .

Få professionel kloakrensning i Holte med tilfredshedsgaranti

Vi forstår, hvor frustrerende det kan være at have problemer med kloakken i dit hjem. Derfor tilbyder vi hos Kims Kloakservice professionel kloakrensning med 100% tilfredshedsgaranti til private, virksomheder og boligforeninger i Holte og omegn.

Vi er så sikre på vores service, at vi ikke tager betaling fra vores kunder, før de er 100% tilfredse med vores arbejde. Det betyder, at du kan stole på vores ekspertise og erfaring til at løse dine kloakproblemer på den bedst mulige måde.

Vores tilfredshedsgaranti og prisgaranti viser vores engagement i at give vores kunder den bedste service og værdi for deres penge.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Undgå kloakproblemer i Holte - vi kan klare det hele

  Hos os finder du et erfarent team, der er klar til at tage sig af alle dine kloakproblemer. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen og er dedikerede til at give vores kunder i Holte den bedste service og kvalitetshåndværk. Du kan altid regne med os til at tackle enhver udfordring.

  Her er nogle af de opgaver, som vi løser:

  • Spuling af afløb og vaske
  • Højtryksspuling af af brønde
  • Tilstoppet kloakker
  • Rensning af kloak
  • Industrispuling

  Vi er altid klar til at hjælpe

  Spar penge og undgå besvær med vores prismatch på kloakrensning i Holte

  Vi vil gerne gøre det nemt for dig at få professionel kloakrensning til en god pris. Derfor tilbyder vi vores prismatch. Hvis du kan finde en billigere pris hos en lokal kloakmester, så matcher vi prisen. Det betyder, at du altid kan stole på, at du får den bedste pris hos os.

  Men det er ikke kun prisen, der er i fokus hos os. Vi ønsker også, at du som kunde er 100% tilfreds med vores arbejde. Prisen er ikke en vigtig faktor, hvis håndværket ikke spiller.

  Her har vi været så heldige, at vores glade og tilfredse kunder, har givet os en masse 5 stjernet anmeldelser på Trustpilot – af egen fri vilje.

  Kontakt os i dag

  Ring til os, hvis du har brug for vores hjælp nu, eller hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller priser. Du kan fange os på telefon : 49 40 49 40 eller du kan skrive til os på mail på info@kimskloakservice.dk, hvis du foretrækker det.

  Eller selvfølgelig gøre brug af vores kontaktformular. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

  Vi står altid
  klar til at
  hjælpe
  dig.

  Kloakservice døgnvagt